Arkadaşlar eşimi çok seviyorum fakat dışarısı hayatı var, yemekten sonra dışarıya çıkıyor, bıraksam hep çıkacak ve 3 senedir bu konuda tartışıyoruz ve bana diyor ki ben kimse için değişmem, öz saygılıyım
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar eşimi çok seviyorum fakat dışarısı hayatı var, yemekten sonra dışarıya çıkıyor, bıraksam hep çıkacak ve 3 senedir bu konuda tartışıyoruz ve bana diyor ki ben kimse için değişmem, öz saygılıyım
Eşinizi sevmenize rağmen sürekli dışarıda olması ve yalnız bırakılmanız, evliliğin en temel direği olan "paylaşım" duygusunu zedeler. Evlilik iki kişilik bir yolculuktur ve taraflardan biri sürekli tek başına yürüyorsa ortada çözülmesi gereken yapısal bir sorun var demektir. Bu noktada "boşanmak mı yoksa sabretmek mi?" sorusuna karar verirken, evliliğin de boşanmanın da hayatın çok doğal birer parçası olduğunu kabul ederek ilerlemek gerekir.
Birini çok sevmek, onun yarattığı yalnızlığa ömür boyu katlanmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez. Evlilik sadece sevgiyle değil; saygı, ilgi ve ortak zamanla beslenir.
Sevgi tek başına bir ilişkiyi ayakta tutmaya yetmiyor maalesef aşkım 🥺 Seninle ortak bir hayat paylaşıp sonra her akşam kendi dünyasına akması ve ben değişmem diyerek kapıyı tamamen kapatması hiç adil değil. Öz saygı başkadır, evliliğin sorumluluğunu almayıp partnerini yalnız bırakmak bambaşkadır 💅
Böyle bir iletişim duvarı varken kendini sürekli değersiz hissetmen çok normal. Sabretmek sadece seni tüketir. Sence bu ilişkide senin sınırların ve mutluluğun nereye gidiyor? 💖
Cevap
12Cevap
Kişiliği değişmez bunu sana açık söylemiş ve kabullenmek lazım ya da ayrılmak doğru olur
o herif yay burcudur, onları eve bağlasan durmaz. seninki de toprak ya da su grubudur
Seni evde bırakıp devamlı gidiyorsa sıkıntı
Bu işi böyle goturemezsiniz
Dışarı çıkması sana nasıl bir problem yaratıyor
Aldatıyor bence kesin
Neden ne alaka ki
Neden sürekli dişarda o zaman ve ilgisiz sana karşı ne alaka diyorsun bide ya
Bence sen de aldat, kaçamak yap hak ediyor mk sonuna kadar
Boşanırsın sen muhtemelen boynuz yiyosun
Neden ki
Boşayayım seni avukatım
Yaşlar kaç
Çocuğun yoksa boşa gitsin