+1 yılAradaki değere bağlı bu durum. Artık öyle bir devirde yaşıyoruz ki insanlar bir günde bile unutabiliyor hayatından çıkan insanı. Bunun cevabını onu en iyi tanımış olan sen verebilirsin. Ne desek yanlış olur çünkü burada.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbilemiyorum şimdi ilişkinizi karşındaki kişiyi neden bittiği bile önemli bu soruya cevap vermek için ama dokuz ay kısa bir süre değil unutmamıştır tam olarak
06 Yorumla
Soran+1 yılBen bitirdim sonra geri döndü yazdı bu defa ben dedim gitme bu defa dedi bizden olmaz falan bende kalmawi için hersey yaptim. ama o gitmeyi tercih etti ayrildik sebebi ise beni çok değersiz hissetiriyordu dediklerimi takmiyordu askerden döndüğünde ben daha fazla dayanamadim benimii mecburiyetten dolayi bitti ama hala seviyorum ve eski sevgilisyle yazismisti askerde bende bunu ogrendigim affettim geldiği gibi yine ona yazmisti ve ben artik dayanamadim
- +1 yıl
yani eski sevgili falan girmiş işn içerisine bilemiyorum fazla ayrıl barış ilişkileri desteklemiyorum ikiniz için de kötü çünkü
Soran+1 yılEvet sonuç olan bana oldu ama çok üzdü bende desteklemem ayrilip barismayi ki oyle bi iliskimizde yoktu iyi anlasirdik o da beni seviyordu bayaa
Soran+1 yılYa da belki hic sevmedi de ama bana hissettirdi sevdigini
- +1 yıl
önünüze bakmanızı tavsiye ederim umarım sizin için en iyisi olur
Soran+1 yılUmarım öyle olur bende önüme bakmaya karar verdim teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılSüreyle değil duyguyla alakalı bir konu bu.
Eğer 9 ay içerisinde onda çok fazla iz bırakıp, sevildiğini hissettirip, değerli ve özel hissettirdiyseniz evet.
02 Yorumla
Soran+1 yılDediğinz herşeyi yaptım sevildiğini çok fazla hissettirdim
- +1 yıl
O zaman istese de, istemese de düşünüyordur.
- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılUnutmasi bilimsel olarak mumkun degil. Ama gamsizlik gunumuzun modasi. Simdi kim bilir aklindan neler geciyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun
+1 yıl9 ay uzun bir süre olmasada, bence bazı yaşanan şeyler unutulmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede aşırı haklısın
Hayır ama eğer bitmesi gereken bir ilişkiyse daha huzurlu hissediyor olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel gidiyordu hersey bi zorunluluk yoktu
+1 yılArkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla çoğumuz dün ne yediğimizi hatırlamıyoruz.
035 Yorumla
Soran+1 yılBuna inanmadim iste
- +1 yıl
İnanmayabilirsin ama gerçekler bu :).
Soran+1 yılKisiden kisiye değişir
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Damiano katılıyorum sanaaa
- +1 yıl
- +1 yıl
Ahaha, ben tercihlere sonsuz saygı duyuyorum. İstersen aldat, istersen küfür et. Hepsi özgürlüktür. Ben yalnızca bunu karaktersiz gördüğümü söyledim. Bunlar benim standartlarım ve bana göre aptalca. Ayrıca ne yediğini hatırlamamak da hafıza ile ilgili sorundur ve anormaldir. Erkekler daha duygusuzmuş ahaha, ne biliyorsun ki? Toplumsal olarak yani sosyal ve edebi yönden "kadınlık" yani feminite evet duygusallık yani romantizm ile ilişkilidir ama dediğiniz saçma. Biyolojiye dönersek erkeklerin kadınlara "oran" ile duygusal zekasının daha yüksek olduğuna dair bilimsel makaleler ve testler paylaşabilirim ve bu dediğiniz tamamen bir genellemedir. Bir kadın bir erkekten daha duygusuz olabilir, rasyonal olabilir. Erkekler duygularını dışa vurmamayı tercih ediyorlar diye onlara duygusuz diyemezsiniz. Bu ataerkil normaların bir sonucudur. Tanıdığım sayısız rasyonalist kız arkadaşım var ve hepsi romantizm felsefesinden ve duygularını dışa vurmaktan uzaklar. Bence insanları genelleyen ve yargılayan sensin...
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@CptSimonRiley Hayır, 18 yaşındayım. Lise mezunuyum. Türkiye'de üniversite kazanmayı pek düşünmedim ama kazansam mühendislik tercih ederdim. Yıllarca Türkiye'de eğitim adı altında saçmalıklar çekemem, tıp eğitimi çok uzun. Bir de iyi univeisteler derece istiyor o kadar çalışamam sınava.
- +1 yıl
- +1 yıl
@CptSimonRiley Endokrinoloji ile zorunlu olarak ilgileniyorum. Yakın arkadaşlarımdan Transgenderizm için HRT gören, hormon tedavisi gören ve yumurtalık tümörü olan insanlar var. Yurtdışından gelen hormonları da takip edip hormon testlerini kendi çabalarımız ile kontrol ediyoruz. Nörobilim de tabi ki seviyorum. Tıp okusaydım psikiyatri dalında uzmanlık yapardım ve hayatımı nöroloji alanına adardım.
- +1 yıl
- +1 yıl
@CptSimonRiley Hiçbir iş yapmıyorum şu an. Yalnızca takılıyorum, okuyorum falan hobilerime, sevdiklerime ve kendime vakit ayırıyorum. Dizi falan izliyorum dilimi geliştiriyorum. İltica edeceğim. Yatırımcı ve girişimci olmayı düşünüyorum. Endüstri mühendisliği seçeceğim Türkiye'de ki sınavda da, iyi bir sonuç yaparım derslerim çalışmasam da iyidir. İşte, iş kurmayı ve ticaret içerisinde olmayı düşünüyorum. Yalnızca sermaye ihtiyacım var ve bir işe gireceğim yazın. Barlarda falan çalışmayı düşünüyorum. Ama şu an çalışamam. Yurtdışına gitmem çok önemli, bunun için de yine sermaye ihtiyacım var. Yurtdışında da iş kuracağım zaten. Çok fazla alanda girişimcilik düşünüyorum. Hayallerim büyük ve bunun için küçük işletmecilik ile başlamam gerekiyor.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılTıp okuyan insanlaranı hep başarılı bulmuşumdur
- +1 yıl
Gördüğün gibi bazen saçmalayabiliyoruz😔
Soran+1 yılYok yaa
- +1 yıl
@CptSimonRiley Haha, saçmalık olduğunu kabul ettin ya senden erdemlisi yok artık ❤️ Amacım tamamen buydu yani öyle insanları kırmak, üzmek falan isteyecek birisi değilim yoksa. Nedenn 2 olduğun için üzüldün, zor mu dersler. Benim Cerrahpaşa Tıp da 4. sinif arkadaşım var o da 1. sinifi seviyordu, 19 yaşında olup 2. sınıf olman daha harika. Uzmanlığı yurtdışında yapmayı hiç düşündün mü?
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHemen unutmaz elbet ama 9 ayda uzun bir zaman değil bir süre sonra sıradan insanlar olursunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılBence iliskilerin 9 ay ya da daha uzun olmasiyla alakasi yok insanda ne bıraktığımız önemlidir 3 yıllık iliskini unutursun belki ama 5 ay iliskini unutamazsin hayat bu
9 ay çok uzun bir süre, unutmaktan kastın ne? Eğer seni seviyorsa geri döner ve yazardı. 9 aylık bir ilişki ömür boyu unutulmaması gerekiyor bence, unutulacaksa da neden başlıyor. Tamamen bir vakit kaybı. Unuttuğunu sanmıyorum tekrar konuşup görüşün.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende unuttugunu sanmiyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılunuttuğunu saniyodur da bi sure sonra yoklugunu hissedecek sana yazmasw bi adim atmasa bile icinde bi ukte olarak kalacak bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyosun vallaa ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarakter kişilik sahibi biriyse kolay unutmaz ki zaten 1 ayda kimse kimseyi unutamaz
13 Yorumla
Soran+1 yılYani karakterliydi bence de katılıyorum sana
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun
Soran+1 yılAmin
+1 yılGerçekten sevmişse unutacağını düşünmüyorum erkekler ilk zamanlar ayrıldığında rahat olsa bile bir süre özler ve tekrar sizi düşünmeye başlar bu yüzden unutacağını düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılKanka biraz yokla mesaj at sorgula öyle anlarsın unutup unutmadığını
017 Yorumla
Soran+1 yılMesaj atamam ki kanka ya
- +1 yıl
Ortak arkadaşınız varsa öyle yokla kanka
Soran+1 yılOrtak arkadasimiz yok gecenlerde onun bi arkadasi yazdi bana ama
- +1 yıl
Ne yazdı
Soran+1 yılİste bana ondan bahsetti
Soran+1 yılNeden ayrıldınız falan
- +1 yıl
Acaba arkadaşına aratıp senin ağzından mı laf alıyorlar
Soran+1 yılÖyle herhalde bilmiyorum 1 hafta takip etti arkadasi beni sonra da takiptende takipcidende cikarmis anlamadim
- +1 yıl
Sen ara bence kanka onu
Soran+1 yılArayamam ya en iyisi olduğu gibi kalsın
- +1 yıl
Bir şey diyim mi valla kalsın boş ver ya yoluna bak sen ne yaparsa yapsın seni böyle üzüyor baksana
Soran+1 yılO kadar çok üzdü ki anlatamam bundan sonra o uğrasmak isterse ugrassin benden bi adim gitmez ona
- +1 yıl
Aynen öyle ya sen daha önemlisin cidden boş ver bak
Soran+1 yılBoşverdim zamanla geçiceğine inanıyorum
- +1 yıl
Geçer ya neler geçmiyor en iyisi hiç düşünme bide zihin iyi ankları tekrarlarmış birini özlediğinde aklına gelince yaptığı kötü şeyleri seni üzdüğü anları hatırla
Soran+1 yılÖyle yapiyorum çoğu zaman teşekkür ederim🥰
- +1 yıl
Rica ederim 😘
bitmiş ilişkiden hayır umma bi 9 ay daha hayatının kaybı olur.. 31 yıllık deneyim tavsiyesi
06 Yorumla
Soran+1 yılBende hayır ummuyorum artık aslinda
Soran+1 yılUmarim bende değer bilen birine denk gelirim.. sizde çok mutlu olursunuz umarım
Soran+1 yılDediklerin çok iyi geldi teşekkür ederim değmez gerçekten :)
Her şeyi cinsel anlamda yasadiysa seninle daha geri donmez
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bisey yasamadik
Soran+1 yılYuzeyselde yasamadik cinselliktee YAŞAMADİKKK
Yapayanlızken yani askerdeyken yanında olmuşsun başkası yoksa unutması mümkün değil
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet sürekli tuşlu telefondan yaziyordu bana yani gece gündür konusuyorduk SMS falan bittiyordu arada onun bi arkadasindan falan arardi yani
Soran+1 yılAskerden döndü zaten
Soran+1 yılİşte bitti artık yazamam ona döndüğü gibi bitti zaten
Soran+1 yılOlmaz yazamam bana beni unutsan iyi olur dedi bu sözden sonra ben yazmamaliyim bence ayrildiktan sonra arkadasida yazdi bana hiç samimi değiliz cocukla tanismiyoruz bana ondan bahsetti bende anlamiyorum artik
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorumm
+1 yılZannetmiyorum daha taze olay
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. olabilir de olmaya bilirde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl1 sene sürmüş unutamaz bi 6 7 ay sonra belki
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum ki belkide
+1 yıl1 yıl olduysa unutmuştur zamanla
05 Yorumla- +1 yıl
Pardon yanlış okudum
- +1 yıl
1 ay olmuşsa unutamaz daha çok taze ayrılık
Soran+1 yılBencede yani daha çok yenj
- +1 yıl
Unutmak kolay olmuyor emin ol dün gibi tazedir acısı daha
Soran+1 yılBenim ki dün gibi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBirkaç ay sonra pişman olur
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki belkide
+1 yılSen daha çok sevdin tabi
06 Yorumla
Soran+1 yılEveet
- +1 yıl
Unutursun için yana yana
Soran+1 yılUnuturuz sorun yok
- +1 yıl
O zaman ağlama değmez hayat şu göz yaşlarına
Soran+1 yılDeğmezz cidden be
- +1 yıl
Ağlama ağlat
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılAdını bile unutup instagram’da manita ayıklıyordur
00 Yorumla
+1 yılKardeş o köprünün altından çok sorular aktı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalbinde yer ettiysen 1 ay değil ömür boyu unutamaz..
00 Yorumla
+1 yılunutmuştur yeni denizlere yelken açmıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl9 ay uzun bir süre değil
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok Uzun bi süre değil biliyorum insanlarda nasıl bir yer edindiğimiz önemli
Cevap sahibi+1 yılHaklısın
+1 yılOhooooo eser kalmadı senden
01 Yorumla
Soran+1 yılKomik değil
Hemen unutamaz insan
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Onu bilmek imkansız. Ama senin unutmadığına eminim
02 Yorumla
Soran+1 yılUnutamadım daha
Sen unuttunmu önemli olan o
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha değil
- Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yıltuh gecmis olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
+1 yılYaşadıklarınıza bağlı bu
00 Yorumla
+1 yıl4 yıllık unutmamış 9 ay nasıl unutsum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla
+1 yılNe için ayrıldığı mıza baglı
00 YorumlaDenemekten zarar gelmez en fazla engel atar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. Evet 9 ay ne ki
00 YorumlaKaraktere bağlı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmuştur
00 Yorumla
+1 yılYok hayir
00 YorumlaBence o kadar kolay dehil bitmesi
00 Yorumla
+1 yılUnutmustur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılunutamaz asla yatmıssan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsorsana kendine tuhafsınız walla siz kızlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ne oldu anliyamadim
00 Yorumla