AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Evlenmek için evleniyor sevgiden degıl ben olsam uzak dururum
Ben böyle şeylerden de inanılmaz derecede nefret ediyorum nefffreeeeett!
evlilik için neden acele ediyorlar ya, evlenin de görün ebenizi dikey açıdan bi görün :D
Kimle evleniyorsa evlensin.. ne kadar düşük bir cümle!
Böyle birisi için tek amaç evlenmektedir. Kiminle evlendiğinin önemi yok.
Haklı adam yıllarca kanka ayagına trilyon dolandırıp oyalıyor kızlar sonra kıvırıyor netlik lazım
Başıma geldi ayrıldım amacı evlenmek aslında seninle değil saklıyor bence hayırlısı olsun hakkında
mızrak çuvala sığmıyor artık galiba. :D ne kadarlık flörtsünüz.
Güle güle o zaman belki hazır değilsin bu ne saçmalık.
Sen ona yok dedin demekki
Seni sinirlendirmek istemiş çok belli yani.
Benimkisi de aynısını dedi onu kaybedemezdim şu an evliyiz
Hahhahaha. Sevgi yok. Ne demek ya. Seven sevdiğinden başkası ile nasıl evlenir
Nedenini s*ktir et, sonuç olarak yapman gerekeni yapmışsın, nedeni önemli değil.
Yoksa başkasıyla evlenirim mi? 😂
Güle güle paşam mutluluklaarrrr
Vakti gelmişse aile kurmak istiyorsa çocuk istiyorsa evet denilenilir
Evet hos olmamis ama evliligi cok istiyordur yanlis cumleler kurmustur.
Bence evlenilmez çünkü seni idare eder gibi demek ki başkasıyla da görüşüyor diye düşünürdüm.
Hayır gitsin başkasıyla evlensin o zaman içinde sevgi olmayan bir evliliğe girmek üzeresin
Yani herhangi başkasıyla evlenirim seni seçtim, şimdi gelirsen 😂evlenelim. Açıklaması bu
yangından malmı kaçırıyormuş. ne bu acele evlensinde görsün ebes...:)
kesinlikle evlen. adam mantıklı ve doğru biri. sözünün eri dediği erkeklerden biri :)
Hayır demekki onu sevmiyor evlenmek için evlenmek istiyor belli ki kenarda beklettiği biri var bu olmazsa o olur diye
@48382727 erkekler oyle düşünmez. Duz mantık. Evlenmeden bir kadına bağlanmak istemiyor. Saglamci erkek oyle soyler. Evlebmek için evlenmek isteyen erkek ideal erkek tir. Evliliğe değer verir. Sorumluluk sahibidir. Ask icin evlenen ask biter baska aşklar arar, seks icin evlenen baska şeyler arar. Duz mantik.
Evlenmeden bağlansa ne olacak
@48382727 ya kadin doğru değilse, ya yanlis kişinin. Doğru olan kadin, karin olan kadındır. O da anca nikah ile mümkündür.
Ya şart koşması
@48382727 ya bu ayni kadınların evlenmeden olmaz demesi gibi bir sey
Tehdite bak şaka gibi yemiyenin malını yerler gibi demiş öyle ne erkek ne bayandan fauda gelmez evlendiğiniz zaman da şunları yap yoksa senden boşanırım diye devam eder veya şunları yap yoksa başka kızdan karşılarım vsvs diye
Göz dağı veren erkekten uzak durulmalı, evlenince de her tartışmada eee sen kabul ettin evlenmeseydin der bu tipler ayrıca
Cok istekli birisi ve bsyler yasayabilmesi icin evliligi bekliyor. Istedigi insan da sensin, seni bekliyor ama belli ki kendini zor tutuyor
Yani iyi birisimi sence
Evlenilmez. Ne olursa olsun böyle bir şey söylenilmemeli. Demek ki derdi sadece evlenmek kimin olduğu fark etmeksizin
Hahahahaha bak bunu ilk defa duydum çok yaratıcı yani diyor ki kaçtım kaçacağım son fırsat hsdhshshshhs
evlenilmez senle cinsel ihtiyaçları için evlenmek istiyor
biz platonik aşkımıza aradan 20 yıl geçmesine rağmen sahip çıkıyorken bir erkek bunu dile getiriyorsa onu falakaya yatırıp ardından müebbet cezaevi yolcusu etmek gerekir.
Aynı şeyleri duydum bunun üstüne tamam ayrılalım dedim. Ve o hemen bunun üstüne başkasıyla konuşmaya başladı. Zaten hazırda bir kız varmış yani. Ve de sadece cinsellik için kullanıyor bu sözü.
Yuh! Belki seni sinirlendirmek içinde söylemiş olabilir. Ya da ciddi olabilir ama gerçek amacını öğrenmek lazım bunu gerçekten mi söyledi yoksa sinirle mi
Yol ver gitsin ve ne hali varsa görsün. Neyse bence adice blöf yapıyor.
Kurtulmus cocuk senden iyi olmus 31 olsan cekilmezsin.
Trol yorum
@içinizden_biri_23 Yooo gercek
Kızın kaprislerinden bikmis. Empati yapabiliyorsan oyle yap. Bu cocuk o kadar çok bikmis ki bundan, her seyine evet demis , binlerce kez yalvarmis belki. En sonunda yeter demis. Empati yetenegin ya da insanlari anlayabilseydin anlardin. Soruyu
Asıl sen erkekleri hiç tanımamışsın
Amacı s*k*şmeyi meşrulaştırmak.
Kız kabul etmeyince tabi hemen başkasına gitmekle tehdit etmiş ki bence kız ona tekmeyi bastığı gibide başkasına gitti sırf amacı için
@içinizden_biri_23 çocuk evlenmek istemis. Bebegim si*ki smek isteseydi sen hakliydin. Cocugun derdi evlenmek mis kapis yanildin. Bi tanem. Seni seviyorum
Noluyoruz ya?
@içinizden_biri_23 sence en sonunda biz eğleniriz ,😃😃😃😃tatli asklar kavgayla baslarmis. Dalga geçiyorum senle hala anlamadin mi
Evleniriz
Anlamadim
Çünkü şakaları %90 anlamayan birisiyim
@içinizden_biri_23 off troll u anliyonda sakayimi anlamiyon ne degisik birisin ilk yorumum troll degildi trol anladin. Sonra saka yaptim onu da ciddi algiladin nasil bir hastasın sen. Yürü Allah askina benden uzak ol.
Tamam
İnsanların hayatlarını ve onların neler yaşadıklarını bilmeden yorum yapma lütfen
@içinizden_biri_23 Bilmesem yapmazdin yol al. Ergen
Bana yazsana sen
Ordan anlatayım sana bakalım ergen miyim degiĺ miyim sen gör ve yorumundan pişmanlık duy
@içinizden_biri_23 Cocuklarla ugrasmiyorum byy
Bu erkekler evlenmek istese bir dert, evlenmek istemese bir dert, ne yapalım biz?
Kaldirdim bunu ben indirmeye camasirimi yilayip corbami yapmaya biri lazim ya sen ya baskasi olcak demis
Çükünü eline almış sokacak delik arayan ağır bir abazandır. Bu tipler şekle değil deliğe odaklıdır. Uzak durunuz
Seninle arasında duygusal bir bağ olduğunu düşünmüyorum. Onun amacı başka
Tamam iste karım yapam diyor. * . in kasında ölüm diyor. A. m istiyorum diye n erkek.
Seni kızdırmak için yapmış yoksa bir daha aramazdı belli ki evlilikten kaçan bir insansın bence bu devirde evlenilcek adam bulmuşsun bas nikahı gitsin
Yaşı büyükse bu konuda aile ve çevre baskısı olabilir hatta seninle seni sevdiği için değil sırf evlenmek için bile birlikte olmuş olabilir
hımm eksi sözlük başlığı bu :D
adam haklı evleniyorsanız evlenin
Bana bunu diyen birisi artık benim eşim de olamaz sevgilim de.
Asla kabul etme yol ver seni sevmiyor belli amaç haline getirmiş evliliği
En güzeli yol ver sen sadece seçenek olarak hayatındasin
sacma bi kafa yapısı evlenince ne oluyomus sorar mısın allah askına
Çocuk ta aklı senimi bekliycek demeki evlenmek istiyor napsın başkasını bulursa kaybedersin
Evet amacı sadece evlenmek. Sen veya başkası. Adam kendini programlamış evlenmeye
Acaba ailesi kızmı buldu onu zorluyar o da yüzden mi aceleci davranıyor olabilir
neden acele ediyor birseyleri çabucak yaşamak ve özlemler adınamı
Bana da böyle derdi rahmetli. Sonra meğerse daldan dala atladığını öğrendim
Bilemiyorum aranızda ne geçti neye dayanarak söyledi canlı şahit olmadan bilemem 😔
Tek derdi evlenmek. Onun icin senin veya bir baskasinin farki yok demek ki.
Aynısını banada dedi sevgilim ve yaşım geldi sen olmasan başkası olur diyor
Bunu sana dediğine hali hazırda biri var ki sana bunu söylemiş garip yani
kıskan diye yapmış ve neden bazı erkekler bu kadar evlilik meraklısı
Şöyle demek istemiş sevgi aşk umurumda değil bi tane a. m olsun yeter
Evlenilmez tabiki yanina bir cansiz manken ariyor vatandaş
Ekşi sözlükte bulduğunuz başlıkları buraya taşımayın
Evlenilmez hanımefendi
Sen ya da başkası fark etmiyor demek ki.
Evlenmek isterse bence teklif eder sana
Dayatma ilke evlilik olmaz bırak girsin evlensin