Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
11 ayMADEM BOSANACAKTIN BASKASINA ASIK OLACAKTIN GOZUN DISARDA OLCAKTI COCUK YAPIP NEDEN EVLENDIN O KADININ HAYATINI MAHFETMEYE NE HAKKIN VAR P*SLIkler
196 Yorumla
Soran11 ayYa anlaşamıyoruz anlaşamıyoruz çok mutsuzum bazen kendini tokatlıyor birde kavga esnasında iyice soğudum birde alışacaksın bize yine diyor
- 11 ay
Yaş kaç
Soran11 ayBen 40 yasindayim esim 38 yasinda erken evlendik baya bu benim hoşlandığım kız da 30 yasinda
- 11 ay
Bence aileni dagitmana degmez sonuc olarak esini zamaninda sevmissin gene seversin ailene yuvana bak
Soran11 ayZamanında ilk üniversitede tanıştık flört misali ama hemen evlendik o zaman da kavga ediyorduk nisanliyken hatta ayrılmak istemiştim bana babam beni öldürür Nisan yaptık şimdi elalem ne der gibisinden gibi konuşmuştu yani ilk yıllar bile balayı neyse de hep tartışıyorduk şimdi de sevgi istiyoruz senden diyor ama o kizla konuştum diye etmediği hakareti koymadı
- 11 ay
Kizla konusman zaten hata yani ayrildiktan sonra istedigini yaapbilirsin ama evliyken bekar hayati yasayamazsin cok dusuncesizce. Anlasamiyorsaniz aceleniz neydi kosa kosa evlendiniz ve cocuklarin var. Ben ayri anne babanin cocuguyum ve boyle olsun istemezdim hicbir cocugu uzmeyin lutfen
Soran11 ayAma çok beğenmiştim en başta çok güzeldi benimle sevgili olunca kimseyle konuşmadı hatta başı açık ama namuslu abdestli birisi kalbinde kötülük yok ama anlaşamıyoruz o da her evlilikte olur diyor mutsuz ama
Soran11 ayAyrılmıyor sorun orada ya işte zaten bosanmam sizi de mutlu etmem saç başa yeriz ikimiz birbirimizi onla o benim saçlarımı yolar bende onun yolarım diyor
- 11 ay
Tamam ne güzel iste namuslu iyi bir insanla evlisin sogumus olabilirsin fakat is erkekte biter duzeltmek istersen her seyi ona iyi davranarak ailecek bir seyler yaparak guzel sozler ( icinden gelmiyorsa bile) soyleyerek yeniden mutluluk saglayabilirsin bi kez sevmissin bidaha seversin ve mutsuzluktan baska kadinlara gozun kaymis kacis yolu olarak lutfen ailene bir sans daha ver ve kiymetlerini bil
Soran11 ayKafa yapımız farklı işte bu kızla daha iyi anlasacagimi düşünüyorum o da çok uzuluyor zaten neden böyle yapıyor diyor
- 11 ay
Sen mutlu olcaksin diye kac kisinin hayatini mahfedemezsin ama boyle bi dunya yok
Soran11 ayİyi insan ama sofrada yemek yiyoruz mesela telefonla oynama diyor sofrada diyor kufur etme diyor ya da bir şeye bakıyorum pimpirikli bende sinirlenip kalkıyorum kalkma doymadın diyor bira acıyorum zıkkım iç diyor sonra da özür dilerim diyor süsleniyor makyaj yapıyor birde bana sürekli kötü konuşup güzel miyim diyor üstüne motor bile alamadım ağladı aldırmadı üstüne de saçlarımı okşadı yatarken motor sana yok diye siritarak
Soran11 ayKimin hayati mahvolacak ki eşimin mi bu kıza ne olacak peki bana
- 11 ay
Seni seviyor ve cabaliyor bunu gormuyor musun ayrica ilgin olmadigi icin tabi ki pimpirikli olucak aldatiyomusun naptigin bellu degil kadin ne kadar uzuluyordur ilgin gelsin diye makyaj yapiyor cok uzuldum cidden umarim aklin basina gelir
- 11 ay
Bu kiza dedigin kiz seninle evli oldugunu bile bile yuvani yikmaya calisarak gorusmeye devam eden birisi sen namuslu karinin kiymetini bilmeyip bunu al da seni boynuzlasin evlilerle hicbir seyi haketmiyosunuz hala bana nolucak diyosun esini ve cocuklarini mutlu etmek zorundasin o kadar
Soran11 ayYa krdsm illa anlaşamıyoruz yani evli mi kalmak zorundayım o da bunu anlamıyor bu arada o öyle bir kız değil aldatma olmadı gönül ilişkisi yani sadece öyle bir kız değil çok üzülüyor o da cocuklar istemezlerse ben çekilirim ama sen mutlu değilsin diyor onlarda alısmali onlarda kavga ediyor senle dedi
- 11 ay
Beynini yikamaya calisiyor cici kiz rolleri cocuklar istemezse cekilirim falan yuru lan ordan cocuklar seni mi isticeklerdi anneleri dururken aptal kari evet illa evli kalmak zorundasin kimsenin hayatini karartmazsin sikinin keyfine gore
Soran11 ayEsimde senin gibi düşünüyor yani boşanmaya çok karşı ama evet haklısın çok üzülüyor önceden o trip atardı ben arkadan sarılırdım ona şimdi o sariliyor bana ama cidden sıkıldım yoruldum yani nasıl anlasacaz bilmiyorum şans versem yine kavga kendine vuruyor birde o da kötü bir şey gitme gitme diye vuruyor kendine
- 11 ay
Ne hale getirmissin kadini utan ya
Soran11 ayZaten cocuklar anneleriyle kalacaktı benim teklifime göre nafaka vericektim evi birde ama hayır sende bizle kalacaksın bu evi de ben yaptım o kadar uğraştım başka kadına göndermem dedi
- 11 ay
Neden bunu yaptin seven anlasmak isteyen adamin bahanesi olmaz bir kadina gitme gitme diye kendine vurduracak kadsr yalvsrtscak kadar narsist ve bencil olmandan tiksindim o kadin nasi aci cekiyordur hala baska kadinda aklin yaziklar olsun size be
Soran11 ayYa kızımla da kavga ediyoruz basen oglumla genel olarak sıkıntı ev o da bir arada olalım istiyor ama ben bir hale getirmedim onu kızımla kavga ettim evden gidecektim ondan öyle yaptı yani ben de huzurumu arıyorum o kız da dedi ben ne yaptım onlara da dedi
- 11 ay
Hala o kiz diyosun hay senin insanligina ben
Soran11 ayYani narsist değilim evi bırakmak istedim nafaka vermek istedim bunu yapmayanlarda var ama kabul etmedi
- 11 ay
Kazik kadar herifsin kizimla kavga ettim oglumla kavga ettim diyosun ailende mutluluk yoksa tum sorumlusu sensin kucucuk cocuklar degil anlasmayi bilseydin o zaman ne bicim herifsin colugunu cocugunu dusunmeyip baska kari pesinde kosuyosun
Soran11 ayYa diğer kızımla anlaşıyorum o da beni seviyor konuşuyoruz ama diğerleriyle anlaşamıyorum diyorum annelerini tutuyorlar anneleri de onları alttan alma yok diyorum ya bakın ben anlaştığım biriyle olayım siz de birlikte daha mutlu olursunuz diye ama istemiyor esim o mu güzel ben mi diyor o diyor ghbe diyor kavga çıkarıyor anlamitor
Soran11 ayE tamam sorun bendeyse yine aynı kapıya çıkıyor sen olsan baban haklı da olsa haksız da olsa anlasamasan gitmesini istemezmisin size ev bırakacak para verecek destekleyecek ama başka kadinla olacak
- 11 ay
Elim ayagim titredi esiniz gercekfen iyi insanmis benim gibisine denk gelseydiniz yasamiyordunuz iyi aksamlar
Soran11 ayNiye krdsm niye karşısınız bu kadar bsnmaya onu anlamadım dediğim gibi hatalı ben olayım gitmemi istemezmisiniz
- 11 ay
Niye istiyim lan manyakmisin sen annemin suratina karsi baska kadindan bahsedicek bizi hice sayicak oyle babaya baba bile demem
- 11 ay
Bosanmaya karsi degilim efendim sizin yaptiginiz bi kadina yapilacak en son şey evliyken bekar hayati yasayamazsiniz o mu guzel ben mi dedirtemezsiniz bi kadina hakkiniz yok
Soran11 ayTamam da bak anlaşamadığınızı düşün şimdi kavga ediyorsunuz gitmesini istemezmisin yoksa her gun annemle kavga etsin benle kavga etsin ama başımızda dursun mutsuz olsun mu istersin
- 11 ay
Basimizda dursun ama mutsuz olalim derim? Annemi ve bizi baska kadin icin birakti gitti mi desem daha hos olur?
Soran11 ayE tamam da bosanmiyor işte sorun orada sende hala saçmalıyorsun sanki ben bosanmiykrum gibo
Soran11 ayBirakti gitti değil ama ev veriyor para veriyor
Soran11 ayKızım sende de var narsistlik ha demek annem babam mutsuz olsun daha iyi ha
- 11 ay
o kadina yasattiginizi yasamaniz dilegiyle
- 11 ay
Ev veriyor para veriyor mu babaligin senin
Soran11 ayLa ne yaşattım ev veriyorum 3 milyon lira şu an değeri nafaka vericem dedim 45 bin lira üstüne birde arabamı birakicam dedim 1.5 milyon lira araba ve sonra çocuklarımın düğünü nü de yaparım dedim zamanı gelince dedim ama hala diyor ki başımızda duracaksın
Soran11 ayYani durum bu anlamiyor bir türlü bak şimdi mesela içeride kızımla yatıyorum o bir yatak ta ben diğer yatakta yine kavga ettik terk ettim odayı
- 11 ay
Kadin gencligini hayallerini ömrünu sana vermis 40 yasina gelmis ve ben mi guzelim o mu guzel diye sorucsk pozisyonda sence daha ne yasatabilirsin senin su yaptigin kendi annene yapilsa mutlu olurmuydun bacina yapilsa?
Soran11 ayAnnem bosandi zaten önceden bacım da bosansa mutsuz evliliği olsa yani bir şey demem üstüne ev araba para veriyorum
- 11 ay
Kavga neden ediyorsunuz sence? Sen ben inaniyorum mutlu olucaz sen bu hareketleri yapma bende bunlsri yapmicam iyi gecinelim gecmise sunger cekelim dedin mi hayir demedin karina ilgi sevgi gosterdin mi hayir gostermedin ne yaptkn peki? Baska kadinlardan bahsetmissin ve ayrilmaktan bahsetmissin tabi ki kavga edersiniz o kadin ne yaparsa yapsin sen boylr olmayi seciyorsun
Soran11 ayOna çok ilgi gösterdim mutlu ettim tatmin ettim maddi manevi kac kere dedim güzel geçinelim ama hep aynı şeyler yönetmeye çalışıyor
- 11 ay
Yönetilmek neden bu kadar canini * yeri gelicek onu dinliceksin yeri gelicek o da seni dinlicek evlisiniz siz farkindamisin dis kapinin mandali değil
Soran11 ayKadinlar değil bir tek bu kız oldu o da ben kimsenin arasına girmek istemem dedi şu an soğuk davranıyor esimde bosanmiyor o kızla saç başa birbirimizi yolarız dedi gelirim dedi mekanına dedi bu kız esnaf her neyse boşanmayacak bende yine aynı devam edicem mutsuz evliliğe
Soran11 ayYa evde corap giyiyorum ona bile karisiyor çıkar ayağından diyor evde giyilir mi diyor
- 11 ay
Ben kimsenin arasina girmek istemem mi kev***aseye bak sen seninle gorusmeye devam edip cici kiz rollerine de burunurmus senin esin varya cennetlik kadin benim. gibisine denk gelseydin...
- 11 ay
Esinin nesini sevemedin sorabilirmiyim?
Soran11 ayYa bir şeyini sevmedim değil anlaşamıyoruz genel olarak corap bile giysem evde karisiyor o küçük kizima da öyle mesela yatakta yatiyor kiz yataga corapla mi girdin benim kiro kızım diyor ona da mesela
Soran11 aySenin gibisi olsa ne olur bu kıza öyle söyleme iyi birisi
Soran11 aySarımsak yiyip öpüyor
- 11 ay
Yasamazsin kanka o olur
- 11 ay
Ya bi git cidden naparsan yap sana cok mesai harcadim Allah akil fikir versin
Soran11 ayYa ne mesaisi harcadın bir ise yaradı bos bos konuştun durdun bu arada o kız ilk beni gören o beni bekar sanmış da görüşmek istemiş
Soran11 aySen bi git gelen sensin
Soran11 ayBu arada bosanma yok mecbur şans vericem esimle konuşmayı deniycem bu sefer daha ılımlı bu aralar
- 11 ay
Iyi yaparsin
Soran11 ayVallaha esimle devam etmek en mantıklısı çünkü bu kızı da ortalıkta bekletmek rezil etmek doğru değil birde çocuklar var en azından küçük kızım kızmaz bana o hak verdi ama büyük kızım tefe koyar üstüne en mantıklısı esimde kabul etmediği için ılımlı davrandı bende ona balayına gittiğimiz yerden 1 haftalık tatil alicam belki yumuşar o zaman
- 11 ay
En dogrusunu yaparsin abim tabi ki yumusar ama o kizi yok et her yerden
Soran11 ayEsimle bari ben biraz nefes alayım hem çoluk çocuk da elimi öptü eve gelince en son aramızı hiç bozmayim eşimi seviyim yine ben çünkü hep ayrılık silsilesi oldu bundan oncede ama kopamadik kaderim demek ki
Soran11 aytamam krdsm peki neden bu kadar keskin davrandın boşanmaya karşı bu tutumunun ozel sebebi ne
- 11 ay
Bosanmaya karsi degilim aldatmaya katiyen karsiyim cunku bu artik karsindaki kisiye olan saygisizligin bunun hicbir aciklamasi olamaz sen evli olup bekar hayati yasayamazsin baska kadindan bahsetmek nedir ya nedir iyi misin sen git karinla arani duzelt mutluluguna bak o kadin bunca seye ragmen sana gitme diyorsa seni harbiden seviyordur her seyi iyiye goturmen kolay olucak sende istiyorsan
Soran11 ayYok krdsm aldatma onun dışında da dedin ya hani olmaz öyle şey diye
- 11 ay
Benim anne ve babam 3 yasindayken ayrilmislar ve ben mutsuz buyudum ayriyetten babamin karsisina cikan her kadini huysuzlugumla bezdirdim ikiside bekar suanda ve ikiside mutsuz boyle is olmaz bastan dusunucektiniz dusunemiyosaniz cekiceksiniz
Soran11 ayTamam aldatma yok bu kız bizim oturduğumuz yerde esnaf beni beğenmiş arkadaşlara sordurmus onlarda evli falan hiç yürüme demiş bir kız da dilini tutamamis araları kötü hanımıyla demiş al adamı demiş bundan cesaret bulmus eşimi de gördü tanıyor zaten bir kere esim gitmiş yanına ailemden uzak dur falan demiş ben konuşmazsam o kız da konusmaz o anlamda arada guler is atar sadece
- 11 ay
Suratina bakma bir daha boyle bi rezalet gorulmemis ya mahalleye bak aralari kotu hanimiyla git al adami diyen yilana bak sen
- 11 ay
Aldatma nasi yok abicim SENIN KARIN O KADIN MI GUZEL BEN MI DIYECEK POZISYONDA NASI UZULUYORDUR NASI ICI PARCALANIYORDUR
Soran11 ayKeşke evet hiç aramizin kötü olduğunu söylemeseydi o zaten cesaret bulamazdı haklısın bu konuda sürekli önüme cikiyor cesaret bulup bu kadın böyle dediği için buyur bunu kizina götür diyor ya da bir çay iç öyle git diyor kızımın önünü kesiyor kucuk olanın bunu babana ver demiş hediye almış esim parçalamış 3 bin lirslik oyuncağı üstünde zıplaya zıplaya o zaman işte çok üzüldüm eşime sarildim hatta
Soran11 ayYa krdsm aldatma yok yani haberi var bu mevzulardan gizli bir şey yok
- 11 ay
Abicim kadini ne hale dusurmussun icim parclandi puuuu yaziklar olsun be bide hediye almis vay karaktersiz kadin vay ne demek. aldatma yok lan baska kadinla is pisiriyosun konusuyosun EVLI ADAM BASI ONUNE EGIK YURUR YOLDA BASKA KIZA BAKMAMAK ICIN ANLADINMI BU NE TERBIYESIZLIK BE SENIN ESIN ICIN DEHSET UZULDUM Allah senin gibilerden korusun
Soran11 ayLan anlatamıyorum galiba gönül ilişkisi olarak var hepsinden vardı haberi konuşma gibi düşün şimdi eşim falan kızınca geri çekildi sadece uzaktan gülüyor bende gitmiyorum yanına bende kavgaliydim o ara esimle bilip bilmeden konuşma
Soran11 ayO hediyeyi de kizima vermiş küçük olana küçük olan destekliyordu çünkü bizim ilişkimizi benim haberim yoktu ama
- 11 ay
Ya tamam abi biz bi sonuca varamicaz bi kusur ettiysem affola istedigini yap bana bu isler ters
Soran11 ayYa karaktersiz deme o da işte duymuş bir yerlerden ondan öyle yapıyor yoksa yapmaz
Soran11 ayPeki sen babanla mi kalıyorsun da kadınları bezdirdim dedin
- 11 ay
Hayir annemle kaliyorum yinede bezdirdim kacti hepsi
- 11 ay
Annemi birakip gitmek kolaymiydi lan oda boyle ceker iste
Soran11 ayAma benimkisi imkansız yani eşimle aramı düzelttim mutlu oldu şu an yürüyüşü bile değişti geçerken oradan
Soran11 ayBenim anlamadığım aynı evde değilseniz nasıl kaçırdın ki
Soran11 ayAnneni niye birakti birde
- 11 ay
Tamam abi kusura bakma canini hadi ordan dedigim gibi bana ters ben yasatmam
- 11 ay
Ohooo kac tane kacirdim ve suanda yapayalniz kadinlari bi oldurmedigim kaldi hepsi kizin cok huysuz korkuyoruz diyip kactilar burada anlatmak istemiyorum kimse benim annemi uzupte baska kadinla mutlu olamaz yalllahhhh
- 11 ay
Sizin gibi anlasamiyorlarmis annem agliyormus bagiriyormus
Soran11 ayE baban da seni seviyor demekki yoksa seni yanlarına yaklaştırmaz bende eşime üzüldüm oyuncağı kırdığı gün birde küçük kızım gülerek videoya çekmiş üstünde ziplarken ben bırakmıyorum en azından benim çocuklarım mutlu olur yuva dağılmaz çünkü babamda bosandi
- 11 ay
Beni cok seviyor evet ama yalniz olucak beni ve annemi nasil yalniz biraktiysa oda yalniz olacak
- 11 ay
Ama babam yaklastirmadi yanlarina ben hepsini mahfettim boş ver sen orasini abi
- 11 ay
Hayati zindan ettim o kadinlara nasil kactilar bi gorsen
Soran11 ayEvet bizimde öyle abicim şu son hediye olayından sonra elimi öptü çocuklarım esim yemek yaptı bıraktın o kadını çok iyi oldu dedi falan aramız düzeldi ekstra dikkat ediyor bende ediyorum dedi bundan sonra söz konu olmayacak çok sevcez 5 kişiyiz 5 imizde kol kanat gerelim birbirimize dedi o esnaf kiz da gülerse gülsün dedi
- 11 ay
Allah mutlulugunuzu bozmasin git yanina saril ne duruyon ndnxhsndnx
Soran11 ayBenimde küçük kızım esnafla olan ilişkimi destekledi ilk başta aram iyi olan kızım büyük kızımla oglum tefe koydu annesi siz karışmayın dediler ama deli dolular çok sevdiklerinden yapıyorlar beni biliyorum hepsi kendi çapında
- 11 ay
Ben cok seviyorum babami ama neler yaptim emin ol tum cocuklarin seni seviyor yuvana sahip cik
Soran11 aySağol kardeşim şu an saçlarını oksuyorum zaten bunu buraya olumsuzlestirmek için yazdım arada flashback parlıyor esnaf gözüme geliyor ama bu hislerim azaldı eşime yoğunlaştı yine
- 11 ay
Adamsin abi sende sagol
Soran11 ayEvet seviyorlar kucuk kızımla kafa olarak da anlaşıyoruz sadece ve o nasıl mutlu olacaksan öyle ol dedi zaten esnaf onu da duymuş bir yerden hemen not yollamalar falan büyük çocuklarım da seviyorlar ama onlarda başka türlü gösteriyor annelerini daha çok seviyorlar birde ama yuvamı yikmiycam sahip çıktım hep zaten o da çok cikti bende üzüldüm vazgeçtim esnaf vazgececek mi bakalım
Soran11 ayNeyse krdsm görüşürüz ben yatayım umarım esnaf vazgeçer benden dua et de çünkü daha dün akşam tulumba diye gülerek yolun ortasında tulumba vermeye kalkti gülerek eliyle
Mutsuz olduğun insandan çocuklar niye yaptın
11 Yorumla
Soran11 ayŞimdi iyice anlaşamıyoruz önceden seviyordum yine birde cocuk yapma ile ilgisi ne önceki mevzu o
Aşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun reis
01 Yorumla
Soran11 aySağol vallaha ne yapacam bilmiyorum bir yandan evliyim o kıza yazık üzülüyorum bir yandan bende mutsuzum esimde mutsuz cocuklar var boşanmam diyor ayrilamayacam galiba
Gizli Üye(18-24)11 ayKanka madem boşanacaktın neden evlendin?
14 Yorumla
Soran11 ayYa evlenmeden tanıyamıyor insan işte evlenmeden yanina bile yaklastirmadi zamanında
Cevap sahibi11 ayÇocuğunuz var mı?
Cevap sahibi11 ayPardon okudum varmış. Yazık o çocuklara ya yıkma yuvanı
Soran11 ayBir kızımla anlaşıyorum ufak olanla diğer büyük kizla oğlanla da anlaşamıyorum evde her gun kavga oluyor esim geliyor biraz sevgi istiyoruz senden diyor ama etmediği hakaret kalmadı bana o kızla görüştüm diye üstüne kızım hakaret etti
Gizli Üye(18-24)11 ayiki yakanız bir araya gelmesin insallah
01 Yorumla
Soran11 ayNiye ben size ne yaptım taniyormusunuz beni de böyle beddua ettin
Doğru söylemiş
03 Yorumla
Soran11 ayYa çok mutsuzum surekli kavga ediyoruz yemeğimi çamaşırımı her şeyimi yapıyor ama çocuklarla da kızım hariç büyük kızım ve oglumla da aram iyi değil o neyse anneleriyle de iyi değil ne yapcam bilmiyorum sevmeyi dene diyor birde
Soran11 ayNeyi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hemen anladım ki işler baya karışık ama önce bir durup sakinleşmen lazım, çünkü kararlarını sağlıklı bir şekilde alman en önemlisi. Kendine şu soruyu sormalısın: Hayatımda gerçekten ne istiyorum ve bu süreçte çocuklarım için nasıl bir örnek olabilirim? Hislerin ve kararların oldukça hassas bir durumda.
Eşinle konuşmayı denedin mi? Açık bir şekilde hislerinden ve mutsuzluğundan bahsetmek çözüm olabilir. Ama unutma; yeni bir ilişkiye başlayabilmek için önce mevcut olan her şeyi netleştirmelisin. Çünkü hem senin hem herkesin daha sağlıklı bir hayatı hak ettiğini unutma. Peki şu an bu konuda düşündüğün ilk şey ne? Biraz konuşalım mı?