O kadar basit sebepler ki en sonkini anlatayım telefonumu aldı sonra biraz takıldı 5 dk sonra cebine koydu sonra ütü yapmaya başladı bende telefonumu geri almak istedim benim birşeyler sakladığımı yoksa telefonu almayacağımı söyledi tabi sert bi dille yok artık daha neler dedim sonra hani kafasında kurulmuş diye rahatlasın diye bak alalı 1 dk olmadı alır almaz senle konuştum başım ağrıdı al neye istiyorsan bak sonra geri ver lütfen dedim sonra tartışmaya devam etti ben sinirlenirsen çözemeyiz deyip y. Odasına kaçtım kafa dinlemeye bu defa ben telefondan kadınlarla olan konuşmalarımı siliyor musum bu yüzden gitmişim diye suçlamaya başladı ve tartışma ailelerin devreye girmesi kızın aile yanında ağlaması ve benim suçlanmam ile sen erkeksin üzme demelerle son buldu ben bu durumu gururuma yediremedim evi terk etmek istiyorum lütfen bana yardım edin derdimi anlatacak kimsem yok
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Maalesef günümuzde evliliği çocuk oyuncağına çevirdiler.
Katılıyorum:(
Kardeş psikolojisi bozuk bir manyakla evlisin. Yapmadığın şeylerle seni suçluyor.
Aynılarını yap ona sende. İnceldiği yerden kopsun.
Bende sen gibi düşündüm ama Doğulu kendisi ailem milyon para döktü bu kızı hayatıma alabilmem için kendi ailem beni hakkımı helal etmem diye tehtıt ediyor kızın ailesi için bi abimizde seni vururlar diyor
Boyle hayatmi sürer ayni benim eski eşim üzulen sen. olursun. ayril
Doğulu kendisi ailem milyon para döktü bu kızı hayatıma alabilmem için kendi ailem beni hakkımı helal etmem diye tehtıt ediyor kızın ailesi için bi abimizde seni vururlar diyor offf
Ulan doğulu olsa kaç yazar kim kimi vuruyor bende doğuluyum hayırdır
Doğudaki kïzlarda heleki böyle anlatiğin gibi bir ailede büyüdüyse kücüklükten gelen bir psikolojik sorun vardır ustam baskılanmak vs vs gibi psikoloğa götürmeni öneririm seviyorsan
Biz erkekler heleki şu dönemde aldatmayan kadını bulup başımızın üstünd koyarızya işte öyle bir kız bu yüzden başka güven duyacağım birini bulamayabilirim diye mantık olarak haraket edip seviyorum fakat aynı zamanda üzülüyorum ayrılırsam birdaha yuvam olmayabilir gelecek hayallerim çöp olabilir kimseyi sevemeyebilirim diyorum diğer yandan nasıl katlanıcam bunu düşünüyorum yalnızlık çekiyorum kafam karısık baya ama dediğin gibi psikoloğa götürmek iyi bir fikir bunu deneyebilirim
Usta dediğim gibi bende aynı seyleri yasadim tek sorun evli deildim ama sen evlisin güzel bir dille gel benimde sorunum var seninde var de çift terapistine filan gidin gercekten işe yaricak bence kücüklükten gelen bir psikolojik sorun var buna emin olabilirsin psikolokla bu iş cözlr boşanmak çare değil
Bak ben doğuluyum doğu tarafinda kızlarn ne sartlarda yetistiğini ve insanlarin dilinden gercekten anlarim bunu yasadimda o yüzden bunu diyorum sana pişman olmazsn
Her tartismada boşanmak istemesinin sebebide senin onu birakacagindan korkuyor ve o beni birakmadan ben birakayim kafası belkide seni tehdid ediyor binevi emin ol
Psikoloğa gideceğiz inşallah bu söylediğini yapıcam
Son yazdığın konuyu destekliyorum olaya böyle bakmadım bu tarz düşünebilecek biri çünkü
Dün gece amcamla konuştum amcamın oğlunda sinir rahatsızlığı var serotonin azaldığında sinir azıyor dedi benim anlattıklarımı kendi oğlunda yaşadıkları ile aynı kabul etti oda psikolog ve vitamin takviyesi ile mutluluk hormon değerlerini yükselt öğütü verdi gece uyuyamadım bunları düşünürken :/ söylediklerini uygularım.
İnşallah düzelir her şey güzel abim benim inşallah mutlu olursunuz
Tartışmaların sonunda hard seks olmuyorsa zaten uygun çiftler değilsinizdir. Boşanın :D
Daha önce güvenini sarsacak bir olay yaşandı mı neden böyle davranıyor ki
Hayır asla güven sarsacak bir şey yapmam erkek arkadaşımın yanında fotoraf atan telefonumu orta yere koyan biriyim tahminimi sorarsan sinirli biri olduğunu söylemiştim sakin olursan daha iyi anlaşırız gibi konuştum ben sinir hastasımıyım diye geldi bende çok uzatmadım orada tartışmayıp bu durumu bahane etmiş olabilir diye düşünüyorum
Bence seni manipüle ediyor ya Allah sabır versin
Amin Allah kimseye yaşatmasın kalbim daralıyor:(
hacı bu karı şizofren boşa sen bunu çocuk yoksa
Çocuk yok Doğulu kendisi ailem milyon para döktü bu kızı hayatıma alabilmem için kendi ailem beni hakkımı helal etmem diye tehtıt ediyor kızın ailesi için bi abimizde seni vururlar diyor offf
Allah sana kolaylık versin cidden çok zor
Çetrefilli bir sınavdan amin sanırım