Eski sevgilisini özlüyormuş benle nişanlıyken?

Nişanı 1ay önce attık. Hep şüpheleniyordum artık güvenemiyodum

eski sevgilim pişman olup olmadığını merak ediyorum sadece diyodu bi şeyini yakalamıştım. Ben de bi gün kızın sosyal medyasında sinyaller gönderdiğini buna farkettim. O da biriyle birlikte bunu hatta aldatmış bunla ayrılır ayrılmaz o onu bulmuş bu beni buldu hemen de evlilik yoluna soktu beni. İkna ede ede ben istemiyordum neyse. Ben bu kız bi sevgilisini çıkartıyor bi talip ediyo bi profilini kilitliyor bi acıyo yani aklın kalmasın pişman olmuş dedim

O günden sonra bi gün şunu yaparsan ben ayrılırım senden dedi bi olayda. Profil resmimiz ikimizin fotoğrafıydı kaldırıp kendi fotosunu koymuş Yani bu da kıza sinyal çakıyo.

biz ayrıldık ya benim için üzülmüyor da kız bana geri dönsün diye fallar baktırıyor tarocuların altına ondan ayrılalı su kadar ay oldu cok özlüyorum onsuz zaman geçmiyo demiş benden ayrıldı o kız için acı cekiyo o dediği tarihte bizim nişanlı olduğumuz tarihler o zamanlarda geceleri onu düşünmüş

sevmiyorum dönsün istemiyorum zaten ben gittim soğumaya cok önce başlamıştım. Bana paçavra gibi davranıyodu kız aklında ya bana ama nasıl yeminler ediyo falan zamanında neyse kabul edemiyorum hazmedemiyorum bu hareketi ona üzülmesini

beni ilişkisinden sonra yara bandı kullanmış ben ilişkimizin en basından beri her şeyin farkındaydım somut örnek aradım 2ay sonra evlenecektik nasıl ben bu kalbime ara ara daraltı giriyo resmen yeminlerle seviyorumlar beni uyutmuş hic bende olmamış benim anılarımın önemi yok kızın anıları değerli kıyaslama yapıyorum ister istemez Ya diyorum nasıl değerliymiş falan ben etkisiz elemanmışım

sevmiyorum böyle birinden kurtulduğum için namaz falan kıldım şükür namazı ama bu şerefsizliği benim içimi sıkıyo bu nasıl bi olay anlamlandıramıyorum aklım almıyo. o kızın da ayrılmasını isteyecek kadar midesiz.

Güncellemeler
+1 yıl
Bir de aklına sokma diye bi şey yoktur demi insan sevdiğin sevmediğini bilmez mi ben onu seviyosun sen dedikçe yaaa evet ben onu seviyorum demez demi bilicaltında. Hani ben mi alevlendirdim ben mi teşvik ettim bu saçma biliyorum da hani merak ettim
Eski sevgilisini özlüyormuş benle nişanlıyken?