Karım boşanmıyor ve aşık olduğum kadından ayırmaya çalışıyor?

Kizin birinden çok hoşlandım o da evli olduğumu söyledi bosan dedi şimdi esimle de sürekli bu kız olmadan önce de kavga ediyorduk yeni bir şey degil ama çocuklar var boşanmam senden bırakacaksın o kadını geleceksin oturacaksın sofranın başına çocuklarının karının yanında olacaksın diyor ama öteki tarafta bu kız var ben mutsuzum esimde mutsuz ne yapcam bilmiyorum?
Güncellemeler
9 ay
Arkadaşlar birbirimizi pek tanımadan evlendik aslında sakarya da üniversitede tanıştık ilk başta beğendik birbirimizi flört ama tanışır tanışmaz evlendik hatta ben nisanliyken ayrılmak istedim anlaşamıyoruz diye bana babam beni öldürür o kadar Nisan yaptık dedi falan öyle evlendim hep kavga ettik yani balayında bir mutluyduk diye hatırlıyorum onun dışında pek iyi anımız yok
Güncellemeler
9 ay
Arkadaslar bu kızla da yanlış anlaşılma olmasın cinsellik yaşanmadı daha çok kafa dengiyiz ama bazen diyorum keşke allah seni karşıma cikarsaydi diye ama sonra çocuklarım olduğu aklıma geliyor iyi ki ilk eşimi görmüşüm diyorum ama keşke aynı cocuklari bu kızdan yapsaydım
Karım boşanmıyor ve aşık olduğum kadından ayırmaya çalışıyor?