Yaşım 34. Yaş gereğiyle çok ilişki yaşadım. Zaten neredeyse hepsinin evlendiğini gördüm. Yalnız bu sefer biraz koydu gibi. Nedeni de telefonda son konuşmamızda Seni Seviyorum demesi bi anda görünce o ses tonunun hala kulaklarımda çınlaması. Kendisi yurtdışında yaşayan bir türktü. Aramızda yaş farkı baya vardı ama hep saygı çerçevesinde olmuştu. Ne bileyim ben hep efendi, sevgili, saygılı davrandım. Öyle köşe bucak çekip öpmeye çalışmadım. Belki yaşım gereği onu yanlışa sürüklemek istemiyordum ya da karakterimden dolayı. Karşılatırmada yaptım. Tip olarak benden kötüydü çocuk ama fizik olarak kaslı bir tipti. Ben ise göbekli genelde tatlı derler insanlar, güzel kelimeler eden insanlara bir tipim. Para desen ailem ve ben zengin insanlarız. He bundan 5 yıl önce falan takılmadığım kız ortamlar kalmamıştı. Ne bileyim sonradan kendimi törpülemiştim. Benle fotosunu koymayan kadın ve uzun süre evlenmeyeceğiö diyen kadın şimdi boy boy tiktokta falan aşkımlı öpücüklü videolar koyuyor. Hayat çok enteresan. Kızlar size soruyorum acaba bazen aklına geliyormuyumdur? Merak ettim.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kaybedince daha iyi anlıyor bazı insanlar. Bitmiş gitmiş çok düşünme bence. Hepsi tecrübe olarak geri dönüyor insana
Yok sadece bana seni seviyorum deyip ayrıldıktan sonra evlenmesi. Bana belli yaşa kadar evlenmem demesi. Ne bileyim insanlar işte
Belkide geçmişte Ah almişsindir
Evet aklıma gelmiyor değil.. Çünkü son üç ilişkim böyle oldu evlilik diye çıktık. Süpersin tatlısın deyip başkasını buldular ve sonra yine bana döndüler. Bı hemen evlendi. Çok eskilerden var herhalde
Peki hiç seni gerçeklen seven bir kizi üzdün mu? Veya şu mantikta oldun mu, aman takilirim, sonra kizdan ayrilirim gibi
Evet bundan 5 yıl öncesine kadar. Tek sefer görüşür sonra bırakırdım. Arkama bile bakmazdım. Sayısıda epey fazlaydı. Son 5 yıl ise tabir i caizse rahip gibi gezindim. Hatta eşlerini aldatan erkek arkadaşlarıma yapmayın falan sizi seveni üzmeyin gibi telkinlerde bulunmuşluğum var.
Cevabımı eksik yazmışım kusura bakma. Evet her ayrılıktan sonra o kadın gelir aklıma. Hatta kadın benden umudu kesince benim ismimde biriyle evlendi. Çok çektirmiştim ona
Kusura bakmada bu durumu hak etmişsin. Siz erkekler niye böylesiniz ki. Özür dile, helalik iste? Belki hayatin yoluna girer. Tabi seni affederlerse.
Evli barklı bir insana bir şey demek yanlış olur. Kız erkek demek ayırt etmek bence yanlış. İnsanlar böyle. Anlık zevkleri uğruna, gösteriş uğruna, para uğruna yapabiliyorlar. Evliliğide böyle görebiliyorlar. Efendi saygılı davranan tipleri hiçe sayıp kekoluk veya kezbanlık yapabiliyorlar. Ama ben inadına çizgimi bozmayacağm. İnşaallah beni anlayan, beni seven bir ömür tek yastıkta kocayacağım birini elbet bulacağım. Mesela ben aldatmam çünkü sülalemde aldatan insan sayısı bir olmadı. Farklı bir terbiye hanımcı bir sülalem var. Geniş bir sülale ayrıca. Bilmiyorum bir gün çıkacağım ve herşeyimi eşimle yaşayacağım. İçimi döktüm sana kusura bakma, biraz isyan var herhalde içimde :)
Biliyor musun, bende zamaninda birini çok sevmiştim, değer vermiştim, bana okadar kötülük yapti ki, onu istesemde affedemedim. Çok Ah ettim, bedua etim ona (senin anlik zevk diyerek hafife aldiğin şey bir kizin hayatini bitirme noktasina getirebilir) yalan yok dünya gözüyle mutsuz olduğunu görmek istiyorum. Belki içim soğur. Sana gelicek olursak bolca dua et. Olmuyorsa bazi şeyler ya imtihan ya da zamaninda aldiğin sağlam bir beduadan kaynaklidir
Yazdıkların için teşekkür ederim. Ben imtihan diye düşünüyordum. Şundan sebep son 3 eski sevgilim 2si gerçekten evlilik için geldi. Onların gidişleri kötüydü. Ben şöyle bir taktik yaptım birini unutmadan asla diğeriyle ilişki yaşamayacağım dedim. Son 5 yılım böyle başladı. Artık ne bileyim sevişmek, öpüşmek bunlar daha sonra olacak şeyler gözüyle bakıyorum. Zaten bir insanın sevişmeye, öpüşmeye aşık olmasıda ayrı bir konu. Ama gerçekten bu bir beddua galiba, inanmaya başladım.
Kizlara bağli, seni saf masum bir kalple seven olduysa, sende aman takilirim keyfime bakarim modundaysan ve bedua etilerse (eğer haklıysa) tutma ihtimali bana göre çok yüksek