5 aydır uğraşıyorum, düzeltmeye çalıştım, her şeyi yaptım, 10 yıllık ilişkiydi. 2 ayda başkasıyla konuşmaya başlamasına rağmen, yanımda kıza yazmasına rağmen düzeltmek istedim. Hatamı tek tek düzeltmek için elimden geleni ardıma koymadım, affetmedi, benle sevişti, sonra sana acıdığım için yanına geldim, kötüymüşüm dediğim için dedi. Bu zamana kadar hiç gurur yapmamıştım ama şu an çok zoruma gidiyor. Daha uğraşmak istemiyorum. Gerçek aşkta gerçekten bir tık çabalayan, düzeltmek için uğraşan bir kadın varsa bu kadar mazide bunları yapması doğru mu? Kalbimin ağrıması ve artık gurur yapmam normal mi
13 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hata sende bebeğim kusura bakma ama. Adam seni aldatmış affetmişsin bir de ödüllendirir gibi seviştim diyorsun. Gurur yapmak için neden acele ettin meselâ? Bir kez daha aldatılmak için falan mı?
Çıta yerlerde cidden..
Yok aldatmadı ayrılmıstık
Yanımda kıza yazmasına rağmen demişsin..
Ayrıydık konustugum var demişti ben barısmak ıcın gorusmustum
Aşkım kendinin kıymetini bil lütfen.. Sana değer vermeyen biri için kendini heba ettiğinin farkında mısın?
Nısanı ve evlılık surecını baltaladıgım ıcın kendımı sucluyorum 10 yılımı hatamla mahvettım dıyorum
O senle sevişti ise sende onunla sevişmedin mi? Hatalar terk edilmemek için hiç yapılmamalı ya da evlilik öncesi yapılmış ise iyi ki evlilik olmamız denilebilir
10 senelık ılıskı hata varsa duzeltmeye calıstım duzeltılmeyecek mesele degıldı. O an evlılıge hazır olmamak 3 ay vakıt ıstedım. Ayrılmak ısteyınce onu kaybetmek ıstemedıgımı hemen yapalım dedım 5 ayda ugrastım 10 senenın degerı 2 ayda baskasını bulmak mı? Gercek sevgıde ınsanın ıcı el vermez kı aklım almıyor ne ara unutup ne ara hoslandın 2 ay 10 senen ıcın cok kısa hemde evlenecek kadar sensız yasayamıyorum dıyecek kadar seven bır adam ıcın
Araya kırgınlık girmiş ise Unutma ki s*ken erkek kolay kolay s*ktiği ile evlenmez ve yeni * birini ister.
ıkı kere evlenme teklıf ettı her sey hazırdı ben nısanı ertleeyınce ıkıncı kez bıttı aslında evlenmekten kacan bendım o degıldı
2 ayda bir başkasıyla konuşmaya başladıysa zaten evlensen dahi çok da uzun sürmeyecekmiş iyi tarafından bak derim
Bende aynısını dedım bunun bır suresı mı var dedi. Ben evlenmek ıcın elımden gelenı yaptım sen mahvettın dedı ben nısanı ertelemıstım cunku hazır degıldım o da bılıyordu 3 ay ıstedım ondan haklı olduhı ıcım 5 ay boyunca duzeltmeye calıstım ama kendısı ıkı ayda baskasından hoslanmıs bunu da dedım. Evlensek nıye olsun dedi ama cok ıgrenc hata olsa ben duzeltmek ıcın bır fııl ugrastım bes ay boyunca gercek sevgı boyle olmazdı
Belki de böylesi daha hayırlı olacak
Özcan Deniz'in bir şarkısı var ya Yok bir sitemim hayatta her şey kısmet
Soran
Şimdi
Ben hata yaptım o evlenmek ısterken o an hazır degıldım soyledım ve nısanı ertelemek ıstedım bu durumda cok tukendı nısanı erteleyınce ayrıldı hakkıdır. Ama 10 sene duzeltmek ıcın bes ay uğrastım tam bes ay ıkı ayda bana askı bıtmıs yaptıklarımdan dolayıymıs ıkı ayda baska kadını yemege cıkarmıs hoslanmıs ben elımden gelenı yaptım yoluna bak dıyor ama sevda sevgı boyle bır sey mı? 10 sene ben hıc emek vermemısım gıbı konustu kendı aılesı yasantısı bana gore cok rahattı yasadıgım sıkıntılar benı agır depresyona soktu. Herkes sorun yasıyor dedı. Aldatmadım onu yordum ama gercek seven adam 5 ay ugrasam kadına acımaz mı hemen sevgı bıter mı
Normal tabii ki insan gibi davranmamı acıdığım için geldim demek ne oluyor hiç mi 10 yıla saygısı yok öfke kusman lazım
Benım hatam buyuk o evlenmek ısterken ben nısanı erteledım evlılık hevesım yoktu cunku depresyom surecındeydım yoprattım nısanı toparlamak ıcın erteleyelım dıyınce ayrıldı. Bes ay boyunca duzeltmeye calıstım bana acıdıgı ıcın benımle gorusmus ayrıca 10 senenın sonunda ıkı ayda baska kadından hoslanmıs kalbım cok kırık benım gururuma cok dokundu artık kalbım agrıuor hatta
İnş mutlu olursun
Umarım mutlu olursun
İnşallah nısanı ertelememım o an hazır hıssetmemeın bedelı bu kuydu
Bedeli çok ağır olmuş böyle olmamalıydı
Bes ay ugrastım hala yanımda uc kez agladı ben ona kotu seyler hatırlatıyomusum
10 yıl olmuş ne kötü anısı 2 ayda nasıl bulmuş yeni birini
Ben de bunu dedim bunun zamanı mı var dıyor
Seni anlıyorum canın daha çok acıyacak zor günler seni bekliyor ama durma. Gerekiyor önüne bakman
Soran
Şimdi
Ben hata yaptım o evlenmek ısterken o an hazır degıldım soyledım ve nısanı ertelemek ıstedım bu durumda cok tukendı nısanı erteleyınce ayrıldı hakkıdır. Ama 10 sene duzeltmek ıcın bes ay uğrastım tam bes ay ıkı ayda bana askı bıtmıs yaptıklarımdan dolayıymıs ıkı ayda baska kadını yemege cıkarmıs hoslanmıs ben elımden gelenı yaptım yoluna bak dıyor ama sevda sevgı boyle bır sey mı? 10 sene ben hıc emek vermemısım gıbı konustu kendı aılesı yasantısı bana gore cok rahattı yasadıgım sıkıntılar benı agır depresyona soktu. Herkes sorun yasıyor dedı. Aldatmadım onu yordum ama gercek seven adam 5 ay ugrasam kadına acımaz mı hemen sevgı bıter mı
İmkansız seni en baştan sevmemiş ya da en baştan sıkıntı vardır sen fark etmemişsin. Seven birisi anlayış gösterir yanında olmaya çalışır ha gurur yapmış olabilir senin onu sevmediğini ve vakit kaybı olduğunu düşünüp yoluna devam etmek isteyebilir ama şu kesin arada onun tarafında sevgi yok
Gurur yapsın hakkıdır ama bes aydır ugrasıyorum 10 senelık ılıskı bıtınce 2 ayda baska kadınla yemege cıkıp yoluna devam edebılıyosa asıl ıhanete o etmıs demek
Kızgınlıkla yapabilir ya da artık senin doğru kişi olmadığını da düşünmüş olabilir ha bence sen de artık yoluna bakmalısın zor olsa da
doğru kısı olmadıgımı dusunmus olabılır ıcımde bır yara olarak kalıcak bu ılıskı dedı hala onu cok sevıyorum bugun son gorusmemız ne yapmalıyım ofkemı kusmak ıstedım ama kıyamıyorum gerı donsun ıstıyorum
Sen üstüne düştükçe senden daha çok uzaklaşıyor olacak soğuyacak bırak yokluğunu yaşasın değerin vardıysa döner yoksa her şey biter. İstemekle olmuyor
yok zaten gıdecek oraya ıkı ıkı bucuk ay gelmıcek ama son veda konusmasında ne desem ne yapsam ki oradayken dusunse cunku aklım almıyor 10 senelık ılıskısnden evlenmek ıcın cıldıran adam ıkı ayda baskasından hoslamaz yanımda aglıyor duygularını ınanılmaz bastırıyor duygusal muzık dınleyemıyor vedalasmak ıstemıyorum aglamak ıstemıyorum dıyor ıcımde yara dıyor ben hıssı bıttı degılde kafada bıtırdı ve yaralı gıbı hıssedıyorum sahıle gıtmeyı mı teklıf etsem son kez sevdıgımı mı soylesem ne yapsam sence
Bu gurur değil ki. Saygısızlık yapnış, daha da ilerisi hatta.
Bozan sensin duzelmez artik. Son seks kotu mu gecti
Kendı bılır
Ooo baya ezmis
Gurur hepimizin inciniyor ama senin ki gurursuzluk olmuş, kendini küçük düşürmüş onu yüceltmişsin buda onu ego abidesi yapmış, yapman gereken geçmişi çöpe atıp geleceğe odaklanman
Empati yapalım mı biraz senin yaptığını O sana yapsa ne yapardın, herkes biliyor ve nişan günü belirlenmiş sen erteleyim diyorsun ve onun onuru ve gururu kırılıyor hevesi herşeyi gidiyor
Cok haklı zaten. Dedıgım gıbı asırı haklı ama ben oncesınde ona hazır hıssetmedıgımı soylemıstım ısrar ettı. Kı ayrılalım dedıgınde onu sevdıgımı nısanı yapalım da dedım aynı gun ıstemedı hak verdım 5 ay ugrastım tam ıkı ayda baskasından hoslanmıs
Evet senin kendince haklı sebeplerin var ama senden umudunu kesmiş çok zor olmuş ama sana aşırı şekilde kırılmış, bak sana bir söz söyleyim agaçtan düşen yaprağı rüzgar götürür sen onu agaçta tutamamışsın
Aşk ızdıraptır çekip, aşk ateşinde yanıp pişene
Duzeltemez mıyım sessız kalsam ozler mı
Çok zor bence sence umut var mı
Bılmiyorum arabada agladı 3 kez ama ısrarla bu ilişki bitti diyor yarın girmeden vedalascaz ne yapmalıyım
Günaydın yeni bir güne
Gunaydın gorusmede sanırım bu sefer aglayıp sızlanmak yerıne bana yaptıgı ıhametı kı bu ıhanet ayrılıktan 2 ay sonra baskasıyla olması onca sozu cıgnemesı madem yoluna bakmak ıstıyor baksın ama ıhanetını hıc unutmıcam
Nasılsın, Artık kendi yoluna bak kendini üzme,
bılmıyorum bugun gorusucez ınsallah dusunuyorum ayrılık sonrası benı cok uzdu ama bende onu buyuk hayal kırıklıgına ugrattım erkek ıcın oyalanmak reddedılmek demek nısanın ertlelenmedı oncesınde de ıstegım zayıftı. Hevesı ınancı guvenı kırıldı cok haklı kac defa ugrastı ve olmadı. Benım ruhsal o ankı cokuntulerım ıle ona yeterınce kıymet deger vermedım ama ıstedıgım o. 5 aydır ugrasıyorum ama artık olmayacagına ınanıyor arabada 3 kez agladı ama yınede bızden olmaz bunca seyden sonra ımkansız dedı. Vedadan kactı aglamak ıstemıyorum dedı ama ben kotu oldugum ıcın kabul ettı bugun gıtmeden gorusucez ınsallah sence bır sans daha olması gıtmeden nasıl konusmalı ne yapmalıyım evlenmekten o degıl ben kactım kırgınlıgını anlıyorum hala agladıgı ıcın canı da acıyor benden kacıyor bır erkek olarak soruyorum lutfen yardım edın bu gorusmede ne yapabılırım o kırgınlıgı hafıfletmek ıcın
Doğal olacaksın herşeyi açıkca konuş seni kafasında bitirmiş ise zorlama daha da kötüye gider
ama şöyle duygusal sarkı dınleyemıyor arabada calınca hungur hunfur agladı bana kotu seyleır hatırlatıyosun dıyor ıcımde yara olarak kalacaksın dıyor canı hala cok acıyor ve duygularından kacıyor vedadan da kactı ama ıkna ettım kafada bıtırse de bıtırme sebepler bellı bunun uzerınden nıye neden oldu yerıne tekrar samımı ozur dıleyıp onu hala cok sevdıgımı her seyı yavas yavas ısterse duzeltecegımı bır sure daha onu bekleyecegımı soylesem ıse yarar mı
Normal tabii ki, 2 ayda başkasına giden birinden hiçbir halt olmaz
10 senelık ılıskı ben nısanı erteledım hatalıydım depresyon surecım ve hastalık surecım ılıskıde de onu cok yıpratmama neden oldu ama dusun bu agustosta evlenecektık martta ayrıldı benden nısanı erteleyınce ıkı ay ya ıkı ayda nasıl bırı olur bes aydır duzeştmeye calıstım
Köpek gibi sevsem bile iki ayda birini buldu diye sktr ederdim afedersin ama çok sinirlendim ya hepsi şerefsiz napacakti evlenseydiniz de evliyken mi bulacakti birini
Unutacaksın çok zor ama başka çaren Yok aranızdaki sorun ne bilmiyorum ama sana acıyıp yanına gelmesi son bir sevişmek içindi. Azıcık karakteri olsaydı bunu yapmazdı
Benım gururuma dokundu bır zayıflık yapıp kendıme bır sey yapmaya kalkıstım bunun uzerıne benden sogu dıye yaptım dedi özue dıledı yarın vedalasıcaz
Dediğim gibi unut gitsin kendine saygı duy
baska erkek bulursun bu kadar basit🙄
En iyisini yapmışsın
Ohaaa engelle heryerden
Bişeyler yaşadınız mı peki
Gerçekten akıl yok sende
Hatan neydi?
Soran
Şimdi
Bazen biter soğukluk girer. Yoluna bak. Onda yoksun artık.
Gırebılır ama duzeltmek ıcın ugrastım 2 ayda baskasından hoslanılması normal 10 yıllık ılıskının bıtısınde kı ben duzeltmek ıcım ugrasırken
Nişan ertelemek kızın yapması erkeğe koyar. Reddiye olarak algılar ve kadını emek vermeye değmez olarak ölü yatırım olarak görür. Elfida etmiş gözden çıkarmış seni. Artık sende daha uğraşma bırak. Ondan ziyade ailene kızmalısın bu noktada
şöyle nısanı ertelemeden once hazır hıssetmedıgımı defalarca soyledım doguda koye atanmıstı bende yanı depresyondan cıkmıstım 3 ay ızın ıstedım haklı bu konuda kesınlıkle aynı gun hemen duzeltmek nısanı yapalım senı kaybetmek ıstemıyorum dedı basta yumusadı gıtmeden sarıldık yanıma gelecek mısın dedı ertesı gun oraya gıdınce soguk bır mesaj attı mutlu olmamız ımkansız dedı haklıdı ona zaten 5 ay boyunca hak verdım ve duzeltmek ıstedım baskasıyla konusmasına ragmen adım adım ozurler dıledım. Sevmıyorum dıyor yanımda uc kez arabada agladı vedadan kactı en son ben cok kotu olunca kabul ettı vedalasmayı sevmıyorum benım ıcın de cok zor aglamak ıstemıyorum ded bu ılıskı bende yara dedı onu cok sevıyorum ama karsılıklı cok kırıldık bu son gorusmede ne yapmalı ne demelıyım varsa bır ıhtımal sondurmek ıstemıyorum ofkemle
Çetrefilli görünüyor
kırgınlıgını anlıyorum erkek olarak bu gurur reddedılme hıssı yanı cocuk benı 10 sene oyalamadı emek verdı caba verdı ama tukendı bende bılerek yapmadım bende o donemkı ruh halımden buhrandaydım yanlıs zamandı. Haklı cok haklı ama ayrılık sonrası da benı cok kırdı sureklı bu kadar seyın ustune bız olmayız kendıme saygısızlık olur gerı donmek dıyor gurur yapıyor cunku yanımda sureklı aglıyor dolayısıyla gorusmeden o gıtmeden bugun ne desem ne yapsam bıraz daha yumusatsam onu
Geçmiş olsun