Merhaba arkadaşlar. 5 aylık bir ilişkim vardı. İkimizde üniversitedeyiz. Birkaç gün önce canıma tak etti ve ayrıldım. Sevgilim son zamanlarda çok ilgisiz ve saçma sapan davranmaya başlamıştı. Kaç kere uyardım hala aynıydı. Bir yere gidiyor haber vermiyordu. Sonra unuttum filan deyip geçiştiriyordu. Ben de yalan söylüyorsun bilerek yapıyorsun dedim. Beni suçladı.
Kendimden bahsedeyim. Onu göklere çıkardım prenses yaptım. Ödevlerini yaptım. Bir sürü ders anlattım. Her şeyi yaptım. O benim için hiçbir zaman bukadar fedakar olmadı. Bir çok huyumu değiştirdim. Geçen gün buna ders çalıştıracaktım. Ben sınav bitince eve gidicem biraz dinlenicem midem ağrıyor dedim. Akşam çalışırız birkaç saat sonra dedi. Bu da benim akşam evde işlerim var gel çalışalım dedi. Midem ağrıyor anlamıyor musun dedim. Trip atmaya başladı. Neyse akşama kadar bu huyu canıma tak etti. Akşam gittim yanına ben ayrılmak istiyorum dedim. Neden dedi. Çekilmez bir hal aldın dedim. Çocukça davranıyorsun dedi hala benu suçladı. Sonra dedi benim yarin sinavim var beni ders calistir. Ders filan yok dedim. Iyi aksamlar dedim ayrildim geldim yanindan. bir dahada konusmadik
Sizce bana bu denli deger vermeyen birinden ayrilarak dogru mu yaptim. Tum arkadaslarim en dogrusunu yaptin diyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer