Eşimin bitmek bilmeyen ayrılık isteği?

Merhabalar

Eşim ile 8 sene önce severek evlendik evlilik aşamasında özellikle hem benim hem de kendi ailesi yüzünden dünyevi ihtiyaclar yüzünden çok sorunlar yaşadık. Turlu türlü zorlukları beraber geçtik yokluğu da beraber gördük varlıklı dönemleri de ancak hiçbir şekilde birşeyden de geri kalmadık. Son bir iki yıldır ilişkimiz Arap saçına döndü iki gün barış ise Üçüncü gün kavga çıkıyor. Esime yönelik baktığında sen bana deger göstermiyorsun , sen beni gerçekten seviyor musun diye surekli sorular geliyor bu da ister istemez bizi tartışma ortamına sürüklüyor. Son aylarda ağır laflar söylemeye başladı dilinin ayarı yok bende sırf tatsızlık çıkmaması adına sessiz kalıyorum alttan aliyorum ancak canıma tak etmeye başladı. Yuvamı dağıtmak gayesinde değilim ancak huzuru nasıl tahsiz edebilirim? Olumsuz dusuncelerden nasıl kendisini uzaklaştırabilirim çünkü şaka yapıyor gibi görünse de çok ağır laflar ediyor adamlık gururuna kadar gidiyor mesele? Eşimi seviyorum ancak nereye kadar böyle sorunlarla bogusacagiz? Ne yapmam lazim? İlla sert mi davranalim kaba Saba bir adam mı olalım doğru bir şey olarak görmüyorum? Allah'a şükür sıkıntımız derdimiz yok yani çift terapistine gitmeli miyiz?

Eşimin bitmek bilmeyen ayrılık isteği?