5 yıllık sevgilimden ayrıldım, Sizce doğru mu yaptım?

Benim 20 yaşına kadar hiç sevgilim olmadı. Üniversite sınavında iyi bir puan almıştım ama tekrar hazırlandım. Daha yüksek bir puan ile eczacılık fakültesi kazandım ve burs ayarladım kendime. Eczacılık okuyoruz ya işte geleceğimiz parlak iyi para kazandıran bir meslek. Önceden kızlara selam verdiğimde duymazlıktan geliyorlarken kızlar gelip selam vermeye falan başladı. Birde bursum falan iyi bir paraydı yani bir öğrenciye göre. İşte kıyafetim falan daha düzgün oldu, burs kesilmesin diye derslere de çalışıyoruz popüler oldum biraz.

bir kız işte sevgilim olmak istedi. İnanabiliyor musunuz kız teklif ediyor bana!!! Bu kızla 5 yıl boyunca sevgili oldum. bir kez olsun elini cebine atmadı hep benden geçindi. Evlenince şöyle yaparız böyle yaparız falan diyordu. İşte geçen hafta evine çağırdı babası diyor söyle ailene Çisem'i istemeye gelsinler. Evlilik teklifi falan yok ortada daha, sanki böyle emir verir gibi bir havası vardı. Birde zaten durumdan rahatsızdım. Babasına ben namuslu bir kızla evleneceğim kızınızla sadece sevgiliyiz dedim. Ne demek istiyorsun falan diye kükredi. Dedim paramı yedi 5 yıl boyunca kızınız. Sevgisi parayla satılık. Küfürler etti falan evden kovdu beni. Kız aradı falan olaydan sonra açmadı. Zaten mezun olmuştum bölümden bu yaz ortam bir ortamımız da yok bitirdim ilişkiyi. Beni kredi kartı gibi kullanan bu kızdan ayrılmakla doğru mu yaptım sizce? Beni ben olduğum için seven biri çıkar mı karşıma.

Haaa beyler ben biraz iriyimdir, kızın babasının yerinde olsam seni döverdim falan diyeceklere not olsun. Yani belki yapmayı isterdi de cüssemden dolayı onu yapmaya çekinmiş olabilir anca küfür etti babası.

Güncellemeler
+1 yıl
Yahu erkek hesap ödemeyince cimri oluyor, o erkekten ayrıl diyorsunuz burada kızlara.

Ama kızın hiç cebine atmaması erkeğin parasını yemesi çok normal karşılanıyor. Bunu normal bulmayan bir erkekte suçlu mu oluyor? Siz erkekleri kızların kölesi olması için yaratılmış varlıklar olarak mı görüyorsunuz yoksa?