AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Adamı seviyor musun? Eğer seviyorsan ona gidip sevdiğini söyleyebilir misin? Konuşur musun?
O erkek 2.5 senedir berabermiş uzun süredir nişanlısıyla çıkıyormuş. O seni çoktan unutmuştur, siz ayrıldıktan sonra seni ilgilendirmiyor ama?
2.5 uzun bir süremi sence?
senin bu kadar zaman boyunca hala onu düşünüyor olman saçma. Ayrılık sonrasında 4 veya 5 ay sonra kendi hayatına odaklanıp yeni ilişkilere başlamalıydın. Takıntı etmişsin kendine muhtemelen evlenirler.
O değilde kız kasarmisin merak etme ya da istek gonder
Kasar mısın ne ya
Onun seni unutması sorun değil burada sen nişanlanmış birini hala nasıl unutmaya gayret edemedin o sorun.
Evlenmiş ne kandırmasından bahsediyorsun sen komiksin
Nişanlanmış pardon?
Olabilir insanlar sevmeyerekde nişanlanıyor
Çoluk çocuğa karışacak yakında.. Seni niye hatırlasın
Belki unutmamıştır ne biliyim
Unutmuştur duygu olarak.. Kişi bilgisi olarak kimse kimseyi unutmuyor
Bacım unutmuş üstüne basmış ekmiş biçmiş daha unuttuğunu göstermesi için ne yapması gerekiyor
Kabullenmiyo 😂😂
Belki akşının köşelerinde varımdır. Sonuçta 4 seneliktik
Offff çok sene beeee kız unutmuş üstüne sevgili yapmis bide üstüne senle birlikte olduğu yıl sayısına ulaşmış 😂
@emretsci1907 2.5 sene az bence
Şifre var shsjdks
Şifre var ne be
Seni sevdiğini sna caktimadan kanıtlamak için senle aynı şeye çıkmış kalbinde hala sen varsın emin ol nuna
heeee yok unutamamıs 2.5 senedir senin yasini tuttugu icin sevgili yapmis kanki insanlarin mutlulugunu bozma isine bak
seni kiskandirmk icin yapiyo hala deliler gibi asik bi 10 yil daha bekle
Arkadaşlar ben esmer güzeliyim açık ve net. Gerçekten kadınsı vücut hatlarım var kız çocuğa benziyor. Zayıf minyon sadece bunu söyledim diye linçlendim çoğu erkek benim gibi kadını beğeniyor. Ve ayrıca evet Kutsal meslekteyim öğretmenim. :) besyo mezunuyum öğretmenlik yapıyorum o ise 2 senelik paramedik mi anestezi mi ne okumuş yani sadece benim düşüncelerim bu linç ettiniz beni hep
ablacim aklinda belki guzel bi ani diye kalirsin ama adam başka bi kizla 2.5 senedir sevgili evlenmeyi düşünüyolar. kiz ne guzel mutludur belki. onlarin icinde senin icinde belki iyisi budur. kendi hayatına şans ver unut onu. dedigin gibi cok guzelsindir bence ve yillarini eski bi sevgiliye harcama. sana değer veren sevdigin sevildigin bi ilişki bulursun umarım.
Sen unuttun mu? Bence hâlâ unutamadın sen onu ondan ümidi kes yani nişanlılar demişsin napacan aklına getirmen saçmalık seninde sevdiceğin olur elbet birini bulursun
benimde dün nişanlandı şok oldum gerçekten seni anlayabiliyorum
Genelde erkekler evlenseler bile ilk sevgilerini ilk kadınlarını asla unutmazlar
İlla ilk olmak zorunda mı güzel birliktelik yaşamış olsa bile unuturlar mı
Yani genellikle ilk sevgi unutulmaz ve ebedi kalır. Ama sonra gelen kadın erkeği çok sevdiyi zaman erkek eski defterleri rafa kaldırır ve odak noktası yanındakini yapar. Ama öbürünü unutmaz sadece hayatına bir daha dahil etmez o konuyu
Bencede hala aklında varım.
Dost acı söyler güzelim. Seni kırmak istemiyorum ama yani evet seni unutmuştur. Sende onu unut gençsin daha. Unutma sen bir kadınsın güçlü dur. Sen seni unutan bir adama değil seni el üstünde tutacak senin üzerine titreyecek bir adama layıksın
Yanındakiyle yaşar aklındakiyle ölürsün, unutmamıştır
Dimi işte bu yaaa
Yaşla ne ilgisi var adam seviyor ki nişanlanmış sen niye hala onda takılı kalıyorsun hayatına baksana
Sen biraz daha bekle ablam naz yapıyor ya ondan sen bekle şöyle 3-5 sene daha
Arkadaşlar ben esmer güzeliyim açık ve net. Gerçekten kadınsı vücut hatlarım var kız çocuğa benziyor. Zayıf minyon sadece bunu söyledim diye linçlendim çoğu erkek benim gibi kadını beğeniyor. Ve ayrıca evet Kutsal meslekteyim öğretmenim. :) besyo mezunuyum öğretmenlik yapıyorum o ise 2 senelik paramedik mi anestezi mi ne okumuş yani sadece benim düşüncelerim bu linç ettiniz beni hep
Ve bir kaç kişi unutmamıştır yazmış
Unutmuş tabiki başka biriyle nişanlanmış lütfen kendinize olan saygınızı yitirmeyin
Saygımı yitirmem
Balon zaten düşünce tarzınız da çok yanlış güzellik algısı herkese göre değişkenlik gösterir eminim sizde çok güzelsinizdir fakat bu sizin düşündüğünüz gibi değerlendirilen bir şey değil maalesef öyle olsaydı hiç bir güzel kız yanlız kalmazdı aynı şekilde okumuş olmakta buna dahil insan insanı sevdiği zaman hiç bir şeyi gözü görmez tabi mantıkla bakmadığımızda. Benim burada kastettiğim şey eğer sizi unutmadığı halde bu hareketi ayığı başka bir kadının da canını yakıyorsa zaten iğrenç bir kişiliğe sahiptir ve bence sizin de şöyle düşünmeniz gerekir ben kendimden eminim ve kaybeden o gerisi beni ilgilendirmez. Yok beni unutamadığı için gitmiş nişanlanmış yok güzelmiş çirkinmiş bunları düşünmek kendinize olan saygınızı bitirir.
Bakın demek istedim
Nişanlandığına göre ve bu kadar uzun zamandır seni merak edip arayıp sormadığına göre unutmuş belli ki acı ama gerçek...
Seni mezara gömmüştür mevkii serisinde okutup helvanı yemiştir bence...
Abartmayın. Bence düşünüyordur
Oo füze gönderseydin
nişanlanmış adam, konu artık onun unutması değil senin unutman.
Ne seni ne de senle ilgili bir şey hatırlıyordur adam evleniyor belliki mutlu
Kandırdığını sanmıyorum ama ciddi olduğunu da düşünmüyorum
Yani bilemiyorum fakat senin unutamadigin kesin 3 senedir iletime gectimi seninle
Eğer seni unutmasaydı senin yanında olurdu 2.5 sene
Bi erkek gitmişse içinde bitirmiştir sen onu hayal et hayaller iyidir nasılsa hiç kavuşamayacan.
Hıı seni unutmamıṣ o yüzden kızla niṣanlanmıṣ aw
Niye olamaz mı? Kız okumamış zaten ben üni mezunuyum
E herhalde unutmuştur 😅
Bence unutmadı ya
Aynen avut kendini
güzel anılarınız varsa neden unutsun ki?
Unutsun. Unutan unutuyor. Senden de bir cacık olmayacak benim birilerine cacık olamayacağım gibi. Yoluna devam et brn gibi
Esemen bile okunmıyordur artık
4 senelik ilişki?
Ona bakarsan benimde 4 yıllık ilişkim vardı benden hemen sonra evlendi banada yazmadı yani sence beni seviyor mıdur hala böyle bir düşün
Beynini arıyorum şu an
Komik misin
İlk altı ay anne sütü şart
Skinde bile değilsindir
Abart.
2.5 senelik ilişkinin üzerine 50 defa unutmuştur
Abart
maalesef böyle ciğerlerine o kızın kokusu girdiği an senin onun için bittiğin an
Burada bir linç yok. Bir soru sormuşsun ve cevapladım. Bu kadar kasmana gerek yok. Ki senin güzelliğin veya okuduğun okul çocuğu sana bağlamaz. Biraz boş muhabbet olmuş anlayacağın
Yok bence asla unutmamıştır. Hem unutsa gidip nişanlanır mıydı bir de 3 yıl olmuş sadece
Neler neler ya jsjsjd
Yani sözlerinde kendini bu egoist bir şekilde tanımlaman eleştiriye baya açık olduğunu gösteriyor bu düşüncelerinin sonuna da bence ibaresini bulundurmalisin benim düşüncem bu şekilde bahsettiğin dış görünüş düşünceleri göreceli
Fizik yapını bize pazarlar gibi de anlatmana gerek yok nişanlanmis adam seni neden hatırlasın sen şu an onun tarafından önemsenmek istiyrosun ama neden istiyorsun aklımda deli sorular nsdnnsjd
@Wiitb ben daha iyiyim de ondan canım
O bencilerden olduğun için şu an böylesin xd
O artık senin enişten
Kendine acıyacak kadar bile akıllı değilsin.
Olabilir de seni ne alakadar eder ki
Valla unutmuştur bence
yok canım naz yapıyor
Yok seni kıskandırmak için yapıyor
ohoooo eser kalmamıştır senden
Seni yolda görse hatırlamaz
Bunu seni ilgilendirmiyor olması gerekmez mi?
Unutmuştur büyük ihtimal
esamen bile okunmuyordur
Çoktan unutmuş
Arada ossbir çekerken hatırlıyordur belki
Ohoo çoktan unutmuş
Seni en fazla 6 ayda unutmuş zaten
Bu nasıl bir yokluk apla
Bebeğim önüne bak. Geçmiş gitmiş
Evet unutmuştur.
Unutmuştur unutmak iyiyidir
İlkler unutulmaz sen kaçıncısın
Onu neden hala takiptesin