Gizli Üye(30-35)+1 yılKesin unutmuştur. Erkekler de kadınlar da daha iyisini bulduğunda, öncekisini unutur. Sorun, senin unutamaman. Tahminimce cinsellik de yaşamışsındır.. Ama dert etme, bakire olmayan kadınlar da rahat evleniyor.
Şöyle ki;Bakire olmayan kadınlar genelde, kadınlarla konuşamayan evi ve 30.000 üstü maaşı olan erkek buluyor. Bunu tavlıyor, seks yapmıyor, kendisini diktiriyor ve bakire ayağına yatarak nikah masasına oturtuyor. Bakire olmayan kadınların çoğu, böyle iyi erkekle evleniyor. Yaşın artmadan , acele et. Zira Red Pil hızla yayılıyor ve erkekler kendisinden tecrübeli kadını iyi test edip evlenmiyorlar.
Red pil kuramı nedir?
Red pil, kadın ve erkekler arasında ilişkileri düzenleyen temel kurallardır Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir. Böyle erkek olmayı beceremeyenlere karşı da seksi odak noktasından çıkarmaya uğraşıp dikkatlerini başka yönlere çekmeleri gerektiğinden bahseder. Böylece tecavüzleri , azaltıcı etkisi mevcuttur. Tüm bu tavsiyeler kadına ulaşamayan erkekler, kadına karşı umursamaz yapar. Bu yüzden de Red Pilcilerden, sapık olmaz. Zira kafaya takan erkek, sapık olur; umursamaz erkek kafaya takmadığından sapıtmaz. Yani Red pili benimsemeyen abazalar, sapık olur.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca Red Pil tecrübesiz erkeklere , tecrübeli kadınları test etme yöntemleri öğretip tecrübelilerden nasıl uzak durulmasına dair taktikler verir.
En İyi Cevaplar
+1 yılEski ilişkiler zamanla insanların hayatında farklı yerlere kayabilir. Üç seneden uzun bir süre geçtiği için eski sevgilinizin sizi unutup unutmadığını kesin olarak söylemek zor. Ancak, yeni ilişkisi ve nişanlı olduğu kişiyle birlikte mutlu olabilir ve bu da onun geçmişteki ilişkisini geride bırakmış olabileceğini gösterebilir.
Bir kişinin yeni ilişkisine bağlı olarak eski ilişkisini unutup unutmadığı karmaşık bir durum olabilir. Belki de yeni ilişkisinde mutlu olmak için eski ilişkisini geride bırakmaya çalışıyordur. Bu durumda, sizin hayatınızı da düşünmeden geçmişteki ilişkisine odaklanıyor olabilir.
Önemli olan şu an kendi yaşamınıza odaklanmak ve geleceğe bakmaktır. Geçmişteki ilişkilerin etkileri her zaman değişkenlik gösterir, bu yüzden kendinizi olumlu şeylere odaklamak önemlidir.00 Yorumla
+1 yılYorumlari da okudum, kusura bakmayin ama o kisinin sizi birakmasinda bir sebep varmis ki sizi birakmis. Burnunuz büyümüş sizin. Yani sizden ayrilmis, kendi yoluna bakmis ve hayatini kurmus. Kac sene gecmid ustunden. Unutmus mudur diyorsunuz ya, sizi coktan unutmus. Ben erkek olsam ben de ayrilirdim sizden. Kendini ustun gorup baska kadinlari asagida gormek de ayri bir olay zaten. Yorumlards bu kadar bastira bastira cilveli oldugunu soyleyebiliyorsan belli ki yok sende. Hem ne demisler, "bir insan neyden cok bahsediyorsa, o sey aslinda onda yoktur"
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlar ben esmer güzeliyim açık ve net. Gerçekten kadınsı vücut hatlarım var kız çocuğa benziyor. Zayıf minyon sadece bunu söyledim diye linçlendim çoğu erkek benim gibi kadını beğeniyor. Ve ayrıca evet Kutsal meslekteyim öğretmenim. :) besyo mezunuyum öğretmenlik yapıyorum o ise 2 senelik paramedik mi anestezi mi ne okumuş yani sadece benim düşüncelerim bu linç ettiniz beni hep
- +1 yıl
Kusura bakma ama linc edilmelik dusunceleri hala israrla diretiyorsun millete. Senin guzel olman, esmer olman hicbir seyi degistirmiyor. Sen bunu idrak edemiyorsun. Cocuk seninle iletisimi koparmis, ayrilali 3 yil olmus, hala diyorsun ki guzelim, cilveliyim, ben 4 yillik mezunum o 2 yillik, yok besyo mezunuyum. Yok o paramedik. Şu sığ düşüncenden bir çık da o zaman konusalim. Ayrics erkeklerin minyon kadinlsri daha cok sevdigini de belirteyim. Yani boyuna guvenme. Devede de boy var ama...
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Erkekler diplomaya pek takmıyor. Nisanlanmak büyük bir adım. Erkekler daha ayran gönüllü bize göre kolay unutuyorlar. Cilveli. kadinla sevgili olup daha düzgün kadınla evleniyorlar fazla ciddiye alma. Geçmişini unutamayan , sadık kalan adam çok nadir. Takinti yapma kendini yorarsin. Kimseyle kendini de kıyaslama her insan özeldir. Mesele. kendini yetiştirmek nasip de geç. Başka bir kadının mutsuzluğu senin mutluluğun olmamalı..
02 Yorumla
Soran+1 yılBen o kız ve diğer kadınlardan çok farklıyım unutacagımı sanmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni çoktan tarihin tozlu raflarına kaldırmış, hayal dünyasında yaşamaktan vazgeçmeli ve gerçek dünyaya adım atmalısın..
2812 Yorumla
Soran+1 yılCanım ben kendimden eminim benim cilvem daha fazla kız çocuk gibi resmen minyon. Ama ben seksiyim ve esmerim ve ayrıca daha eğitimliyim o 2 senelik sağlık ben öğretmenlik bitirdim ve ayrıca çoluk çocuk yani
- +1 yıl
O iki senelik sağlık bitirdi ama çok büyük ihtimalle senden önce atanıcak 😂
Kadın kadının kurdu değil yurdu olmalı baydınız artık
Soran+1 yıl@Ayseglllll atansa ne olucak vasıfsız 😂 iki senelik paramedik ve anestezi çok mu iyi bölümler? Ben öğretmenim öğretmen adım var benim hayatım
- +1 yıl
Öğretmen yerine "atanamamış öğretmen" diye anılınca gelen pişmanlık hissi ayrıca sağlık sektörünü böyle küçümsemen de ayrı gülünç, bir şey olduğunda hayat kurtarmada doktorlardan hemşirelerden önce ilk yardımı yapıp hayat kurtaranlar paramedikler ama sen yinede sen değilde o kız tercih edildiği için kudurmaya devam et canım böyle hemcinslerimi görünce utanıyorum gerçekten
Soran+1 yıl@Ayseglllll baktığında benim mesleğim daha kutsal değil mi aşkım haticeye değil neticeye bakıcaksın. Atanamamış olsam da diplomam var mı var. :)
- +1 yıl
Knk bu durumu kompleks yapıp kızla kendini bu konuda karşılaştırdığın için gerçekleri söyledim dışardan bir göz olarak her meslek kutsaldır kendi mesleğini yüceltip insan hayatı kurtaranların mesleğini küçümseyemezsin hem neye göre kime göre yani kutsallık açısından baktığında paramedikler insan hayatına doğrudan dokunuyor yarın öbür gün bı yerde bir şey olsa Allah korusun bı kaza geçirsen öğretmen mi kurtaracak senin hayatını paramedik mi ama başka Bir açıdan baktığında o basamakları çıkarken onu yetiştirende yine öğretmenler hepsi birbiriyle bağlantılı ve her meslek birbirinden kutsan son olarak da bir öğretmenin bu düşünce yapısına sahip olması epey üzücü bir şey öğrencileriniz olursa umarım bu düşüncelerinizi onlarla paylaşıp kimisinin özgüveninin düşmesini sağlamazsınız
- +1 yıl
@Ayseglllll sen nası Bi kralsın... şu yorumu cerceveletip her yere asmak lazım
- +1 yıl
Aslında kendisi de ne kadar yanlış bir düşünce yapısına sahip olduğunun farkında olmalı ki soruyu gizli kullanıcı olarak sormuş
- +1 yıl
@Ayseglllll 18 yaşında mısın gerçekten?
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
@Ayseglllll bu yasta bu düşünce yapısına sahipsin seni tebrik ediyorum ve anne babanın ellerinden öpüyorum. Hayran kaldım sana..
- +1 yıl
Teşekkür ederim birbirine tam destek haset etmeyen hemcinslerimizin artması dileğiyle 🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence çocuğuna senin adını verecek 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılOlamaz mı
- +1 yıl
Olur olur, umudunu kaybetme
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılUnutmuştur sende unut bir zahmet artık.. sizi takmayan biri için yıllarınızı harcıyorsunuz..
20 Yorumla Sorunun ironi olduğunu düşünmek istiyorum ironi değil cidden böyle düşünüyorsan sıkıntı büyük demektir. Adam sana dair bir şey bile hatırlamıyordur.
4021 Yorumla
Soran+1 yılCanım ben kendimden eminim benim cilvem daha fazla kız çocuk gibi resmen minyon. Ama ben seksiyim ve esmerim ve ayrıca daha eğitimliyim o 2 senelik sağlık ben öğretmenlik bitirdim ve ayrıca çoluk çocuk yani
- +1 yıl
Kendinden eminsen neden kendinle o kizi kiyasliyorsun? Neden baska biriyle olmus olmasini hala umursuyorsun?
- +1 yıl
Soran kişi cevap vereyim sana. Esmer değil beyaz tenli kızlar genelde erkeklerin tercih sebebidir. İkinci kısma gelelim. Ben öğretmenleri cahil oldukları için muhatap almıyorum. Yani şu zamanda kitap okumuyorsan 4 senelik üniversite bitirmen önemli değil. Bu lafı ben de iki üni bitirmiş olarak sana söylüyorum. Kendini geliştirmiş kitap kurdu biri senden benden herkesten daha kültürlü olabilir. Yani öğretmenler bize cahil artık. Sen kendini aş.
Bir de cilve kısmı var. Sen ikisi yalnızken kızın cilvesini bilemezsin. Belki de başbaşa iken kız oğlanı ateşi ile yakıyordur sen nerden bileceksin? @MrKuzey adlı arkadaşın yorumunu yapacaktım. O benden önce davranmış. Kendisine %100 katılıyorum. Bu soru trol soru değilse vay senin haline. - +1 yıl
O kadar haklisin kii senn. Daha hakli yorum goremezdim. Hepimizin diyeceklerini dedin resmen.
Soran+1 yıl@mayisgly Ne trol sorusu bi git kızın bacak kadar boyu, çocuk gibi aynı ne ile yakıyor o minyoneçe😂
Soran+1 yıl@mayisgly kız 16/17 gibi duruyor minyon 🤣
Soran+1 yıl@mayisgly Esmerler Beyaz ve Kumrallardan daha çekici, daha kadınsı duruyor boşuna demediler sarışının adı esmerin tadı diye ki kız kumral zaten beyaz değil
Soran+1 yıl@Jenny_jocn Aşkım sen ne çok ağladın yaa
- +1 yıl
@Jenny_jocn teşekkür ederim. Ben sadece realist yaklaştım. 😊
Soran+1 yıl@mayisgly bana cevap ver banaaa
Soran+1 yıl@mayisgly Arkadaşlar ben esmer güzeliyim açık ve net. Gerçekten kadınsı vücut hatlarım var kız çocuğa benziyor. Zayıf minyon sadece bunu söyledim diye linçlendim çoğu erkek benim gibi kadını beğeniyor. Ve ayrıca evet Kutsal meslekteyim öğretmenim. :) besyo mezunuyum öğretmenlik yapıyorum o ise 2 senelik paramedik mi anestezi mi ne okumuş yani sadece benim düşüncelerim bu linç ettiniz beni hep
- +1 yıl
Soran kişi sana ne yazayım ben? Şimdi bu paylaşımın şaka olduğunu düşünüyorum ben. Ne yazmamı bekliyosun. Ciddiye almamızı gerektirecek bir şey görmüyorum. Yani besyo diyorsun bir de iyice şaka olduğuna kanaat getirdim. Yani besyo dediğin nedir. Ben normal eğitim fakültesinde olanlara cahil diye bakarken ben besyoyu üniversite bile saymıyorum. Yani üniversite diploması da eskisi kadar değerli değil. Sen şimdi ne soruyosun? Yani soru trol ama ne kadar da olsa yine cahil bir trolden çıktığı da belli. Besyolu dünya yakışıklısı gelse yüzüne bakmam. Çünkü benim gözüm cahildir. Bir esmer güzeli demişsin. Güzellik göreceli. Belki eski sevgilin minyon seviyor. Minnacık seviyor. Esmerlik konusuna gelirsek hiç bana sorma. İstersen bir soru ac. Kısa ve öz olsun. Yatakta beyaz ten mi istersiniz Esmer ten mi diye. Çoğu erkek beyaz ten yazacak emin ol.
Ben her zaman tarafsız bakmaya çalışırım. Kendine güvenin varsa başkasını bul hayatım. Ziktir et eskiyi gelsin yeniler desene. boş ver unut eskiyi.
Soran+1 yıl@mayisgly ne trolu m*l mısın nesin ha
- +1 yıl
Aglayan sensin yorumlarina baksana😂bu kadar Linc yiyendir aglayan.😂 adam iyi ki senden ayrilmis yemin ederim ben senin gibi biriyle evli olsam oldururdum aq bu nasil bir zehirli cene. Yasanilmaz seninle. Umarim evlenip birinin basini yakmazsin. Yazik
- +1 yıl
@mayisgly öyle ölmez füze ataydın djsjsksks😂😂😂😂😂😅🤣
- +1 yıl
Sen bir kumralın dişil enerjisini bilemezsin. Benim boyum 162 ama ben bir erkek olsaydım kısa boylu bir kızı tercih ederdim daha hoş olurdu diye düşünüyorum. Madem ki böyle atarlı giderli cevaplar vermişsin millete. Madem senin dişiliğin iyiyse seni neden unutsun. Demek ki senden iyiside varmış. +olarak açık tenli kumralım ne demişler kumral sevki seni çok sevsin. O kızın dişil enerjisini bilemezsin ne fanteziler yapıyordur çocuğa da senin haberin yoktur. +kumralım demiştim ne biliyorsun belkide benim dişil enerjimle seninkini arasında büyük açık fark vardır ki ben seni geride bırakıyorumdur. Bu dişil enerji dediğin şey kadının içindedir kumralmış esmermiş bunlar bahane sen kendi kandır anca
Soran+1 yıl@Hesabıöylesineaçtım Tamam canım ama meslek olarak da öndeyim besyo mezunu öğretmenim :) o ise kıçı kırık 2 senelik paramedik mi anestezi mi ne 😂
- +1 yıl
Kuzum benim kimin ne olduğu belli olmaz ne oldum dememeli ne olacağım demeli. Bak ne kadar güzel işte sen bir öğretmenmişsin bırak lanet olsun de gitsin. Sktret yani. Seni umursamayan biri için soru açmanada gerek yok. Bu yatak mevzusunda sen iyi isen senin gibi iyi birini bul kendine. Ha yatak deyip geçme. Eğer bir cinsellikte aşk güven sadakat tutku gibi duygusal bir bağ yok ise bu cinselliğin bir hükmü kalmaz. Bu şoyle bir şey yani ha mastürbasyin yapmışsın ha duygusuz biriyle beraber olmuşsun aynı şey. Sen değil o kaybetti böyle düşün. Aklını bu tür şeylerle bulandırma. Madem ki nişanlılar evlenecekler bırak başkasını mutluluğuna mani olma yani bu hem seni üzer. Sen deki ben iyi isem kendim gibi iyi birini bulayım ya da o beni bulsun de. Güçlü kadın dediğin yeri geldiğinde çalışacak yeri geldiğinde eşine yemek yapacak. Eşi olan adamda hanzo olmayacak saygıda hürmet edecek. Seni el üstünde tutacak çünkü sen onu mutlu ediyorsan o da seni mutlu edecek. Ben böyle bir adam istiyorum de kendine sınırları zorla. Sana bunları veremeyen adamın koy gtne gitsin bilmem anlatabildim mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılSenden ayrıldıktan hemen sonra sevgili yapmış zaten, daha da ciddi düşünüp nişanlanmış bile, unutmamış olsaydı 4 senelik ilişkiye ayrılık sürecinde yine emek verirdi bir şekilde yazar konuşurdu seninle, o kendi yolunu çoktan çizmiş artık, sen de bu takıntılı hallerinden kurtulup bir an önce kendi hayatına odaklan.
30 Yorumla
+1 yılSen öğretmenlik bitirdinse ne oldu? Senin mesleğinle mi birlikte olacaktı? Ben de öğretmenim bu arada bu neyin çekemezliği? Senin kendine güveninle nişan yapmasının ne alakası var da "Benim kendime güvenim tam." diyorsun? Ayrıca kendine bu kadar güven duyuyorsan kendini o kızla niye kıyas yapma gereği duyuyorsun? Soruda ve yaptığın yorumlarda bariz bir kıskanma durumu var. Yoksa kendini kimseyle kıyas yapma derdine düşmezsin. Mutluluk dileyip geçersin.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCilvelisin? Esmersin? Öğretmensin? Kendinden bu kadar eminsen, neden 3 senedir ayrı kaldınız? Egona yediremediğin şeyleri sindirmek zordur, anlıyorum. Seni çoktan unutmuştur ve unutmasa o kadar zaman o kızla beraber olmazdı. Artık kabullenmen lazım.
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe diyeyim, o zaman kendini kandırmaya devam et...
Soran+1 yılArkadaşlar ben esmer güzeliyim açık ve net. Gerçekten kadınsı vücut hatlarım var kız çocuğa benziyor. Zayıf minyon sadece bunu söyledim diye linçlendim çoğu erkek benim gibi kadını beğeniyor. Ve ayrıca evet Kutsal meslekteyim öğretmenim. :) besyo mezunuyum öğretmenlik yapıyorum o ise 2 senelik paramedik mi anestezi mi ne okumuş yani sadece benim düşüncelerim bu linç ettiniz beni hep
Cevap sahibi+1 yılHayır arkadaşım, bak güzel kardeşim. Güzel olman çok güzel bir durum ve mesleğin de öyle. Benim buna lafım yok zaten. Sadece bir insanın güzel olması demek onun sevileceğinin garantisini vermez. İstersen dünyanın en iyi, en güzel insanı ol ama karşı taraf seni sevemedikten bu tarz düşüncelerle kendini kandırmanı istemem. Ki bu düşünceler, karşındaki kişinin ilişkisine bile zarar verebilir üstelik. Her şey para, güzellik, statü değil...
+1 yılUlan unutsa ne, unutmasa ne. Geçmiş geçmişte kaldı. Çocuk başkasıyla evlenme hayali kuruyor belki. Sakın çocuğa ulaşıp aklını karıştırma, milletin hakkına girme.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. O seni çoktan bitirmiş üç sene kısa bir zaman bile değil. Yani o kadar bitirmiş ki seni kıskandırmak için bile görüşmüyordur o kızla. Onun için önemli bile değilsin. Eski bir sevgili. Kusura bakma durum böyle
22 Yorumla
- +1 yıl
Ya biz seni neden linç edelim bize ne ben düşüncemi söyledim öğretmensin aradan üç sene geçmiş ve unutmuş mufur diye soruyorsun erkekler bizim gibi uzun vadeli düşünmezler onlar farklı özlede 3 sene geçmiş arardı ama sen 2.5 senedir sevgilisi var diyorsun ya aklında olsa 2.5 senedir aynı kızla sevgili olmaz ben linçlemiyorum gerçekleri söylüyorum bu düşünceden çık
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Birlik olup sana kumpas kurmuş, yalandan nişan yapmışlar. Çocuk seni deliler gibi seviyor. Evlendikten sonra sana açılacak bence...
548 Yorumla
Soran+1 yılNiye unutamaz mı? Kız okumamış zaten ben üni mezunuyum
Soran+1 yılÜni okudu derken 2 senelik sağlık okudu. Benim gözümde üni değil bende öğretmenlik bitirdim ben daha üstünüm
Soran+1 yıl@Fryzenn bir erkek yazmış ki ilk aşklar unutulmaz aşağılarda bak ablam :))
Soran+1 yıl@Uegingerr Canım ben kendimden eminim benim cilvem daha fazla kız çocuk gibi resmen minyon. Ama ben seksiyim ve esmerim
- +1 yıl
Hala kendini kıyaslıyor kızım ne kadar zavallısın sen anlam veremedim seksi olan cilvesi olan sensen adamın o kızın yanında işi neee demek ki onu sevmis ona gitmis sen de burada millete sorarsın böyle kendşni zavallı gibi översin ahahhshshs seksiymis seksiligine sokayım senin be
Soran+1 yıl@Fryzenn ilk uzun ilişkisi benim:))
Soran+1 yıl@Uegingerr Ne kudurdun be. Ne varmış Allah Allah erkekler cilve ve seksiliğe güzelliğe önem veriyor minyon kızlar bir cacık yaramaz
Soran+1 yıl@Fryzenn Nişanlı şu an karısı değil şu an
- +1 yıl
Öğretmenler atanamıyor artık kolay kolay. Sağlıkçılar çok rahat atanıyor. Atanan üstündür anlayışı var. Bir de sağlıkçı mesşek seksi meslek.
Soran+1 yıl@adrenalin64 sonuçta ben daha üstün değil miyim:))
- +1 yıl
Aq her yorumda ben ustunum ben seksiyim yazmissin. Gercekten ezik piskolojisi bu. Akil var mantik var sen mukemmelsen neden Şu an o kizla birlikte hic dusundun mu? Ayrica sevgi egitime statuye bakmaz seversen ne olursa statusu umrunda olmaz. Ayrica saglik da guzel bir meslektir. Kendi ben ustunum ezik piskolojisinden cikar. Kimse kimseden ustun degildir. Harbiden kendini begenmis eziksin aq. Adamin neden senle degilde o kizla oldugunu anladim. Kendini kurtarmis adam iyi ki de kurtarmis. Erkek olsam senin gibi biriyle evli olsam ya katil olurum ya intihar ederim aq.
Soran+1 yıl@Jenny_jocn Kes sesini dingil. Paramedik ve öğretmenliği kıyaslayınca öğretmenlik daha saygın değil mi?
Soran+1 yıl@Jenny_jocn Meslek olarak zaten adım var dedim ve kız çocuksu ve minyon zayıf ben ise esmer ve kadınsı vücut ve yüz hatlarım var
Soran+1 yıl@Fryzenn nasıl daha saygın değil? Pardon
Soran+1 yıl@Fryzenn olabilir ama erkekler genel olarak benim gibi kadınlardan hoşlanıyor :))
Soran+1 yıl@Fryzenn ben 1-0 öndeyim ve ayrıca meslek olarak baktıgımdada 1 tık öndeyim.
Soran+1 yıl@Fryzenn puanım yetmez demiyor da Canım besyocuyum hadi gel besyo kazan:))
Soran+1 yıl@Fryzenn Ulan o kızdan 4 tane cocuk cıkmaz😂 Ahahhahaha komiksiniz ya
Soran+1 yıl@Fryzenn Canım beni görsen dilin damağın tutuşur boş yapmışsın:)
Soran+1 yıl@Fryzenn 20K ya mı vericem sana😂😂😂
- +1 yıl
Dingil sensin , sen okumus egitimli biri olsan ruh hastasi gibi eski sevgilinin nisanlisiyla kendini burada kiyaslamazsin. He birde ezik gibi diyorsun ki erkekler boyle kadinlari seviyor aq yorum yapanlarin cogu erkek hicbiri de senin gibi egoist birini sevmez seninle evlenen birinin ömrü biter. Dis gorunusunu bilmem ama için çirkin ona eminim. Ha sunu da unutma her meslek kutsaldir. Sen zaten takintili olmasan o bu meslegi yapiyor o bu su demek kendini onla mesleginle kiyaslamazdin eger gerçekten egitimli biri olsaydin. Yemin ederim senin saline oyle uzuldum ki. Erkekler senin gibi takintililari sevmez. Istersen Dunya guzeli ol için pisse agzin boyle laf yapiyorsa sen o adamin hayatini *. Her sey o yuzden guzellik degil derler. Yani umarim. baska biriyle evlenip adamin hayatini mahvetmezsin
- +1 yıl
Bir de meslek kiyasliyorsun , yarin bir gun basina bir sey gelse saglikcilar sana yardim edecek. Her meslek kutsaldir ama sen ogretmen olmak icin o kadar yanlis adaysin ki, senin öz bilincin yok ogrencileri de bu zihniyetle egitirsen gercekten cok uzuldum. Bir ogretmen sunu bilmeli , bir saglikci ogretmenden egitim alir, ve bir gun senin hayatini kurtaran ogretmen degil bir saglikci olacak yani butun meslekler birbiriyle baglantili senin boyle kiyaslama yapman, boyle konusman zaten takintili oldugunu gosteriyor ama umarim atanmayip meslegini yapmazsin da ogrencileri bu pis bilgilerinle egitmezsin insallah yoksa cok aci bir durum bu
Soran+1 yıl@Jenny_jocn Arkadaşlar ben esmer güzeliyim açık ve net. Gerçekten kadınsı vücut hatlarım var kız çocuğa benziyor. Zayıf minyon sadece bunu söyledim diye linçlendim çoğu erkek benim gibi kadını beğeniyor. Ve ayrıca evet Kutsal meslekteyim öğretmenim. :) besyo mezunuyum öğretmenlik yapıyorum o ise 2 senelik paramedik mi anestezi mi ne okumuş yani sadece benim düşüncelerim bu linç ettiniz beni hep
- +1 yıl
Severim uzayan muhabbetleri arada sırada oluyor 😀 Uzatın len daha sürsün 😀
- +1 yıl
Aq benim bildigim erkekler de beyaz tenli kizlari seviyor. Benim bildigim erkeklerde eger gercekten birini seviyorsa temizlikci bile olsa statusunu umursamaz. Sen diyorsun ki ben ogretmenlik okudum o paramedic okudu diye. Lan yarin bir gun hastalansan ogretmen mi seni kurtaracak. Uzuluyorum atansan meslegini yapsan bu bilincle ogrenci yetistiriceksin yazik gercekten.
- +1 yıl
Sen ne okuduysan okudun gunun sonunda adam o kizi secmis onunla mutlu, iyi ya da kotu guzel ya da cirkin , ne olursa olsun demek ki adam senin bu takintilarini gormus senden kacmis senden hemen sonra biriyle olmus bakmis ki onun senin gibi ustunluk takintilari yok, ben ogretmenim ben saglikciyim o bu meslege sahip ben ondan daha iyiyim gibi takintilari yokmus ki kizin adam onu secmis. Tebrik ediyorum adami. Herkesin de gozunun boyle acilmasini diliyorum. Yoksa senin gibilerin sonu iyi olmuyor.
Soran+1 yıl@Jenny_jocn benim üstünlük tasladığım yok sadece paramedik bence cok güzel bir meslek değil en azından saygın değil öğretmen mi paramedik mi
- +1 yıl
Sana sorum , bir paramedik nasil saglikci olur öğretmen sayesinde değil mi? Peki bir insanin basina bir şey gelirse ogretmen mi ilgilenir? Saglikci mi? Yani bak bu cumleden ne cikti butun meslekler birbiriyle baglantili ve kutsal demektir. Yani sen meslek kiyaslayamazsin. Bir ogretmen bunu yapmamali. Ama tabi Turkiye ve egitim sistemi bombok sen de haklisin nasil ogretmen oldugun belli. Ama oku arastir kendini gelistir bu hallerini birak kendine yazik ediyorsun.. benim ustunluk tasladigim yok diyorsun ama git bir bak dunden beri herkese ayni seyi diyorsun , ben esmerim, ben guzelim ben cilveliyim erkekler boyle kizlari sever, benim meslegim ogretmenlik o ise paramedik okumus benim meslegim daha iyi benim meslegim ondan daha iyi falan diyerek kiyaslama ve kendini ustun görüyorsun. Bu dogru degil. Olan oldu adam demek ki onu seviyor sevgi de neden aranmaz. Sen de onune bak. Boyle yapman senin bize hasta oldugunu dusundurtuyor ama bence psikolojik sorunlarin var bence tedavi al. Senin icin diyorum art niyetim yok boyle yasayamazsin. Kendine etrafindakilere zarar verirsin.
Soran+1 yıl@Jenny_jocn Ben üztünlük taslarım çünkü doğru olan bu. Ayrıca ben sadece mesleğimin daha iyi olduğunu söylüyorum haksız mıyım?
- +1 yıl
Dogru olan mi bu? Sen gercekten hastasin normal degilsin. Umarim bir gun basina bir sey gelir de o asagiladigin meslektekilerin eline muhtac kalirsin Cahill cuhala. Herkes kendi meslegini sever ama kimse demez benim meslegim ondan daha iyi falan diye bu hastalik. Daha fazla sana yorum yapmayacagim. Akil sagligi diliyorum sana.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeni unutmamış olsa bir işaret olurdu ama belli ki unutmayan sadece sensin ve bu sadece takıntı. Yorumda birine üni mezunu olduğundan bahsetmişsin ama bu çocuğun seni eskiden sevmesiyle ya da unutmasıyla alakalı bir şey olamaz ki.
06 Yorumla
- +1 yıl
Sen kendini durduk yere yücelterek ego tatmini yapıyor ve kendini üstün görüyorsun o kızdan. Herhangi bir insandan daha iyi bir meslek yapıyor olman (paramedik de normal bir bölüm insan sağlığı için) ya da vücudunun güzel olması sana ekstra bir şey katmıyor. Bir insan bir insandan ancak zeka ve karakter olarak üstün olabilir ama belli ki bunlar sende bulunmuyor.
- +1 yıl
Çocuk senin adını bile zar zor hatırlar. Takıntılısın. Kimin nasıl insanlar sevdiği zaten seni alakadar etmiyor çocukla bilmem kaç sene önce olmuşsun sonra bitmiş gitmiş. şimdi seçtiği kadınları görüp sinirleniyorsun içten içe senden ilgisini kestiği için.
Soran+1 yılKim ne derse desin ben ondan daha üstünüm aşkım
Soran+1 yıl4 senelik ilişkisini 7/8 ayda unutup başka bir kadına gitti :)) 2.5 senedir beraberler nişanlandılar
- +1 yıl
Vah sana bu egoyla gerçek sevgiye ulaşamazsın istersen dünya güzeli ol istersen bilim kadını falan ol bu kibrini anca akılsız erkekler çeker. Anca eskilerinin hayatlarına bakarsın işte böyle umutsuzca.
+1 yılUnutmuştur canım. Yok kız küçük, ben daha egitimliyim o çirkin falan aşk böyle şeylere pek bakmıyor. Sen de kendi yoluna bakk 💖
23 Yorumla
Soran+1 yılKız eğitimsiz değil. Oda üni okudu 2 senelik paramedik mi anestezi mi ne ama ben öğretmenlik okudum
- +1 yıl
Ya ben de diyorum ki bunlar farketmez sen hala ne diyorsun yav
- +1 yıl
Bildiğini de söyleseydin ona göre yorum yapardik canim
+1 yıladam evlenecek sen hâlâ onu takip ediyon takıntılı mısın bi erkeğe bu kadar önem verilmez ya bak hayatına
212 Yorumla
Soran+1 yıl4 sene çıktık. Belki unutmamıştır
- +1 yıl
ben 6 yıllık sevgilimi 2 ayda unuttum seninki takıntı artık hatta başka bi boyuta giriyor
Soran+1 yılYuh nasıl unuttun ya
- +1 yıl
kolay unuturum ben taktiğini bildikten sonra
- +1 yıl
erkek yalakası olmaktan yorulmadın mı
- +1 yıl
ergenlik yaşını öğrende gel sen
- +1 yıl
ben türk erkeklerini kötülüyorum zaten hatta kötülememe gerek yok onlar kendi hallediyor bunu zaten ve Türk biriyle de hiç sevgili olmadım
- +1 yıl
hayır
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılunutmuştur tabi ki. nişanlanmış zaten. neden hala takip ediyorsun ki? ben eski sevgilimin ne halt yediğini bilmiyorum, bilmek de istemiyorum. 😅
02 Yorumla
Soran+1 yıl4 sene beraberdik?
- +1 yıl
olabilir.. benim eski sevgilim de ayrıldıktan sonra sürekli rahatsız ediyordu, 2.5 yıl beraberliğimiz oldu. herhalde hemen sevgili yapmazsın, öyle bir insan değilsin falan diyordu. hemen sevgili yapanlar nasıl bir insanmış ki dedim. beni bir daha rahatsız etme dedim..
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaşla gerçekten sevmenin ne ilgisi var ki? Ayrıca çok sağlıklı bir süre de geçmiş unutması için. Onla ciddi bir yola girmiş. Unutamamış yoluna devam edememiş olan sen görünüyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yıl3 senede insan 4 senelik eski sevgilisini nasıl unutur
- +1 yıl
Sen sayılara çok takılıyorsun, bir seneye eşitleneceksiniz, 2 seneye onların ilişki süresi sizinkini geçecek. Sen bu 2 senede bu sayılara mı tutunacaksın
+1 yılYok unutmamış sana nispet olsun diye 2.5 senedir birliktedir sen kıskan diye Nişanlanmıştır hatta kafadan kontak mısın? Seni unutmasa niye sen değil de başkası olsun hayatında
02 Yorumla
Soran+1 yılSensin kafadan kontak bir bildiğim varki soruyorum
Senden ne kadar sonra ilişkiye başladı? bide şu var misal senden ayrılınca belli zaman sonra başladıysa ya kendisi seçici biri değil ya da senleyken başladı ilişki
03 Yorumla
Soran+1 yılBenleyken başlamadı, benden 8/9 ay sonra
Soran+1 yıl4 sene
Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Tabiki unutmuştur benim nisanlandigim sahış benden ayrılır ayrılmaz bir ay sonra nisanlanmıştı.. Sende onu hiç sevmemis ve yaşamamış gibi yap yola devam
10 Yorumla
+1 yılKendi mutsuzluğun yüzünden başka hem cinslerinin mutsuz olmasını dileyecek seviyedeysen sen hep üzülen taraf olursun. Umarım eski sevgilin ve yeni sevgilisi mutlu olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. O kizi kandirmiyordur ama sen kendini kandırıyorsun adam evlilik yoluna girmiş hâlâ beni seviyor mudur diyorsun
13 Yorumla
Soran+1 yıl4 sene çıktık. Belki unutmamıştır
Soran+1 yılKız sana benziyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sizin için çabalamayan , umursamayan adamı düşünmeyi bırakın artık kızlar🌸
40 YorumlaMerhaba. Seni unutmamış. Seni hayatından silmiş. Yeni sayfa açmış.
22 Yorumla
Soran+1 yılSildiğini düşünmüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaaa 3 sene geçmiş aradan. Senin çoktan birini bulman gerekirdi. Aklının hala onda olması çok garip ve acınası bir durum. Unutmuştur tabi.
20 Yorumla Tozun bile kalmamıştır sadece isim olarak varsın şu an oda istenmeyen listesinde
21 Yorumla
Soran+1 yılAbart
+1 yılSen ne diye düşünüyosun hâlâ yırtık dondan çıkar gibi adamın karşısına çıkıp da düzenini bozma bari
25 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Hâlâ ne diye adamı takip ediyon sen rahatsız mısın
Soran+1 yıl4 sene unutmak kolay mı? O nasıl unuttu hayret ettim sadece
- +1 yıl
boş ver düşünüp üzme kendini konuşmak istersen yazabilirsin dinlerim seni
Soran+1 yılmesaj atınmıyot
+1 yılHayır tabiki seni unutmamıştır. Seni kıskandırmak için nişanlanmıştır. İlerde evlenir çocuk yaparsa falan emin ol kıskandırmak istiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçmeye luzüm yok. Ben Hem meslek olarak da önde sayılırım hem de fiziksel olarak da
- +1 yıl
Demek ki yetmemiş bu özellikler onun için. Bence sen de önüne bak madem mesleğin de iyi, hayatına devam et.
Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Bırak Adamı hayatını yaşasın!
Bu ne sapıklık, adamın kaç yıldır nişanlısı varmış.
Seni kendine uygun bulmamış, tabiiki unutmuşdur
Gerçi garipliklerini anlatıp/düşünüp gülüyor olabilir00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle unutmamış. Hatta seni kıskandırmak için nişanlanmış evlenirse bilki seni kıskandırmak için çocuk olursa bilki yine seni kıskandırıyor. Yaşlanır ve hala evli olursa bil ki yine seni kıskandırıyor.
04 Yorumla- +1 yıl
Sksndldjkdjdısıddıdj gümledim ya
Soran+1 yıl@sennurakbas neyine gümledin pardon?
- +1 yıl
Kötü bir şey demedim ya yorumun komiğime gitti ironi yaptığını anladım
Soran+1 yıl@sennurakbas yorumu be yapmadım. Soeuyucsoran benim
+1 yılBence kimse kimseyi unutmaz sevdiysen hep bişey hatırlarsın gerçekten sevdiyse, ama o yoluna bakmış. Mutlu demek ki önüne bakmış, seni çok iyi anlıyorum.. Bence psikolojik destek almak en iyisi olur senin için sorunun cevabı aslında yaptığı hareketle belli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Kimse kimseyi unutmaz. Fakat yaşanmışlıklardan dolayı öncelikleri vardır. Sen hangi sıradasın meçhul!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Oo ne o ayrılır ayrılır birini bulup, uzun dönem ilişki yapmış
12 Yorumla
Soran+1 yılUç2.5 sene uzun mu
+1 yılO kişiden umudunu kes zaman kaybetme ona umutlanarak daha iyi insanları kaçırıyorun belki de.
12 Yorumla
Soran+1 yıl4 sene ama nasıl unutur ki
- +1 yıl
Başka çaren var mı sence?
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yokkk canım sen kıskan diye yapıyor daha da kıskan diye evlenirler sonra zaten..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdamı kapmışlar ben daha degerliydim tribi başka şeylerle avut kendini istersen çünkü bu yaranın acısı zor gecer
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılKendinden eminsin ama adam senden ayrılmış artık sen yoksun başkası var köşende ağla 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılSen ağla yeelloozz
- +1 yıl
Tamam sen yorumlarda öğretmenim güzelim diye yazmaya devam et onlar beraber mutlular 🥹
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam senden ayrılmış, aradan 3 sene geçmiş, 2,5 yıldır başkası ile birlikte ve evlilik yolunda sen hala beni unutmuş mudur diye soruyorsun çok alemsin gerçekten 😄
09 Yorumla
Soran+1 yılKomik misin?
Soran+1 yılCanım ben kendimden eminim benim cilvem daha fazla kız çocuk gibi resmen minyon. Ama ben seksiyim ve esmerim
Ayrıca Öğretmenim ve kız iki senelik paramedik okumus:))- +1 yıl
Yorumlarin hepsine baktim😅 herkese ayni seyi deyip kopyala yapistir yapmissin Şu an gerçekten senin hasta takintili olduguna emin oldum. Boyle yasamak zor olmali yazik.
Soran+1 yıl@Jenny_jocn seninde benden kalır yanın yok aşkım ağla
- +1 yıl
Hahaha yok aşko öyle olsa seni desteklerdim çok sukur ki benden ayrilani da benim ayrildigim insan da zerre umrumda degil. Kimseyi ne kendimden ustun gorurum ne de baskalarini benden ustun gorurum. Ayrica ruh hastalari gibi takintim da yok cok sukur.😂 yani senin gibi olmam imkansiz canimm
Soran+1 yıl@Jenny_jocn Yav kes sesini bi bildiğim var ki böyle konuşuyorum
Cevap sahibi+1 yıl@soran sen kesinlikle kafadan rahatsızsın bence psikolojik destek al
Soran+1 yılRahatsız değilim🥹 Biraz doğru konusuyorum
- +1 yıl
Bir bildigi varmis😂 asagidaki kisinin dedigi gibi kafadan rahatsizsin kesinlikle. Sadece haline uzuluyorum. Ileride senin gibiler anne olup sagliksiz cocuklar getirecek dunyaya. Yazik.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sen hayatına uzun zamandır birini almadığın ve sevmediğin için bu soruyu soruyorsun. Yaşadım oradan biliyorum. Kendini yeni insanlara aç first date çık şans ver taliplerine illa ki aşık olursun birine.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılUnuttu ya da unutmadı ne farkeder. Kendine bir yol çizmiş gidiyor. Sen kendine odaklan. Hayatını planla.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılKız delirdin mi bu nasıl soru 😅 unutmamıştır ama seni geride bıraktığı kesin
06 Yorumla
Soran+1 yılUnutmamıştır bencede
- +1 yıl
Zamanında vardı öyle biri diye düşünür ama o daha eğitimliydi daha güzeldi şöyleydi böyleydi diye kafa patlatsa zaten sana dönerdi. Erkeklerin çok iyi biri ile olduktan sonraki ilişkilerinde vites düşürmeleri uğraşması daha kolay mantığı olabilir bilemiyorum
Soran+1 yılBen öğretmenlik bitirdim kız iki senelik anestezi mi ne kpss calısıyormus stalkladım
- +1 yıl
Atanmak nasip olur üçümüze de inş ahahahahahjsjs
Soran+1 yılBen özelde calısıyorum
Soran+1 yılSen ne mezunusun
+1 yılSeni unutmuş olmalıki nişanlanmış ha zorla bir durum olsaydı sana yazardı geri dönerdi zaten.
05 Yorumla
- +1 yıl
Seni linçlemedim sadece düşüncemi yazdım. öğretmenim falan diyonda bu zamanda OKUYAN CAHİL ÇOK yani. Bide sağlıkçılar genelde daha bi önde oluyorlar. Hem her erkek senin gibi kadını da BEĞENMİYOR. Bu erkekten erkeğe değişir. Demekki seni beğenmemiş, seni sevmemişki ayrılmışsınız yani kabullen yapamamışsınız. Birlik olmayı becerememişsiniz. Onunla daha mutluki şu an onunla evliliğe adım atıyor. Sende kendine değer veriyorsan eğer artık onları düşünmezsin zaten. Böyle sorularla, cevaplarla güldürme bizi.
Soran+1 yılSağlık nasıl ön planda canım ya
- +1 yıl
Hiç kimse için önplanda değilse bile benim için ön planda. Hem artık öğretmenlik kutsal meslek falan DEĞİL. Öğretmenler yüzünden birçok kişinin hayatı karardıbenim bile kendi öğretmenlerim yüzünden başıma çok şey geldi. O yüzden artık mesleğinle ön plana çıkmaya çalışma. Bide besyocusun, matematikte değil.
- +1 yıl
Diğer cevaplarada baktım senin söylediğin tek şey güzelliğin ve mesleğin. Muhtemelen sorunu da soru sormak için sordun. Ama eğer öyle bir durum yoksa da demekki seni sevememiş. Herkes herkesi sevmek zorunda değil. Kabullen.
+1 yılÇoktaaan unutmuştur ama anlaşılan sen unutmamışsın , artık önüne bakmanın zamanı geldi seni seveni sev
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılhayır unutmamış naz yapıyor hatta nişanı da seni kıskandırmak için yapmış belli.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bencede bende öyle düşünüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılO kız daha genç senden çoktan unutmuştur sen hala yerinde say 😄😄
06 Yorumla
Soran+1 yılKız minyon evet
- +1 yıl
Ooo o zaman hiç şansın yok birde zayıf çıtır bir şey ise
Soran+1 yılKızı anlattın resmen. Ama çok çirkin
- +1 yıl
Sana göre öyle olabilir sonuçta sevdiğin biri ile nişanlı her şeyine kusur bulursun sen ister istemez
- +1 yıl
Ayy ne kadar kötüsün
- +1 yıl
Ne dedik ki ya
+1 yılSeni hatırlıyordur tabi ama Seni sevdiğini pek söyleyemeyiz adam düzeni kurmuş sal adami
10 Yorumla
+1 yılSaçmalama kendine gel.. adam nişanlanmis.. zaman hızlı geçiyor.. hayatına odaklan
10 Yorumla
+1 yılBir sure sonra bu dusuncelerden eser kalmaz sende merak etme. Zaman her seyin ilaci
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılSenden daha gencini bulmuş seni hatırlamaz bile.
10 Yorumla
+1 yılBence adamı aklından sil artık evlenicek çünkü.
10 YorumlaUnutmuştur bence kendi hayatına baksan daha mutlu olursun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılBilemeyiz ama önemli olan artık farkli bir yolu tercih etmesi sen de önüne bak bence
10 Yorumla
+1 yılHanımefendi neredeyse çocukları olcak tabi unutmuştur
00 Yorumla
+1 yılSen onu unutmadıysan o da seni unutmamıştır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılUnutmuş ki nişanlanmış. Hala umut mu bağladın?
00 Yorumla Arkadaşlar ben bu sorunun trol soru olduğuna kanaat getirdim 😂😂
00 Yorumla
+1 yılYok ya saçmalama , inanama ona sen yarında evlenecekler seni kıskandırmak için hazırlıklı ol
00 YorumlaCanım psikilojik sorunların olmuştur bu düşünce yapisiyla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler kadınlar gibi düşünmüyor (kesin bilgi). Dakkasında unutmuştur.
00 Yorumla
+1 yılAralarında 4 yaş varsa o iş ciddidir bırakman gerek peşini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılO seni değil de sen onu unutmamışsın, 3 yıl geçmiş sonuçta, bence sen sevgili yap. Çabuk unutursun.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok seni kıskandırmak için nişanlanmıştır 3 yıl daha bekle yazicak o
00 Yorumla - Devamını Gör (127)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne