Sevgilime çok kızıyorum: evlilik, balayları ve ilgisizlik yüzünden ilişkimi bitirmeyi mi düşünmeliyim?

Çevremdeki herkes evlendi, daha erken evlenen de çok kişi oldu, üniversiteleri bitti vs. derken.. Son son evlendi bu sene hemen hemen hepsi, tek tük birkaç bekar kaldı, şimdi balayına gidiyorlar, geziyorlar, tatil yapıyorlar. Kına düğün nişan storyleri görmek o kadar canımı acıtıyor ki, bekarlığın bana kattığı tek şey evde istediğim zaman iş yapmak, daha doğrusu çalışıyorum diye yapamıyorum, hafta şunu yapmaya çalışıyorum, o gelir bu gelir stresi olmuyor. Onun dışında bekarken hep evdeyim, ailem baskıcı. İnsanlar balayına çıkıyor, ben bu yaşıma kadar hiç tatile bile gidemedim şehir dışına, en yakın yerlere bile. Hayatım boyunca tatil yaptığımı bile bilmem, tatilde geldiğimi tozduğumu bazen bana zaman ayırmıyor, benim yanımda olmuyor, az konuşuyor, dinlemiyor. Bu yüzden iyice uzaklaştım ondan ve devamlı kızıyorum, eskisi gibi davranmıyorum ona artık, hep kızıyorum. Artık evlenmenin benden geçtiğini, bu şeyleri kendime çok uzak görüyorum. Belki şu an çalışıyor, yoğun ama yoğunluk bitince ne yapacak bilemiyorum. Yine ihmal etmeye devam ederse onu bırakmayı bile düşünüyorum. Evet, zor şeyler de yaşadı geçirdi ama insan zor zamanında sevdiğine koşar, bu benden de kaçıyor. Bıktım ilgisizliğinden, devamlı uykusunun gelmesinden
Sevgilime çok kızıyorum: evlilik, balayları ve ilgisizlik yüzünden ilişkimi bitirmeyi mi düşünmeliyim?