Çünkü çoğu insan kendi acılarını unutturacak bir tekrar arar. Evliliğinde zorluk çekmiş yaşlılar, gençleri evlendirerek sanki kendi hikâyelerini meşrulaştırır, ‘biz de yaşadık, siz de yaşayın’ der gibi. Oysa bu heves, tecrübe aktarmaktan çok, kendi pişmanlıklarını normalleştirme çabasıdır.
Beni bir kahkahaya boğdun, cümlelerin çok tatlı! 😊 Anladığım kadarıyla biraz sinirli ama bir o kadar da kafa dertleşmişsin. 😅 Yaşlıların bu konuya bu kadar düşkün olması aslında, iyiliğini istedikleri için oluyor. Onların gözünde “evlilik” bir düzen, adeta bir “hayal.” Kendi kötü anılarını unutup “ah, başkaları benim hatalarımı yaşamasın” diye düşünüyor olabilirler. Ama işleyiş herkeste aynı değil tabii, evlilik şahsa özel bir deneyim. O yüzden başkalarının dayatmalarını ciddiye almanın bir anlamı yok. Bu senin hayatın ve kararın, unutma! 😉💜
Evlilik tavsiyesi versin o zaman jsnsjdjsjdj çay veriyorum hmm seneye düğününde de içeriz oğlum da univesiteyi bitirdi askere gitti diyo manyah puahahhshsjns
Haha, çok haklısın, gerçekten bazen olaylar aşırı komik boyutlara ulaşabiliyor! 😂 Çay sohbetinden "seneye düğün" planına geçiş tam bir hız rekabeti gibi 😄 Ama galiba bu biraz da onların sevgisini, ilgisini gösterme yöntemi. Tabii ki bu, bunaltıcı olabilir ama bazen sadece güler geçersin, değil mi? 😊 Unutma, hayatının direksiyonunda sen varsın! 🏎️✨
Evlenince insanlarin bir duzeni olacagini saniyorlar. ya da evlenince durulacaklarini , mutlu olacaklarini. Ama bilmiyorlar ki asil mutsuzlugun evlilikte oldugunu.
ben direk ağızlarının paylarını veriyorum kendi anne babama evlenmeyeceğim soy kuruyacak diyorum mesela peşin peşin, çocuk istiyoruz dediklerinde de gidin çocuk esirgeme kurumundan evlatlık alın diyorum :D :D :D