Dün sevgilimle tartışırken bana bu cümleyi kurdu şok oldum. Dert evlenmek mi yani bir görevi yerine getirmek gibi bu nasıl laf. Yolun açık olsun dedim açmıyorum telefonlarını. Bir erkek bunu neden söyler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
evlenilir. diğer türlüsü zaten evliliği düşünmüyordur. evlilikteki 1. amaç neslin devam etmesi 2. amaç haram'dan sakınmak 3 yok. bu durumda çocuk ne desin?25 yaş artık geç yaştır evlilik için çünkü 50 yaşına gelince artık çocuk okutma gibi derdin olmamalı artık torun sevecek yaşa geldin demektir. ama artık çoğunun çocuğu ilkokula gidiyor nerdeyse o yaşta. sonra kimse bana iş vermiyor nasıl geçineceğim. sen o yaşta anca kebndine ve eşine bakabilirsin tabii eğer devlet memuru falan değilsen orada sorun yok 65 yaşına kadar maaşın garanti..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ya bu nasıl bir bencillik, nasıl bir utanmazlık, nasıl bir kendini bilmezliktir. Bu insanın bırakın size sevgisini, saygısını; kendisine bile saygısı yok! Böyle bir laf bir insana nasıl edilir ya? Gerçekten hangi ruh hâliyle edilir anlamaya çalışıyorum şu an ama nafile. Sanırım hiç bir zaman da muvaffak olamayacağım. Böyle bir insanla bırakın evlenmeyi beraber yola bile çıkılmaz. Diyelim evlendiniz, en ufak bir sorunda tartışmada demek ki bu kişi gidip sizi başka biriyle aldatacak! Allah'ım bu nasıl bir akıl tutulmasıdır. Yok ya valla bu kadar da olmaz. Bu sitede her türlü hastalıklı psikolojiye sahip insan sorusu ve sorunu gördüm ama böylesini ilk defa görüyorum. Uzak durun bu adamdan. Fiziksel ve ruhsal sağlığınız söz konusu. Bırakın gidip kimin başına bela oluyorsa olsun..
924 Yorumla- +1 yıl
Fazla abartıyorsun
- +1 yıl
Aynen ya idam sehpasına da koysa tam olacak ama doğru diyor.😄
- +1 yıl
- +1 yıl
Biz evlenecek ciddi adam gibi adam bulamiyox bulan kızlar da böyle bunuyo işte nikahsiz nisansiz nereye kadar sürecek. Adam olan adam evlenir ya da yüzüğü takar kiz da iş yok adamın canına tak etmiş bence senin bu kadar adamı gommenin sebebi evliliğe karşı biri olman kendin öyle değilsin diye öyle akıllı uslu adamları eleştiriyorsun
- +1 yıl
Aklımız kandiramazsin burada fenosunuz diye her bir halti bildiğinizi düşünüp egolu egolu konuşuyorsunuz ama boş şu yazdıklarını aklı selim okuyan herkes anlar altindaki anlamı.
- +1 yıl
Bir fikriniz varsa yazıp çıkarsınız. burada gelip benim görüşümün altında şov yapmanın alemi yok. Benim evliliğe karşı biri olduğumu bu sitede beni gıyaben tanıyan herkes biliyor zaten. Ayrıca konu benim evlilikle ilgili fikirlerim değil. Soruyu soran arkadaş ciddi bir şekilde fikir istiyor. Ne yapalım? Bazılarının hoşuna gitmeyecek diye fikrimizi söylemeyelim mi? Kimse kimsenin aklına fikrine karışamaz. Fikriniz varsa yazın çıkın sorudan, böyle davranarak sadece kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz..
- +1 yıl
Zararlı bi unsur yok zaten. Biz de kendi fikirlerimizi beyan ettik buranin numarasi da bu zaten. Sorularla görüşler de konu üzerinden tartışıp fikir alışverişi yapmak. Aksi halde yeterince sıkıcı olur burası. Bizim gibi kullanıcılar sayesinde site aktiflik kazaniyor yandaş site yoneticileri umurumda degil sende gidip en yakın uber kankana beni şikayet edip anında hesabımi dondurabilirsin! Ne de olsa çokça yaptığınız şey.
- +1 yıl
Bence bu görüşü yapan arkadaş çok haklı. Boş yapmayın
- +1 yıl
Arkadaslar ders veriyor gibi olmasın ama söyle birçok insanın altında kesiştiği görüşler de yorum yaparken hitap olarak kullanıcı adını kullansaniz dediğiniz şeyler doğru kişiye ulasmis olur
- +1 yıl
Ya ne kastınız..
Neyse ne tamam.
- +1 yıl
Yarın hepinizi pikniğe davet ediyorum
Her şey tamamsa neyi bekliyorsunuz o halde? Dediği yanlış ama empati kurmak gerekiyor, zaten evlenince bi sürü borca sokuyorlar, her şey aldı başını gidiyor, onları düşündükçe ben bile deli oluyorum. İmkanınız varsa anlaşıyorsanız evlenin
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAmaç evlilik araç değişse de fark etmez galiba. Sizi araç olarak kullanıyor olması mı daha trajikomik yoksa birde bunu söyleyecek yüzsüzlükte olması mı bilemedim doğrusu. Size verdiği değeri yol yakınken göstermiş olması sizin şansınız bence. Öyle bir adamla evlenilmez, çünkü o kişi hayatın her alanında kendi bencilliğinde boğulacaktır. Bu da mutsuz bir hayat demek olur.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
129
Cevap
125Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi ciddi söylediğine inanmıyorum ben.. Sonuçta seninle bir an önce evlenmek istiyor kendisi.. Evlilik fikrini ikinci plan'a attığın için kendisi de evlilik hemen olsun istediği için kendince espiri yapmış.. Hani göz korkutma ama şakasına bence.
74 Yorumla- +1 yıl
Sen nasıl fenomen oldun yazık
- +1 yıl
@1adam1sensiz sen ol o zaman !!
- +1 yıl
@selinxp Yahu ! evlenmek istediği için, aceleye getirmek için espiri yapmış olamaz mı? Ne kadar tanıyorsun adamı sen
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Kesinlikle evlenilmez, iyi yapmışsın..
00 Yorumla
+1 yılSelamlar,
Öncelikle çok afedersin soruyu okuduğumda kendmi gülmekten alı koyamadım gerçekten böyle düşüncesi olabilecek bir insan var mı bu nasıl saçma bir şart insan sevdiği insanın önüne böyle bir şart koyarmı bu insanın zihniyeti farklı amacı seninle mutlu bir yuva kırmak değil hayatında sürekli olacak bir seks partneri istiyor duygusal olarak sana yaklaşımı bu kişiyle bırak evlenmek selam bile verilmez çok doğru bir karar almışsın gidip kiminle evlenekse evlensin..20 Yorumla
+1 yılMerhaba,
İnsanları tartışma anında tanırız.:)
Yani siz bundan öncenizi kafanızdan silin ki karışıklık olmasın.
Sevgilinizin niyeti sizinle bir hayat kurmak istemesinden çok hayatına birini almak istemesidir.
Bana göre bunun nedenleri sınırlıdır; ya ihtiyaçlarını gidermek için evlilik düşünen biridir ya da duygusal eksikliğini gidermek içindir.
Duygusal eksiklik bu aşamada da giderilebileceğinden ben diğer nedenden kaynaklandığını düşünüyorum.
Yani amacı böyle olanlar bellidir; empati yoksunudur, tamamen kendi menfaatine çabalar, karşı taraf beklentisini karşılamayınca asıl kişiliğini işte o zaman belli eder.
Niyetinin 'siz'olduğunu düşünmüyorum, hayatınızdan çıkarmak hem şimdi hem de gelecek için daha sağlıklı olacaktır.
Hakkınızda hayırlısı olsun...
Esen kalınız...🍃
25.09.21/16:0221 Yorumla- +1 yıl
Duruma karşı taraftan bakacak olursam (sonuçta ikimizi de tanımıyorum) Belki de evlenmek istemiş ama sizden kaynaklı bir sorun olmuştur ve bu şekilde bir cevap vermiştir.
Eğer böyleyse yine ayrılın çünkü siz de olumsuz etkilemiş olursunuz, eğer böyle değilse sorumlu sadece sevgilinizse ondan kaynaklı olumsuz etkileneceğinizden yine ayrılmanız en doğrusudur.
Tehdit edermiş gibi bune... Yarın bir gün bununla evlenirsin sonra bir işi yapmak adına tekrar seni zorlamak için kendi üzerinizden tehdit içerikli konuşur. Olmazsa olmazı sanıyor kendini sizde. Evlenilmez yol ver gitsin.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir insan kendi hayatında anlam ifade eden biriyle evlenmek ister yani sevdiği için evlenir. Seninkisi daha çok evlenmek için çıkıyor gibi :))) yani kiminle evlendiğinin bir önemi yok aleni bir şekilde öyle demiş. Yani ben de senin yerinde olsam ben de bitirirdim ilişkiyi 👍
20 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir sözmüş ya o sevdiği için değil de kendini evlenmeye mecbur gördüğü için evlenmek istiyo böyle diyen bir adamın zaten sana sevgisi yoktur ki hiç inanma yani böyle bir cümle kullanan adam zaten seni hiç sevmemiştir mecburiyetten evleniyo gibi sanki çok saçma bir cümle kurmuş gerçekten çok sinir bozucu madem öyle yürüsün gitsin başkasıyla evlensin
10 Yorumlasenden öncede başkasına demiş olma ihtimali var, ama kıskandırıp seni gaza getirmek istiyor da olabilir, şahıssı tanıyan sensin mutlaka hislerin vardır karşıya şöyle böyle o hislere ve onu tanıyanlara güvenerek hareket et buradakileri çok tınlama bence
00 YorumlaBir görevi yerine getirmek değil,
İnsan belli bir yaştan sonra evlenme gereksinimi duyar.
Evlilik gereksinimdir.
Bir yuva kurmak ve yeni bir başlangıçtır.
Evlenin, çoğalın! Çünkü ben (kıyâmet gününde) diğer ümmetlere karşı sizin (çokluğunuzla) iftihar edeceğim!
Hadis-i Şerif.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılbizim mahallede bi arkadas vardı derdı haftasonları karıya gidek diye ,
bizimle cıkardı gece yemek oraya buraya otur habıre bu karı gidek derdi...
bizde sorduk oglum senin sıkıntın ne?
oda cevap verdı karı lazım ama bu gece yarın cok geç olmaz diye...
senın arizona kertenkelesi aynı hesap.
boyle andavalları hayatınıza almayın erkek ile adamları ayırt edin .00 Yorumla Adam evlilik kararı almış ve bu kararda önceliği kesinlikle sensin! Ancak sen evlilik kararını uzatırsan diğer opsiyonlar önünde seçenek halinde duruyor. Geleneksel Türk erkeği bakışı hiç şaşırmadım, seni sevmediğinden değil aksine çok sevdiği için dürüst olduğundan söylemiş ve eminim çok ciddi bu konuda. O istedi ya da şart koştu diye bir karar verme ancak o adamla evlenmek gibi bir hayalin varsa bir an önce karar versen iyi olur gibi görünüyor
00 YorumlaUzerinde aile baskisi var veya yapmadin diye evlenip seninle seks yapmak istiyor ya da daha iyisi oldu ayrilmak icin bahane ediyor yani bence her ne olursa olsun aceleye getirmesi seni baski altinda birakmasi zorlamasi kabul edilemez umarim kararindan pisman olmazsin senin icin hayirlisi olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa neden her seye takılıyorsunuz ki o an illa bunu söyledi diye baska yere çekmek insan sinirli olur evlenme niyeti görmemiştir sende beni oyalama evlenelim yoksa başkası olur diye söylemiş olabilir yani senin davranışlarını da bilmek gerek burada herkes ayril ayrıl demis ne kolay gaza gelip oyle birsey yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbuda kimin haklı olduğu tartışılır ve bazı kriterlere bakmak gerekir. 1. kaç yıldır sevgilisiniz. 2. senle bi ömür geçirmek istiyormu? 3. belli beni oyalior diye düşünüyordur. 4. belki bir an önce senle ayrı eve çıkıp mutlu bir yuva kurmak istiyor. belki uzun süre sevgili kalmayı sevmiyor belki. bende öyleyim çift iyi anlaşıyorsa imkan varsa neden bekliorsunuzki. en azından yüzük takın işin adını koyun zamanı gelir zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yuh.
Oldukça şaşırtıcı bir cümle.
“Bak kendini bir şey sanma yedeklerim var. Evlilik boyutuna geldiğim tek sen değilsin.” Diyor resmen.
Bence böylesi bir adamla beraber olmamalısın. İlerde seni çok üzer ve aldatır.10 YorumlaTehdit eder gibi hiç normal değil sen iyi yapıyorsun böyle biri ile Yuva kurulmaz
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılKişileri biraz zorlayınca, istediğini kabul ettirmek için garip yollara başvurması kişinin kendine olan guvensizliginin belirtisi bence. ne amaçla söyledi tam bilemem ama çok acınası bir söz söylemiş erkek kişi.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sinir etmek için de söyleye bilir ama evlenmek için ne kadar çaba etmesi önemli. Şİmdi mesajlaşmadan evlenme teklifleri çok popüler odu lafta yani... Gerçe niyetini belli eden somut bişeyler sunar planlarını ortaya koyar öyle karar verirsiniz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı. Benzeri bir durum ile 2 defa ilişkimi bitirdim kız arkadaslarım aynı yaklasımı gösterdi Şu an pisman değilim kimsenin planlarının parçası olamam ancak benimle birlikte hayaller planlar Baska bir durum bence dogru olanı yaptınız bol şans.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞantaj gibi yani sen evleniyorsan evlen yoksa umrumda değilsin başkasıyla gider evlenirim demekki gibi bisey hayir gelmez evlenme desek dinlicekmisin sanki
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sen doğrusunu yapmışsın üerinde düşünmene bile değmez. Sebebine gelince muhtemelen ailesi evlenmesi için baskı kuruyor ve teslim olmadan önce kendi istediğim olsun diye şansını denemiş gibi duruyor...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Bu üslup bana çok saçma geldi... Ne yani yedekte beklettiği birileri mi var o zaman? Ayrıca kişi gerçekten sevdiyse evlilik vaktine kadar sabreder, böyle her an gidecekmiş gibi şeyler söylemez.
00 YorumlaÜzgünüm ama bu saatten sonra bu ilişki er ya da geç sıkıntı çıkarır.
Yolun başında böyle bir durumla karşı karşıya olman sana bir ödül.
Unutma 🌼00 Yorumla
+1 yılBence o adamı hemen terk etmelisin, seni 2. planda tutuyor gibi geldi ama seven insan ister bir dakika ister bir yıl veya daha fazla bekler bu sen iki dakika bırakırsan başkasına giderim gibi olmuş. Afedersin ama böyle biri ile bu dediğine rağmen birlikte olmak saçma olur.
00 Yorumla
+1 yılBoyle bir laf soylenebiliyorsa bitirmen en iyisi. Yarin evlendiginizde yine seni bu sozlerle ithan edecek baskasina giderim gibisinden. O zaman ne yapsan bos. Yol yakinken dön derim.
00 Yorumla
+1 yılTartışma anında istenmeyen sözler çıkabiliyor ağızdan ama böyle şeyler bilinç altından geliyor genelde. Demek ki aklında varmış ‘bununla olmazsa başkasıyla evlenirim’ düşüncesi. Telefonlarını açmamakta haklısın, kendini ispatlayana kadar alttan alma bence. Söylediği hiç hoş değil
00 Yorumla
+1 yılBu şu demek oluyor; ben cinsellik yaşamak istiyorum, sen ya da bir başkası farketmez. Dini bütün arkadaşımız cinselliğe dayalı bir evlilik yapmak istiyor. Diğer kriterler önemsiz
00 Yorumla
+1 yılDiyorki ben abazalastim kanim fokur fokur kayniyor ya benle evlen beraber olalim ya da ben kendime yeni birini bulurum vaktim yok
10 Yorumla
+1 yılHayır evlenilmez şahsen ben evlenmem başkasını neden araya sokuyor sende git başkasıyla evlen de ama şahsen bunu diyen adam seni ileride aldatabilir
10 Yorumla
+1 yılOha gorevden ziyade bunu diyorsa hemen halihazirda evlenebilecegi biri ya da birileri var demektir. Ates olmayan yerden duman cikmaz
10 Yorumla
+1 yılHayır.. senin yerin hazır yani.. Ne bekliyorsun ki. Düşün sen çocuk isteme. Der başkası ile yapacağım yoksa dediğini..
10 YorumlaSeni sevmemiş insan sevdiği insana böyle bir şey diyemez aşık olmamış sana dediğin gibi bir görevi yerine getirmek gibi demiş aynı
10 YorumlaSenle evlenmezse başkasıyla evlenecek hmm 🤔 acaba yedekte biri mi var?
Ben olsam git kimle evlenirsen evlen derdim.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evlenilmez. S gitsine kimle evlenecekse evlensin.
Sanki bulunmaz Hint kumaşı ak20 YorumlaHahah bende bazen eniştenize "evlenmeyeceksek oyalama beni" derim. Takılma çok.😆
23 Yorumla
+1 yılKesinlikle bunu diyen kadın erkek farketmez evlenilmez
20 YorumlaSevgilin tek yatmaktan bikmistir kaldiki hayirli bi iste sureyi kisa tutmak lazim evlenmek istiyorsan sende evlen
Yaşlariniz kac00 Yorumla
+1 yılYürü git evlen
Böyle konuşmayı bilmez edeb adap yoksunu biriyle evlenmekten kurtulurum
Yallah
Yallah
Diyeceksin
Oduna bak Kalas.00 Yorumla
+1 yılOhh iyi olmuş ona açma telefonlarını, demek ki sadece vazifesini yerine getirmek için seninle birlikteymiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok kaba. bazıları aşkı yaşıyor yaşıyor sonra evlilik yaşı geliyor ya da çocuğu olsun istiyor. heöen bu mantıkta bakıyor etrafına sevmese bile birini bunun için kullanıyor. Çok bencilce.
Yaşlarınız kaç peki ikinizin00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılİşim olmaz😂 ben hazır olmadan öyle bir şey mümkün değil, cadde bostana kadar yolu var mutluluklar 😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. Kanka aynen amaç sadece evlenmek yani sen olmuşsun başkası olmuş onun için önemli değil. Bırak gitsin evlensin başkasıyla.
00 Yorumla
+1 yılOnun için Ayşe, Fatma veya Hayriye pek farketmiyor sanırım. Çok üzüldüm böyle bir şeyle karşılaşmana.
Şahsi fikrim: ilişkiyi keserdim.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. evlenmek icin evlenmek diye buna denir. 🙂 evlenilmez net 🙂 101. yorum 😄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. aferin kız açma sil gitsin bu nasıl bir üslup böyle hiç doğru bir erkek değil yapmaann guzummm
10 Yorumla
+1 yılSeni ayakta uyutmuş bence yedekte biri var bu kadar emin konuştuğuna göre
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hemen kızma. Belki çabuk ikna olman için sana böyle bir cümle kurmuş olabilir. Tabiki lafın nereye gittiğini de düşünmek gerekir.
00 YorumlaAğbi hayırdır daha iyisinimi bulmuş, galeriden arabamı alıyormuş :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılte zaten baskasi varsa birak yolu acik olsun sen onune bak
10 Yorumla
+1 yılAynen başkasıyla evlenecek, seni bekleyecek değil. Yuva kurmak istiyor.
10 Yorumla
+1 yılOne öyle ya a101 kataloğu gibi aldın aldın almadın kaçırdın jssjsjsjsj
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bence bu iş bitmiş efendim.. Geri dönmesini falan beklemeyin
10 Yorumla
+1 yılSinirle söylediğini varsaymak istiyorum yoksa üzücü ve kalp kırıcı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşmanın devamında da "ben günaha girmek istemiyorum" derler.
Durum bu kadar açık, böylesiyle arkadaş dahî olunmaz.
Şükredin şimdiden bu yüzünü gösterdi diye ve tamamen silin.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. evlenilir...
bunda bir şey yok...
acil evlenmesi gerektiğini söylüyor sadece...00 Yorumla
+1 yılaman hic acma bu ne be gitsin evlensin terbiyesize bak bir de kıyas yapıyor
00 YorumlaEvlenilmez. Duyan da bir sürü kız onu bekliyor sanar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenilmez. Hatta güvenilmez adam yerine bile konulmaz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNet ayrıl ki öyle yapmışsın velevki dayanamadin devam ettin ilerde çok mutsuz olursun
00 Yorumla
+1 yılYok artık gitsin evlensin o zaman hazırda beklettiği ikinci bi kız daha var sanırım 🥺
00 Yorumla- Devamını Gör (194)
Devamını Gör(239)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > ''Evlenelim yoksa ben başkasıyla evleneceğim'' diyen adamla evlenilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler