2 senelik ilişki bitip 3 ayda başkasını bulan ex gerçekten hiç mi sevmemişti beni?

2 sene çıktığım konuştuğum biri vardı ne umutlarla ne hayaller kurmuştuk Kasım gibi benim işler iyi gitmedi fabrikadan ayrıldım. O zaman kötü gitti sonra ayrılalım zaman verelim dedi ilk başta istemedim. sonra zorla tutacak değilim dedim ve ayrıldık bu gün bı gördüm ki başkasını bulmuş sosyal medya hesabı açmışlar ortak fotoğraf paylaşmışlar. Aklım almıyor Kasım Aralık Ocak 3 ay yani ben mi kördüm de görmedim ya da hiç sevmemiş beni ne eve sığabiliyorum ne dışarı aklım almıyor. 3 ay ne ara buldu anlaştı çıktılar?

Güncellemeler
4 ay
Zamanla şunu öğrendim ve Rabbime sığındım. Belki de biz bir imtihandan geçiyorduk; sabredebilseydik her şey güzel olacaktı. Ama o, bu yoldan kaçmayı seçti ve başka bir hayatı tercih etti. Rabbim ise bana gerçeği göstermek için farklı bir kapı açtı. O kapıdan geçerken, görmem gereken her şeyi tek tek gösterdi.

Sıkıntımı dinleyip, az da olsa içimi ferahlattığınız için teşekkür ederim. İnşallah Rabbim de sizin tüm dertlerinizi giderir. Âmin. 🙏
2 senelik ilişki bitip 3 ayda başkasını bulan ex gerçekten hiç mi sevmemişti beni?