4 ay önce benden ayrılan eski sevgilimin evlenmesi?

Yaşım 34. Yaş gereğiyle çok ilişki yaşadım. Zaten neredeyse hepsinin evlendiğini gördüm. Yalnız bu sefer biraz koydu gibi. Nedeni de telefonda son konuşmamızda Seni Seviyorum demesi bi anda görünce o ses tonunun hala kulaklarımda çınlaması. Kendisi yurtdışında yaşayan bir türktü. Aramızda yaş farkı baya vardı ama hep saygı çerçevesinde olmuştu. Ne bileyim ben hep efendi, sevgili, saygılı davrandım. Öyle köşe bucak çekip öpmeye çalışmadım. Belki yaşım gereği onu yanlışa sürüklemek istemiyordum ya da karakterimden dolayı. Karşılatırmada yaptım. Tip olarak benden kötüydü çocuk ama fizik olarak kaslı bir tipti. Ben ise göbekli genelde tatlı derler insanlar, güzel kelimeler eden insanlara bir tipim. Para desen ailem ve ben zengin insanlarız. He bundan 5 yıl önce falan takılmadığım kız ortamlar kalmamıştı. Ne bileyim sonradan kendimi törpülemiştim. Benle fotosunu koymayan kadın ve uzun süre evlenmeyeceğiö diyen kadın şimdi boy boy tiktokta falan aşkımlı öpücüklü videolar koyuyor. Hayat çok enteresan. Kızlar size soruyorum acaba bazen aklına geliyormuyumdur? Merak ettim.

4 ay önce benden ayrılan eski sevgilimin evlenmesi?