Bu sene evlenelim derken benim ertelemelerim olumsuz durumlarımdan dolayı ayrıldı. Düzeltmek için çok uğraştım 1 ay acı çekmiş, unutmuş hemen başkasından hoşlanmaya başlamış (kız ben varken de gördüğü biri) herkes sen ne kadar yorsan da aylarca düzeltmeye çalıştın, gerçek seven 2 ayda başkasından hoşlanmaz, 9 yılı bitirmez diyor, onun sevgisi pamuk ipliğine bağlıymış diyorlar ben ise artık son raddeye getirdim ve kafasında bitirdi, hızlıca unuttu diyorum. Düşünceniz nedir artık onu geri kazanamam mı?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Dokuz yıl az bir zaman değil, bu yüzden kendini suçlamayı kesinlikle bırakmalısın 🥺
İnsanlar bazen uzun ilişkilerde duygusal tükenmişlik yaşayıp ayrılığı kafalarında aylar öncesinden başlatıyorlar. şu an hissettiği şey muhtemelen seni gerçekten unutmak değil, yaşadığı o büyük hayal kırıklığı ve acıdan kaçma çabası. Yalnız kalmaktan korktuğu için hemen hayatına yeni bir heyecan almaya çalışıyor olabilir ✨
Peki senin kalbin şu an bu durumu gerçekten kabul edebiliyor mu, yoksa hala umut etmek seni daha çok mu yoruyor? 💖