Sorunlu bi ilişkiden evlenmek üzereyken kurtuldum var mı ben gibi?

Görücü usulü tanıştık 2 yıl nişanlı kaldık başta güzeldi her şey sonra değişti ailesi çok değişik insanlardı her konuda her şey onların istediği gibi olurdu ilişkimizi ailesi yönetiyordu hep sustum seviyorum diye ailesi bana hiç değer vermiyodu düğün hazırlığı başladı hiç bişey almak istemiyolardı pintilik yapıyolardı onu almayalım çok pahalı şu olmasın ne gerek var diyolardı ben altın bile istemedim ona rağmen yaranamadım değer görmedim beni hiç bişeye layık görmediler önce nişanlımı seviyorum diye katlandım sonra onunda toksik davranışları başladı bana karşı bi çok şey yaşadım bu süreçte gerek ailesi gerek kendi yapacakları her türlü kötülüğü gördüm kavga tartışma hiç bitmedi ne annem ne babam nede ben her günümüz zehirdi resmen uyku uyuyamıyorduk düğüne 1 hafta kala çok basit sebeplerden nişanlım kavga çıkardı orada bile çabaladım alttan aldım olmadı ben yapma dedikçe daha fazlasını yaptı bende ayrıldım çok zor günler geçirdim her gün oturup ağladım aylar sonra eski nişanlımın yakın arkadaşı bana dedi ki iyi oldu boş ver o seni sevmiyordu zaten eski sevgilisini unutmamış ailesi istedi diye seninle nişanlanmıştı dedi o kadar şey yaşadım ki geçmişe dönüp bakınca iyi ki bitmiş diyorum büyük bi beladan kurtuldum sorunlu bir evlilikten beni sevmeyen bir adamdan ama hakkım helal değil ne ailesine nede kendine

Sorunlu bi ilişkiden evlenmek üzereyken kurtuldum var mı ben gibi?