Evli sevgilimle bugün ayrıldık 6 yıllık bi ilişkiydi beni çok yıprattı ve çok imkansız geliyordu
3 ay
Bence doğru yapmışsın. Altı yıl az değil ama imkânsız ve yoran bir şey ne kadar sürerse sürsün, sonunda insanın içini tüketiyor. Evli birinin hayatında beklemek çoğu zaman umut değil, yara biriktiriyor. Canın yanmış olabilir ama bazen en doğru karar en çok acıtan karar oluyor. Geç kalınmış bir bitiş bile, hiç bitmemesinden daha iyidir.
Peki evli bir adamdan beklentin neydi boşanıp seninle olmasını mı. Aslında daha önce bitirmiş olsan daha iyi olurdu herkes kendi yoluna bakardı belki evlenecek adamı da kaçırmış sin dir
Iyi yapmışsın bitirmekle, hem zaten nasıl sevgili oldun ve 6 yıl sevgili kaldın ki? Ben evli bir adam ile değil 6 yıl, 6 gün sevgili olamam, sevgili olmayı düşünmem bile o kadar yani.
Ama bana çok iyi davranıyodu tıpkı bir bebek gibi
Ama kendini buna kaptırmaman gerekiyor, çünkü iyi davranıyordu dediğin adam karısını aldatıyordu. Karısını aldatan sevgilisini de aldatır.
Öyle bir adam ile hiçbir yere varamazsın, kendine bekar birisini bul ki bir geleceğiniz olsun.
Nerden bulacağım bekar birini sürekli evdeyim
Belki görücü gelirler sana, daha önce görücü gelmedi mi.
Valla bende nasıl bulacağımı bilmiyorum, çok yalnız hissediyorum.
Yok hiç gelmedi
Bana iki aile görücüye geldiler ama reddettim, ikisini de beğenmedim. Şöyle düzgün, istediğim gibi birisi görücüye gelse kabul edicem valla, hem 18 Nisan da ablamın düğünü var.
Hayırlı olsun
Bence çok zor ama çok güçlü bir karar vermişsin 🥺💔 Altı yıl az değil, hele imkansız ve yıpratıcı bir ilişkide kalmak insanın ruhunu yoruyor. Sen kendini seçmişsin, bu gerçekten saygı duyulacak bir şey ✨ Zaman geçtikçe nefes alabildiğini hissedeceksin, emin ol. Şu an en çok neyi hissediyorsun, boşluk mu, pişmanlık mı, rahatlama mı? Konuşmak istersen buradayım 💬💞
Cevap
32Cevap
boşuna dememişler evlilik aynen bi tosta benzer illa araya bi kaşar girer
Bunu kim demiş ya
@Aldatılmısbahtsız ben desim işte neden alındın😃😃
Alınmadım ya Allah korusun öyle işlerle işim olmaz
@Aldatılmısbahtsız sebebi de şu ki, evli erkekler bekar kızların başlarına bela olmazlar belli zaman dilimlerinde anca görüşebilirler bekar kız da erkeğin maddi imkanlarından sınırısızca yararlanarak bu durumu avantaja çevirir bu ticari ilişki kızın istediği zamana kadar sürer gider bu sebeple herzsman araya bi kaşar girebilir tabi istisnalar hariç😄
Çok iyi tespit profesör doktor masumgünahkar bey
@Aldatılmısbahtsız evet maalesef öyle kuzum sen de ihanete uğrayan taraflardan mısın aldatılmışbahtsız hanım😃
Benim de eski sevgilim bir ay önce yazdı konuştuk evleneceğim dedi ama senle olmak isterdim aile baskısı yüzünden kuzenimle evleniyorum dedi yarın düğünü var
@Aldatılmısbahtsız yalan inanma seven erkek hertürlü aşkına sahip çıkardı
Biliyorum o yüzden engelledim yarın düğünü var işte
@Aldatılmısbahtsız Allah mesut etsın kaçan otbüsün peşinden koşulmaz
Beni Mesut etsin onların canı cehwnneme
@Aldatılmısbahtsız 😄😄amin
Amin inşallah
Keşke 6 yıl önce sordaydin da ayirsaydik. Yıllarına yazık olmus
maalesef
Öylemi diyosun
Takıntıya çevirmiştim zaten ömrüm bitti
26
Ya ruhum bitik kalbimbitik yaşım genç olsa nolur bu arada yaşımıda hiç göstermiyorum zaten görsen dersin bu 18 19 yaşımda
Hiçkimseyle konuşmak istemiyorum
Yargılamak haddimize değil ama yazık olmuş 6 seneye
Çok canım yanıyor bi sonumuz yoktu ayrılmak en iyisiydi
Neyi yargiladiysam başıma geldi neyseki evli birini sevmedim çok şükür ama yani sende niye 6 yıl onunla oldun ki boşanmaya ağını bile bile
Bağlandım cahildim onu tanıdığımda 18 yaşındaydım bi heves bi hatanın peşinden gittim
Baya erken ayrılmışsınız. Darısı yeni evli sevgililerine.
Tabii ki doğru olanı yaptın ama yine de olan senin 6 yılın oldu
gecmıs olsun ıyı yapmıssın cıdden, zor bı ılıskıymıs
6 yıl eşinin ona yapamadığını sen yaptın. Enerjisi de bitmiştir zaten. Aklında iyi biri olarak kaldın bence hshs
Karısının ve çocuklarının hakkına girdin dernek 6 yıl boyunca
Lan 6 yıl ne siz bildiğin evlenmişsiniz bir resöi nikah eksik
Cinselliğinizde azalma oldu mu son zamanlarda
Geç de olsa, Aklın başına gelmiş.
Neden
Bitirme nedeni neydi?
İlişki içinde çok huzursuzluk çıkarıyodum sürekli tartışma çıkarıyodum çok naz ve trip atıyodum o yüzden ayrıldı benden
Sebebi karısını boşamıyodu bi sonumuz yoktu o yüzden
Psikolojim bozulmuştu
Kısmen
Seninlede evlenicem diyodu ama karımı bırakmam onunla bi kere evlendim anca benim evimden ölüsü çıkar diyodu
Namusum diyodu
Bilmiyorum ben artık hiçbişi düşünemiyor um
İyi yapmışsın sonu yok kendini boşa yorma
Biliyorum sonu yoktu
Çok uzun sürmüş zaten iyi yapmışsın
Zararın neresinden dönersen kârdir
Offfg metresim beni terk etti
Biraz aceleci bir karar almissin
Günaydın, hele şükür en doğrusunu yaptınız
Gec kalmışsın maalesef
Nasıl olur ki zaten evli adam yani
neden ayrıldınız peki