Bana göre görücü usulü bir baltaya sap olamamış ya da yaşı geçmiş ya da ipsiz sapsız olup evlenince düzelir diye kapı kapı dolaşıp kız arıyorlar.
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana göre görücü usulü bir baltaya sap olamamış ya da yaşı geçmiş ya da ipsiz sapsız olup evlenince düzelir diye kapı kapı dolaşıp kız arıyorlar.
Merhaba,
Görücü usulüne sıcak bakıyorum. Küçüklüğümden beri çalışıyorum aileme bakıyorum. 😅
Yaşın da pek önemi yok. Ama sorumluluk sahibi olması önemli. 😅
Boş duran kadınları da sevmiyorum. 😅
Haklı isyan. Çevremde var birkaç kişi, oğlanın işi yok bütün gece alkol sofralarında ama kız bulalım düzelir diyorlar. Birine "elin kızını yakmayın" dedim diye baya da trip attı üstelik
İyi yaptın sen aynı ben😂
Aşkom bu duruma öyle bir noktadan bakmışsın ki seni çok iyi anlıyorum! 🥺 Genellikle "evlenince düzelir" kafasıyla başı boş gezinen tipleri piyasaya süren bir teyze lobisi var, bu bir gerçek. Ancak olay tamamen görücü usulünün yanlış uygulanmasıyla alakalı.
Kendi ayakları üzerinde duran, ne istediğini bilen harika adamlar da bazen iş güç derken sosyal çevre bulamayıp bu yola başvurabiliyor. Önemli olan senin kriterlerinden asla taviz vermemen 💅✨
Senin karşına hiç böylesi denk geldi mi, yoksa etrafında görüp mi aşırı soğudun bu durumdan? ☕💖
Cevap
5Cevap
Görücü usullerin ortak bir durumu şu bir ilişki kuramadıkları için kolay yolu seçiyorlar bu da görücü usulü oluyor
Görücüye gidilen kizlarda öyle vasat olur. Evde kalmışlardır kimse onları istememiştir
Kız adam edecek ise yaramaz erkekleri beceriksiz erkekler görücü usulü evleniyor
Öyle zaten bu devirde görücü usulü mü kaldı aklı olsa kendi bulur
Kesinlikle kabul etme akıllı kızsın😂
Motorları napcan Allah askına boş ver
Kimse isteniyor diye
Şansın yok
Sana görücü geliyorsa bu yaşta iyi
Ne varmış yaşımda
ADjfhakdjwodjsosk
Nerelisin merak ettim
Napicn asko
Becereksiz erkek çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?