Güncellemeler
+1 yıl
Çevremde tim evliler birbirini aldatıyor ve bok gibi davranıyor. Sırf boşanmamak için katlanıyorlar. Sevgililer desen de hiç uzun mutlu ilişki yok herkes yüzeysel günübirlik sadece cinsellik yaşıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evlilik konusunda toplum olarak çok kötü durumdayız aslında. Herkes başkalarını ayıplayıp kendisi daha beterini yapıyor.
Bence dünya öyle ülke değil. Bu devirde herkes bozuk.
Sen ne kadar bozuksun gizli?
Ben bozuk değilim 😐 Evlenmek için evlenen bir kesim var ülkede gözleri hep dışarıda
Evli tüm tanıdıklarım aldatıyor. Evlenmek marifet değil.
İgisizlik ve monotunluk insanları soruyor ve farlik yeni lik ler ve heyecanlar arıyor evlerimizi siranlasiyor
Ozaman çalsın sazlar,
Çekilsin halaylar
Devir kötü bende öyle düşünüyorum teknoloji ilerledikçe hayat... oluyor
Öyle valla ya duygu kalmadı
Kadere inanmak ne varsa onu yaşayacağız inşallah
Yanlış tespit , severek evlenip , düzgün bir evliliği olan binlerce insan taniyorum
Lütfen onlarla beni de tanıştır
@ZibidiGonzzales benim çevrem boyle insanlarla dolu , ben yanlış bir evlilik yaptım ama herkes benim gibi değil. Bir kamyon adam taniyorum
Benim çevremde hiç yok
Bak bir insan nekadar cok zina ederse , herkesi birbiriyle kıyaslar. Bu da onu sevemez hale getirir. Ayrıca herkes ile olan ise sevilmez. Bir araç olarak görülür. Şu anda durum bu. Herkes zevk için yatıyor kalkıyor ve karısını kocasini baskalariyla mukayese ediyor
Evet onu diyorum. İşte herkes ilişkiyi sadece seks olarak görüyor işte. seks olmasa kimse birbirinin yüzüne bakmaz. Bana sarkan tüm erkeklerin tek derdi seks. Halbuki dostluk aşk sevgi ve seks olmalı. Yoksa et parçasından farkın yok ki hep daha iyisi var.
Ve bence de çok deneyim insanı tatminsiz yapar. Özellikle sekste. Ben bunu hep gördüm. Deneyimsiz insan zaten başka bilmediği için tek eşine aşık ve tatmin oluyor ama çok kişiyle yatan insan asla tatmin olmuyor.
Eyvallah.
Muhafazakar ailelerde de çok beter ve berbat şeyler gördüm açıkcası.. aldatmalar bilmemneler.. anlattıklarınızla bir ilgisi yok o yuzden. Galiba formül doğru insanla evlenmek onu bulduğunu anlamak da nasıl oluyor biliyorum
Aynen canım karakter meselesi. Valla ben dostluk olarak buluyorum güzel arkadaş dost mesela ama sevgili aşk olarak bulamadım daha hiç.
@ZibidiGonzzales ben muhafazakarlıktan bahsetmiyorum. İnsan insandır. Ben evlenirken doğru adamla evlenirseniz ve evlenmeden evvel kimseyle s... kismezseniz mutlu olursunuz diyorum. Seven bir erkek aldatmaz çünkü sevdiğini kaybetmekten çok korkar
Yooo yalan. Gayet aldatan tanıdığım var. Hep kadın boşanmak isteyince ödü kopuyor hem de aldattı.
Kadın bosasin. Ben asla yalan soylememm. Aldatgimda karıma bile yalan soylemem
Kadın bosarsa adam köpek gibi olur
Valla kadın boşanacaktı adam köpek oldu şu an işte yalvarıyor da kadın soğumuş ama. Ya öyle olur zaten. Ben aldatılmadım ama yalan yakaladım ya da işte ne bileyim kötü şeyler yaptılar sonra ayrılmak istedim. Bende de köpek oldular ama sen soğumuşsun güvenin sevgin gitmiş. Herif köpek olsa ne olacak. Baştan hata yapmaması lazım.
Ben de asla yalan söylemem aldatmam da direk sorun varsa söyledim hep mutlu değilim tatmin değilim diye açıkça dedim. Baktım çözülmüyor bitirdim. Bu kadar basit.
İnsanların çoğu ikiyüzlü şerefsiz. Hem ilişki istiyorum seviyorum diyor hem hiç buna göre davranmıyor emek vermiyor. Sonra sen ayrılmak isteyince yalvarıp zorluk çıkarıyor. Keşke ders verilse insanlara.
Bazen ben seni aldatıyorum dediğinde de bitmiyor evlilik , kolay değil. Bircok bileşeni var evliliğin
Ben aldattım, kendisine söyledim. Tercih onun. Ancak yalandan , şüpheden nefret ederim. Takibe falan gerek yok. Vehim , şüphe beyni yakar , insanı öldürür. Yalan söyleyen münafıktır.
Eşi aldatıyorum dememiş ama belli aldattığı yani nasıl öğrendi bilmiyorum da öğrenmiş işte arkadaşım ama aylardır hala devam ediyorlar sonuçta tak diye bitmedi çocuk da var zaten. Ama çok kötü bence bunu bilmene rağmen her akşam aynı yatağa girmek. Ben girmezdim.
Elbette ciddi dürüst ilişkiler var
Benim çevremde yok
En güzeli günübirlik boş ver
Yooo değil gereksiz tüketici bence
Ben seviyorum yormuyor insanı
Onları boş ver kendine odaklan
Öyle yapıyorum
En mantıklısı bu çevren seni bağlamaz
Ama sonuçta sosyal hayvanlarız. İnsan ilişkisi kırmak zorundasın.
İnsan kendi kendine yetebilen bir canlı
Biziö düzgün bir evliliğimiz var
Nasıl tanıştınız nasıl oldu
Üniversitede tanıştık üni bitince sevgili olduk:)
Bulunur bulunur
Hadi bakalım
Öyle valla
Çevreni değiştir nerede yaşıyorsun
Hiç sorma teyze
Sıkıntı ya
Siz evlilik için Uygun birimisiniz
boş ver laaa