Eski sevgilim başkasıyla nişanlandı?

Sevgilim benimle konuşurken hayatında biri olduğundan suphelenmistim kendisi uzman çavuş bana biz sadece arkadaşız ilerisi olmaz demişti sonra mesafeleri bahane ederek ayrıldı aradan 2 gün geçtikten snra aradı beni ve izne gelicem bir kahve içsek dedi bende istemiyorum dedim ertesi gün wp duruma baktığımda kına şarkısı paylaştığını gördüm ona sordum herseyi anlatacağım dedi izne geldiğinde görüştük hemde barda içiyordu bana herseyi duzelticem seni seviyorum dedi eve geldiğimde beni engellediğini gördüm sonra dışarı çıktığımda karşılaştık bir kafeye gidip oturduk sarılmak istediğini falan söyledi kızın kim olduğundan falan bahsetti bende gözlerimin içine bakarak onu sevdiğini söyle dedim alışmaya çalışıyrum dedi daha sonra beni arayıp kızın ailesiyle tanısmaya gideceklerini söyledi gitmişler gece kız beni aradı ve hala seni mi seviyo neden arıyo dedi bana sorması garip değil mi? Bende kıza beni buluşmak istediğini syledim ve sanırım tartismislar eski sevgilim beni arayıp bizi ayırmaya calisiyosun hayatımla oynuyorsun dedi 40 günlük ilişkide nişan yaptılar şu an nisanlilar sizce nolur beni sevdiğine eminim hala biliyorum bende onu seviyorum pişman olurmu kız diktatör gibi onunla mutlu olucani sanmıyorum bana dönmek ister mi? bir de bir gün beni arayıp ben çok yanlış bişey yapıyorum biliyorum bir gün kesin çok pişman olucm falan demişti sizce ne olur ayrılıp geri dönmek ister mi beni ailesi falan da biliyodu
Eski sevgilim başkasıyla nişanlandı?