Mutsuz bir evliligim var. mutsuzlugun sebebi karımı sevmiyor ve hoslanmiyor olmam. sevgisizlik ayrilma sebebimidir?

8 yillik evliyiz esimle netten tanisip 3 ay icinde nisanlandik. Ve nisandan 5 ay sonra evlendik.nisanlanmadan onceki 3 ay icinde ondan hoslanmadigimi anladim .ayrilmak istesigimi soyledim.nedenininde hem hoslantimin bitmis olmasi ve en ufak seylere afra tafra yapan biri oldugunu evlendigimizde sorun yasariz dedim.oda anne babasindan o evden kurtulmam lazim dedi beni cok sıkıp baski altinda tutuyolar beni kurtar o evden dedi agladi boynuma sarildi.dduzelicem goruceksin dedi.hoslantimin olmamasina ragmen acidim merhametli oldugum icin zaman tanidi m tafrayi kkesti buarada aileler tanisti soz moz Nisan derken yol katettik hep donmek istedim donemedim sanki elim kolum bagli gibiydi.tamam aciyordum ama hoslanmiyordum.yol katettikcede donusum zor oldu.evin tek cocugu oldugu icin simarikti haliyle.dugunden once nikah oldu ve nikahtan hemen sonra aksama ilk afrasi tafrasi hemen basladi. Benim ailemden akrabama yemege gittik ve misafirlikteyken beni orda birakip ortami terk etti rezil oldum. aman gunduz nikah oldu aksam ayrildilar demesinler diye yine bitiremedim.derken ozurler ailelerin araya girmesi dugun oldu ve ne hikmetse nefret ettigi ailesi ilk bir sene bizden cikmadi nerneredeyse. şu an bile esim annesiyle 8 yil oldu hergun 7 veya 8 kere hic bos yok devamli gorusur.kayinvalde herseyin icinde.tam ayrilmak istedigimi soyleyecekken hamileyim dedi 2 ay olmus ben ozaman ogrendim.yine ayrilamadim.dogum oldu oglum sutten kesildi. iice dusundum mutsuzdun cocukta baglari kuvvetlensirmedi.2 Yasina geldi tektar bosanmak istiyorum dedigimde bu kezde kizimiza hamile olfugunu soyledi ogrendigimde 12 haftalik olmus .yine ayrilamadim.simdi oglan 7 kiz 5 yasinda ama buarada sevmeye caliscalistim.denedim olmuyor.sadece icimde acima merhamet duygusu var ama cok mutsuzum.bu isime sosyal hayatima aile ve cocuk iliskilerimede yansiyor.kendimi hergun eriyen bir .mum gibi insan sevmeyince hoslanmayinca nasil mutlu ve saglikli bir yasam surebilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Ikinci evlilligini yapipta mutluyum diyen var mı ya da pismanim keske ilk evliligimi bozmasaydim diyen varmi?
Mutsuz bir evliligim var. mutsuzlugun sebebi karımı sevmiyor ve hoslanmiyor olmam. sevgisizlik ayrilma sebebimidir?