Nişanı 1ay önce attık. Hep şüpheleniyordum artık güvenemiyodum
eski sevgilim pişman olup olmadığını merak ediyorum sadece diyodu bi şeyini yakalamıştım. Ben de bi gün kızın sosyal medyasında sinyaller gönderdiğini buna farkettim. O da biriyle birlikte bunu hatta aldatmış bunla ayrılır ayrılmaz o onu bulmuş bu beni buldu hemen de evlilik yoluna soktu beni. İkna ede ede ben istemiyordum neyse. Ben bu kız bi sevgilisini çıkartıyor bi talip ediyo bi profilini kilitliyor bi acıyo yani aklın kalmasın pişman olmuş dedim
O günden sonra bi gün şunu yaparsan ben ayrılırım senden dedi bi olayda. Profil resmimiz ikimizin fotoğrafıydı kaldırıp kendi fotosunu koymuş Yani bu da kıza sinyal çakıyo.
biz ayrıldık ya benim için üzülmüyor da kız bana geri dönsün diye fallar baktırıyor tarocuların altına ondan ayrılalı su kadar ay oldu cok özlüyorum onsuz zaman geçmiyo demiş benden ayrıldı o kız için acı cekiyo o dediği tarihte bizim nişanlı olduğumuz tarihler o zamanlarda geceleri onu düşünmüş
sevmiyorum dönsün istemiyorum zaten ben gittim soğumaya cok önce başlamıştım. Bana paçavra gibi davranıyodu kız aklında ya bana ama nasıl yeminler ediyo falan zamanında neyse kabul edemiyorum hazmedemiyorum bu hareketi ona üzülmesini
beni ilişkisinden sonra yara bandı kullanmış ben ilişkimizin en basından beri her şeyin farkındaydım somut örnek aradım 2ay sonra evlenecektik nasıl ben bu kalbime ara ara daraltı giriyo resmen yeminlerle seviyorumlar beni uyutmuş hic bende olmamış benim anılarımın önemi yok kızın anıları değerli kıyaslama yapıyorum ister istemez Ya diyorum nasıl değerliymiş falan ben etkisiz elemanmışım
sevmiyorum böyle birinden kurtulduğum için namaz falan kıldım şükür namazı ama bu şerefsizliği benim içimi sıkıyo bu nasıl bi olay anlamlandıramıyorum aklım almıyo. o kızın da ayrılmasını isteyecek kadar midesiz.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cinsiyet yanlış mı yoksa sevgilin lgbtq+ üyesi mi
Ben kızım yancimsiyet yanlış
Erkek arkadaşın , o kıza nispet olsun diye maalesef seni kullanmış, ben kadar kurtulmuş olsanda, sende bi uhte bırakıp içine acı koymuş. Allah kurtarmış seni
Öyle öyle bana ilk 1yıl oldu ayrılalı dedi öyle kabul ettim bunla devam etmeyi sonra öğrendim ki benle ilk tanıştığı hafta bile konuşmuşlar
Geçmiş olsun bro
Teşekkür ederim nasıl hazmedeyim peki öneriniz var mı içim sıkılıyo ya özlediğini söylüyo kızı her gece onu düşünüyorum yazmış hic umudumu kaybetmedim yazmış
Bro, zamanla unutursun başka bir yolu yok. Onunla iletişimi ve anlık olabilir belki gibi peşine düşme gibi ihtimalleri ortadan kaldır. Onu hatırlatacak ne varsa sil at kaybet engelle, kendi hayatına odaklanmaya çalış zamanla oturur.
Peki bi şey daha sorabilir miyim ben mi Ümit aşıladım buna eski sevgilin sinyal göndrho diyerek bu da göndemeyw başladı hatta su an Twitter’dan artık ulamaya çalışıyo yol yöntem gösterdim resmen eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdüm. Şerefsiiz olmayan adama bu teşvik gelmez demi
Aaa galiba ben bunu seviyorum demez demi
Benim yaptığım psikolojik açıdan yanlış mı seviyosun onu seviyosun diyerek aklına mı soktum
şu an sen diyorsun ki , onu sevmiyordu ya da fazla isteği yoktu ben ona yol gösterdim. Hiç alakası yok şu an kendini kandırıyorsun. Artık kabus dolu bir rüyadan uyan Broo kendine gel silkelen o yok tamam mı? Seni yarı yolda bırakıp kullandı attı. Sen halaa bir ümit düşünceden kurtull ve kendi değerini daha fazla yıpratma okey
Güvenir miyim insanlara tekrar peki. Bu da senden ayrılırsam ölrüüm diyip o kızı sevmiyorum diye yeminler edip durmuştu o kiş ise öyle Yapar benden sonra bu da üzülmez kızı düşünür mü diye düşünücem
Broocum, güven öyle bir mesele ki hele şu devirde , o güven yıkılınca bir düzen tutmaz. Tutmaz şu şekilde sen hep aynı şekilde buda böyle buda böyle yapar dersen kesinlikle tutmaz. Karşına çıkan gerçekten iyi biri olsa dahi böyle düşüncelerin sonucu onu yıpratır ve güzel bir insanı daha başlamadan bitirirsin.
Bunlar birer tecrübe olarak düşün, sen de yeni bir sınava hazırlanıyorsun gibi düşün, sorular aynı sadece mantiklari, şıkların yerleri farklı cevabı biliyorsun ama direk cevabı işaretleme hele bir bekle ondan sonra atla soruyu çözmeye. Bilmem anlatabildim mi?
Cok iyi anlattınız hem de cok teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim brocum. Benden sana bir tavsiye daha , şu an hala aklın onda ister sevmek olarak ya da uhte anlamında bir umut perdesinin arkasında bekleyen bir çocuk gibisin. Olay taze ondan dolayı bir kaç gün hafta geçince ya ben ne canım misim hala onu düşunmusum diyeceğine de eminim. Ben sana diyim de bu hafta ve gün senin kâarina olsun. Böyle kişiler için gün ve hafta heba etmek değmez.
Size zahmet bana mesaj yollar mısınzı ben yapamıyomuşum
Ukde falan kalmadı da ben zaten öyle sürükleniyordum doğru kişi olmadığını baştan beri hissediyordum merhametli herhalde kaderim gibi kendimi oyladım normalde hani tipim değildi ama ben hayatıma onu aldım herkesi reddediyodum ben ilgi göstere göstere beni ikna etti.
Yani benim ilk sevgilim olduğunu da biliyodu bana nasıl yapar ben hic hak etmedim Ya zerre inanın hak etmedim
Gerçi bunu kimse hak etmez de işte
Ask da böyle konularda herkes sen ben gibi değildir. Affetmez vurup geçer onlar senin düşünceni ırgalamaz kendileriniz derdinden fazlasını düşünmez. İlgi göstermek ya da roll yapmak moda olmuş ve sizde inandınız.
Çocuk oyuncağı mı at k. çına tekmeyi
Öyle ama bunun onun karaktersizşliği demi erkekler öyle değildir demi
Ben zaman kaybetmezdim sana kalmış tabi
Yok inanın sevmiyorum cok öncelerden soğumaya hep sorgulamaya başladım ya ben bunla mı evlenicem diyip duruyodum değer veremiyordu zaten sorun içim daralıyo tiyatro oynamış Halime üzüyorum Allahtan ki evlenmedik ama onu özlüyorum zaman geçmiyor onsuz nasıl bi Sevda bu her gece unu düşünüyorum ben mi teşvik ettim ona kız konusunda umut mu verdim sora sora rüya tabirlerine falan bakıyordu eski Sevgilimle sunu yapmak ne anlama gelir falan Allahım yarabbim ya Vala sadece yediremiyorum o kızla anıları daha mı değerli
bitanede senin için yaktım broooooo
💐bu tipi bi erkek davranışı mı yani tüm erkekler mi böyledir hep biri mi bar diye düşünecez eskide kalmıştır aklı diye mi ayrılır ayrılmaz ya hic mi değerim yok Ya
kanka ne eşeliyon ya boş ver herkes kendine yakışanı yapar umarım ondan daha iyi biri karşına çıkar ve kalbini pır pır ettirir
İnşallah zaten bunda inanın ki pır pır etmedi. Ben diyodum bi soğukluk var kalbimde heyecanlanmıyorum ben falan meğer hep hissetmişim
Ama sorun şu içim daralıyo yediremiyorum benle yaşadığı şeylerin bi önemi yokmuş bu kız benden daha mı iyi vakit gecirtmiş anı biriktirmiş anlamadım
Ne diyelim, allah kurtarmis
Öyle şükür de ya diğer insanlar da mı böyledir buna güvenmedim de zar zor güvenmeye çalışmıştım bu nasıl bi kafa ya