Bugün 4 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşımla birlikteliğimi ben sonlandırmak istedim. 4 yıldır birlikteydik ama geleceğe yatırım anlamında benimle bir şeyler paylaşmıyordu. Onun ailesi ve benim ailem birlikte olduğumuzu biliyor artık bizi evlilik için ilk adımlar için sıkıştırıyordu, bende bu durum 1 sene içerisinde erkek arkadaşım ile belki 7-8 defa konuşmama rağmen bana hep halledeceğim biraz zaman sonra olacak biraz daha zaman lazım diyerekten beni sürekli geçiştirdi. Sevdiğinden emindim ama evliliğe galiba hazır değildi, bugün yine aynı konuyu açıp konuşmama rağmen bir şeylerin ona engel çıktığını ama söz verip aile tanışması için en kısa sürede gün vereceğini söyledi ama benim artık sabrım tükendiği için maalesef ayrılık kararı aldım. Sizce yaptığım doğru muydu daha beklemeli miydim? Fikirlerinizi merak ediyorum 😢
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
9 aySen fazla bile beklemişsin genelde bir ilişkinin belli bir yere gelmesi için en fazla iki sene beklemek gerekiyor eğer ki iki seneden sonra bile adam hiçbir adım atmadıysa hiç daha fazla beklememek gerek
71 Yorumla- 9 ay
Kesinlikle 4 sene çok fazla bence o çocuk başkasıyla evlilik planı yapıyor o yüzden kızı oyalıyor
En İyi Cevaplar
9 ayAslında bu konuda yanlış yaptığını söyleyemem 4 yıl boyunca insan iyi kötü birbirini tanır ciddi bir ilişkide evlilik boyutunu alması gerekirdi ailelerin tanışması evlilik planları nerede oturulacağı veya gelir durumunun nasıl olacak bunlar muhakkak konuşulmuştur sonuçta 4 yıl az bir zaman değil eğer bir insan da gerçekten evliliğe hazır değilse daha fazla uzatmamak gerekir yani sevgili olarak ne bileyim flört ederek ne kadar konuşabilirsin ki hakenin sen 4 lirayı da yapmışsın Ben mesela en fazla 1-2 yıl ondan sonra hemen evliliğe geçmek isterdim yani bu işler çocuk oyuncağı değil Ömür geçiyor insan hayat kurmak ister bence bu konuda kendini suçlama evliliğe hazır değilse o zaman kendi bileceği iş sen belki de olması gerekeni yapmışsın ya da belki de nasibin değildir belki de evlensen daha kötü anlaşacaktın hani her şeyde pozitif açısından Ben nasip açısından bakmak gerek
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bence doğru yapmışsın. Dört sene az değil o kadar zaman geçmiş ve hala net bir adım yoksa artık beklemek bir anlam ifade etmiyor. Hazır değilse senin de sonsuza kadar bekleme zorunluluğun yok. Sevgi güzel ama karşılıklı emek olmayınca bir yere varmaz. Sen üstüne düşeni yapmışsın konuşmuşsun fırsat vermişsin. Şimdi yapman gereken artık kendi geleceğine odaklanıp yoluna devam etmen.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBence doğru olanı yapmışsın. Ben de birkaç gün önce bitirdim. Beni ilişkiden dahi soğuttu kendisi. Kendine bakmaz, saçına başına özen göstermez bana güzel gözükmek için bir çabası yok. Ama flört olduğumuzdan beri evlilik aşılar bana. Önce bi onu sevmemi sağlamalı ama yok. O her şeyinden çok emin. İlişkiyi mahvetti gerçekten. Ne zaman görüşsek mesaj atar akşamında evlilikle ilgili. 3 5 ayda evlilik isteyen biri değilim ve daha onu sevmeden evlilik baskısı aslında çok rahatsız edici bişeymiş. Ama 4 5 yıl kimse kimseyi bu kadar bekleyemez eğer evlenmeye gücü yetmiyorsa ilişki sürdürmemeli
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Mervecim, öncelikle seni kocaman bir sarılasım geldi 🤗, çünkü böyle bir karar almak hiç de kolay değildir, bunu tüm kalbimle anlıyorum. Sevdiğin birini bırakmak, hem de bunun sevgi eksikliğinden değil, başka şeylerden kaynaklanıyor olması, insanı bambaşka bir duygu karmaşasına sokar 💔.
Haklısın, dört yıl gerçekten uzun bir zaman. Bu süreçte beklentilerin ve hayallerin doğal olarak şekillenmiş. Sürekli "biraz zaman" denmesi bir noktada hayal kırıklığı yaratır, ki bu çok normal. Evlilik hazır olmayı gerektiren bir olay, ama aynı zamanda bir ilişki içinde karşılıklı uyum ve zamanlama da çok önemli. Sen sabır göstermişsin, ona fırsatlar vermişsin, ama senin bir insan olarak kendi isteklerini, sınırlarını ve mutluluğunu önceliklendirmene de saygı duymalıyız. Kendine haksızlık yapmamalısın 🌸.
Bence şu an verdiğin kararı bir iç muhakeme sonucu almışsın, bu yüzden bu doğru hissettirdiği sürece arkasında durmalısın. Zaman her şeyi netleştirir. Belki ileride yollarınız yine kesişir, belki de bu süreçte kendin için yepyeni güzellikler keşfedersin 🚶♀️🍁. İnşallah yüreğine en çok huzur ve mutluluk getiren kararı vermişsindir. Peki sen şimdi nasıl hissediyorsun, içini rahatlatacak bir şey yapmayı düşündün mü? 🙏❤️00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
u 9 ayBence doğru olanı yapmışsın. Evlenmeye niyeti yoksa devam etmeye gerek yok bence
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
9 aysen yanlışı 4 yıl bekleyerek yapmışsın, bi erkek belirli zaman sonra diyorsa evliliye hazır deyilim hep bahaneler üretip uzatıyorsa anlaki evlenmek istemiyor sadece ilişki için birlikteliyi sürdürüyor ve sevdiyine de inanılmaz, aradan dört yıl geçmiş ama hala insan nasıl evliliye hazır deyildi anlamıyorum,
yani ben okurken anladım ondan fayda gelmeyeceyini, yani bide senle bir şey paylaşmıyordu ise nasıl her dediyi söze güvendin anlamıyorum, hadi evlendin yine aynı hayatına devam ederdi ve senle çok ilgilenmezdi.
Bugün yarın başkasıyla evlenirse şaşırma derim10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Seninle evlenmek istemiyor o yüzden doğru karar. Erkek evlenmek istediği biri olunca balıklama atlar önüne ardına bakmaz
110 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
9 ay4 sene uzun bir süre. Sevgilini evlilik için sıkıştırmana bakarsak elinde bir mesleği vardır diye düşünüyorum. Askerliğini yapmış ve çalışan bir erkek dört senedir evlenme teklifi etmiyorsa oyalıyordur. İyi yapmışsın. Herkesin zamanı değerli ve hak edene harcamak lazım. Ciddi olan insan bir yılın sonunda zaten nişan yapar evlenirdi.
10 Yorumla
9 ayİlişkiyi gizli tutmak bu yüzden iyi işte. Aileler kendi çıkarları içinde sıkışır, "evlilik". İkinizin ne aşamada olduğu önemli. İş işten geçmiş artık. Senin yapman gereken beklemek. Biraz ayrı kalmak işe yarar. Eğer gerçekten niyeti varsa gönlünü alıp evlilik aşamasına geçersiniz. Ha öyle olmadı baktın başkası girdi hayatına, o zaman geri dönüşü yok, tamamen biter. Kolay gelsin.
10 Yorumla
9 ayBence yaptığın yanlışmış. Önden keşke "Benim sabrım kalmadı ve artık bu şekilde devam edecekse seni ne kadar sevsem de ilişkimizi sonlandırmayı düşünüyorum" diye bir sinyal verip karşı tarafın sabrına baksaydın. 4 sene az bir zaman değil ve kolay inşa edilmiyor. İkinizin de hakkınızda hayırlısı olur umarım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ay4 yılın çöpe gitmiş seni oyalıyor aynısının bir benzerini bende yaşadım. Seninle evlenmez bu aynı cümleleri bende duydum.. ayrıldıktan 1 yıl bitmeden başkasıyla evlendi. Bunu bizzat yakın kız arkadaşımda yaşadı bunu yaşayan o kadar çok kişi varki. 4 yıllık zaten gez toz her şeyi yaşamış olursunuz. Erkeğe göre seni tanıdı etti sevse bile yinede bitirdiğine bile çok üzülmedi evlilik için 2 yılı varmış birde erkek düşün.. Neyse başta bitirdim. Ara ara yazacak sana seni sevdiği için öylesine hep. Bundan uzak dur sevmekte bir yere kadar seni yıpratır. Ayrılmakla iyi ettin çünkü başka seçeneğin yok. 1 yıl geçmeden başkası çıkarsa geri gel yaz buraya. Sevse bile erkek başkasınıda istiyor unutma bunu. Onada inanma boşa üzülmek istemiyorsan.
01 Yorumla
Cevap sahibi8 aySon durum ne oldu? Başkası çıktıysa şaşırmam
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 ay"4 yıl sabretmişim, biraz daha sabredeyim" demediğin için seni tebrik ediyorum çünkü o dört yıl olurdu sana 8 yıl, yaşandığını gördüm. Ben hiç sonunda evleniriz düşüncesiyle bir ilişkiye başlamadığım için senin durumunu yüzde yüz anlamıyorum ama hedeflerin doğrultusunda mantıklı bir karar almışsın, ne mutlu sana.
02 Yorumla- 8 ay
Al işte… Geri alıyorum dediklerimi.
- 8 ay
Yaaa :dd
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s 9 ayEğer maddi manevi bir engel yoksa bir ilişki en geç 2 yıl içinde seviye atlamalı. Evlenmeye gerek yok, söz olur nişan olur yani. Eğer evlenmek istiyorsan yaptığın yanlış sayılmaz
50 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
9 ayBir erkeğin bir kadınla evlenmek için en fazla 3 ay tanıması bile yeterli kanka. Çünkü erkeğin kadında araması gereken özellikler nettir. Geri kalan konularda zaten kadın erkeğe uyacağı için çok bir sorun yok. Sen ise bir kadın olarak evleneceğin zaman en büyük sermayelerinden biri de gençlik iken boşu boşuna 4 yılını vermişsin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
9 aysevmek tek başına hiçbir işe yaramıyor zaten evlenmek istemiyorsa bırak sevgisi onun olsun 4 yıl çok uzun bir sure helede yaslariniz küçük değil üniversite okuma vs gibi şeyler yoksa. 4 yılda evlenmek için bir adım atmayan kisinin daha sonra aynı atacagibi hic sanmıyorum bence seni gecistiriyor ayrıl hayatına önüne taliplerine bak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayEvlenmek gibi bir beklentin varsa ve gerçekten artık sabrın kalmadıysa, doğru yapmışsın. Ha taktik mantığı ile ayrıldıysan, yanlış ve riskli. Yani bunun evleneceği yok, beni kaybetmeyi hissedince tutuşur diye bekliyorsan, muhakkak rahatlamıştır o. 4 yılda ciddi bir süre ve aileler bildikten sonra seri bir şekilde ilerlenmeli, evlenme niyeti varsa. Doğru ya da yanlış yaptığını sen bilirsin zaten. Hislerini dinle.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayAyrılık kararı alsan dahi o adam peşini bırakmayıp ciddiyetini ispatlamalıydı.
13 Yorumla- 9 ay
Katılıyorum gerçekten
- 9 ay
Yapmadı mı? Kabul etti mi cidden bunu?
- 9 ay
Söz veriyorum tekrar gün vereceğim dedi ama zaten bu zamana kadar o günü ayarlamış olması gerekiyordu 50 defa konuşuldu çünkü. Bitirelim dedim uzun konuşma sonucu bitti maalesef.
9 ayBazen ayrılık yani net sınır iyi geliyor ilişkiye Arayıp sorma ilgilenme gerçekten seni kaybettiğini düşünsün. Ciddi bir adım veya teklifle gelirse ona göre düşünürsün tekrar
31 Yorumla- 8 ay
Sen sessiz kalmaya devam et 9 gün böyle ciddi konular için az bie süre
Yanlış yapmışsın, bekleseydin evlenirdi. (Başkasıyla) Senden sonra en fazla bir yıl içinde evlenecek bak görürsün. Sevmeyen erkeklerin bahanesidir bu, hazır olmadığından falan değil yani bak görürsün bir başkasıyla çok kısa sürede evlenecek demedi deme. Senin de vicdanın rahat olsun bu arada, yoluna bak. İnşallah en kısa sürede doğru insanı bulursun sen de.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
9 aySen o süreyi zamanında vermişsin erteleyen karşınızdaki. Zor bir karar olmuş olmalı. ama olması gerekendi siz zaman tanıdıkca ertelemesi sizden götürecek. Bu süreci kolay geçirmenizi dilerimm
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
9 ayHerkesin sabrının bir sınırı var.. ömrünün sonuna kadar bekleyemezdin zaten istese bir şekilde döner ve evlilik teklifi eder... Evlilik düşünmeyen erkekten olmaz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
9 ayBu sürecin devamında ortaya evlilik anlamında konulan somut şeyler bulunmuyorsa ayrılık inisiyatifinizi kullanmanız en doğal ve doğru kararınız, hakkınız.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayNenım bı tanıdıgım vardı ve abartmıyorum 12 sene dilek olay cocujluktan vero bersberlerdi gıtmedıklerı yer gezmedıklerı şehır kalmadı ama cocuk bı turlu evlılıgı brak nişan yapmaya bıle yanaşmadı oyuzden sonra 1 sene tanıdıgı kışıyle evlendı işte yanı bı erkek ilişkinşn en cok 2ıncı yılından sonra evlılık konusu acmıosa o erkek boştur ha tabı ıkınız evlenmeme kararı alırsınız o ayrı
30 Yorumla
9 aysadece soruna okuyarak dan cevap veriyorum DOGRU KARAR. Sonu ya aldatma ya da yanlis insan oldugunu anliyor insan
10 Yorumla
9 ayEn doğrusunu yapmışsın. Senin ısrarınla lütufmuş gibi aile tanışması vaadinde bulunuyor zaman kazanmak için çocuk oyalar gibi oyalıyor seni.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
9 ayKesinlikle doğru bir karar almışsın eğer seni gerçekten istiyor seviyorsa sana şu mesajı atmalı ailemle beraber şu tarihte tanışmaya geliyoruz ailene söyle hazırlık yapsınlar diye aksi halde hiçbir mesajına kanmaman gerekir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
9 ayEvlilik kararı çok ciddi bir karardır ve korkmamz da gayet normaldir. Çünkü bu devrin kadını evlenene kadar melek, evlendiği günün ertesini bulmadan gerçek yüzünü gösteriyor ki bir bakıyorsunuz kelek. Gel de korkma yani...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı.
9 ayİsteyen erkek 4 ayda kiyiyor nikahı, haklısın önüne bak
11 Yorumla- 8 ay
Senle hicbir zaman evlilik dusunmemisti bu yüzden dönüş yapmadi
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. En doğrusunu yapmışsın s. i. k. t. i. r. e. t kimseye zamanını harcama seni seven zaten evlilik için hemen çabalar benim eski kız arkadaşım evet deseydi hemen istetirdim ama olmadı ayrıldık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
9 ayDoğrusunu yapmışsın inşallah bian evvel sende ruhen toparlanır önüne bakarsin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Doğru karar. çocuk mu eğlendşriyoruz burada. para yoksa yok kimse düğün yapmıyor zaten artık
40 Yorumla
9 ayBence doğru olanı yaptın benim fikrime göre bir ilişkiye verilen süre 2 yıldır 2 yılın sonunda evlilik olmalı 2 yılı aşan süreçler oyalama gibi geliyor bana maalesef
00 Yorumla
9 ayGünümüz şartlarında en sade düğün 1.5 milyon tl gibi bir rakamdan aşağı değil erkekler genelde maddi konulardan dolayı bu tür adımları atmaktan çekiniyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı. 4 yıl emeğin boşa girmesi üzüntü verici wma partnerin aşkına sahip çıkmıyorsa daha surdurmenin anlamı senin için zaman kaybı demektir doğru düşunce
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. Amannnn kız boş ver evlenip napican bu adamda seni sevmis etmiş belli ama evlilik adamı değilmiş baksana. Bununla evlensen ömrünü tuketirdi. İyi ki bitirmissin
00 Yorumla
9 ayŞimdi bulur birini evlenir 6 ay içinde 🫡 Kadınlar 6 ay da tanısa 6 yıl da tanısa şartlar değişirse o insan da değişir. Bu kadar süre ne amaçla beklediysen.
00 YorumlaBitirmeden önce bi süre versen sonra alsan daha iyi olurdu diye düşünüyorum mesela 1 hafta 1 ay gibi sınırlı süre
01 Yorumla- 9 ay
Zaten 4-5 defa konuştum bu konuyu ve sürekli süre istedi benden
9 ayİki tarafında birbirine net konuşması beklentilerini söyleyip orta yolu bulması gerekir geçiştirip oyalamakla olmaz ki çocuğu oyalamak gibi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
m 9 ayZaten 4 yıl boyunca nasıl sev kalınabiliyor ki ohhh iyi yapmışsın kimsenin yok öyle yok söyle gibi yalanlarını dinlemeye gelmedik dünyaya
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.
9 ayHayır kendin için en doğru kararı vermişsin 4 sene beklemen hata kesinlikle seni sevmiyor ve bence aldatıyor bir daha da sakın barışma
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
9 ayO öncedendi bizim kizlar 8 9 yillik iliskilerinde evlendiler simdikiler sevgililik adi altinda seks iliskisi yapmak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aynısını yaptığım için hak veriyorum. İyi yapmışsın, seninle gelecek düşünmeyen biriyle neden boşa vakit geçiresin ki
03 Yorumla- 9 ay
Yaşın doğruysa sen bekleyebilirdin daha çocuksun
- 9 ay
He tamam o zaman
9 ayDoğru bir karar almışsın, asla pişmanlık duyma.
Erkek arkadaşının tepkisi ne oldu bu karara?
03 Yorumla- 9 ay
patlıcan musakka
- 9 ay
@__PATRON__ yanına cacık?
- 9 ay
olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 9 ayAynısını yaptım bir buçuk yıl önce. Olmuyorsa bitmesi daha makul ciddiyetsiz ilişkileri sevmem.
00 Yorumla
9 ayDoğru yapmışsın 4 yıl seni kandırmış belkide kullanmıştır bilemicem
10 Yorumla
9 ayçooook iyi yapmışsın bi 4 yılın daha gideceğine şimdi ağlar geçer en azından
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
9 ayBnce sen dogrusunu yapmissin. Bnde olsam aynisini ederdim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ya yapacak insan hemen yapıyor niyeti varsa. En iyisini yapmışsın , kaç senedir ne o öyle
00 YorumlaPeki tçya sonra tekrar iletişime geçmedi mi seninle 4 sene az değil haklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayArkadaşım hayatın için alacağın en doğru kararlardan birini Bugün almışsın , sonrasında rica ediyorum kararından cayma acını yaşa ve yoluna bak , sevdiğinden de emin olma seven sevdiğini 4 sene şartlar önemli değil bekletmez. 6 sene birini bekledim aynı dalavere laflar vardı nişan günü ayrıldım zamanıma üzülürüm sadece şimdi başkası ile evli mutlu çocukluyum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
9 ayPeki bu ayrılık kararını evlenmek istediğiniz kişiye söylediğinizde , söylediği ilk cümle?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Iyi yapmissin bence. Gün vermemiş hala geniş zaman kullaniyor
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
9 ayBi ilişki iki sene sonrasında evliliğe dönmüyosa o ilişki zaten çöptür, çok iyi yapmışsın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
9 ayBence cok dogru yapmışsın nereye kadar gidecekti böyle
01 Yorumla- 8 ay
Evlenme niyeti yok
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayGeç bile kalmışsın 4 yıl önce evlensen 4 yaşında beben vardı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı.
9 ayKralsın adam olan çiçeğinin elinden şerefle tutar alnını öper
00 Yorumla
9 ay4 yıl beklemek nedir ya, Arkadaşlık gibi bir şey yaşamışsınız.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
9 ayÇok doğru yapmışsın. Kesinlikle de üzülme, önüne bak.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
9 ay4 yıl çok uzun bir süre neyi bekliyormuş yani?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hakkınızda hayırlısı olsun karar senin yanlış mı doğrumu bunu zaman gösterecek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Fazla bile beklemissin. Seni kaybetti ya değerini anlar şimdi
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ayrılık kararını söylediğinde nasıl bir tepki aldın?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
9 ayMantıklı karar baktın eğer ileri solmayacaksa da ona vakit harcamanın bir gereği olmadığı
00 Yorumla
9 ayBu tür şeyler kişileri ilgilendirir buraya yazman doğru değil kötü hissediyorsan yanlış yapmışsındır
00 Yorumla- Devamını Gör (100)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne