2.5 yıllık ilişkim bir anda bitti?

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, yazdıklarım biraz uzun olacak dikkatle okursanız sevinirim. Hayatımın en ağır dönemini geçirdim Ben bilek gurescisiyim ilk okullar arası yarışmamda bir kızla göz göze geldik. Aramızda konuşma geçmedi. 1. lik alarak Denizlideki yarışmaya hak kazandım, 1 Ay sonra denizlide tekrardan karşılaştık Ortak arkadaş vasıtasıyla adını öğrendim İzmire evime dönünce istek attım ve bana o yazdı, Sabahlara kadar konuşurduk o beni bir melek olarak düşünürdü hatamın olmadığını düşünürdü:) Sosyal medya hesabını ben istemeden verdi erkek yazarsa sen ilgilenirsin silersin ben uğraşmak istemem derdi, İlk bulusmamizda birbirimize pasta yapmıştık ben hayatımda ilk defa o kadar lezzetli pasta yemiştim. Eve dönerken beni aramış acaba sizin okula mi gelsem sana yakın olmak için kurslara mı kalsam diyordu bana fazlaca güven aşıladı gelecekteki evimiz için çeyiz bakıyordu. Tekrar buluştuk aktiviteler yaptık boyama resim tuval vs , Açıkçası bana içinin gittiğini gözlerinden görüyordum ve beni asla terk etmez kafasindaydim, Bir çok kız görmüştüm bu farklı demiştim ve Allah bana bu şansı verdiyse elimden gelen tüm fedakarlıkları yapmaya hazırdım , Öylede yaptım birçok şeyden vazgeçtim kendim yemedim yedirdim her gün okul çıkışından alıp eve arabayla bırakırdım mezun olasiya kadar evinden alıp okuluna götürdüm okuldan alıp evine götürdüm. Beraber trafik kazası yaptık Alkolle ehliyetimi kaybettim. Aileler biliyordu Bir çok anda yanında oldum onu kimseye ezdirmemek için korudum kolladım her buluşmada sürprizler el yapımı onun mutlu olacağı şeyleri hediye ettim benim için 2024 senesinde bilek güreşine katıldı antrenörü bendim , kaybetmesine rağmen üzülmesin diye jestler yaptım , Fakat biz sürekli kavga etmeye başladık ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum her seferinde sabrımın son noktasına kadar getirirdi benimde ilişkide yaptığım hata sürekli çekip gitmekti. Örnek vereyim kız arkadaşıyla dışarı çıkacaktı bana trip attığı için evden çıkıp buluşacakları mekana gittim orada yoktu annesinden izin alamadığı için, Mesaj attigimda aradığımda bir süre cevap vermedi , ve bana ayıracak zamanının olmadığını beklesemde gelmeyeceğini söylemişti param yokken sadece trip attığı için o kadar yol gelip onu beklemem ama onun böyle konuşması çok ağrıma gitti onu engelledim bana babasının telefonundan yazmış kaybetmek istemiyordu, üzüldüm kıyamadım affettim yjne yanina gittim sürpriz yaptım gönlünü alayım dedim

Buna benzer bir sürü tartışmamız oldu neredeyse hepsinde hataliydi duzelmesi için elimden geleni yaptım, 1 tane erkek arkadaşı yoktu okuduğu okuldan bi erkekle arkadaş olmuş, iş çıkışı kız arkadaşıyla hemde o cocugukla oturmaya iş hakkında konuşmaya gidiyordu bir kaç seferden sonra o işten killanmaya başladım söyledim bana sert çıkıştı canım mısın o çocuğunda sevgilii var benimde sensin demisti ve benden bur süre sonra soğuduğunu soyledi, surekli kavga etmemizi bahane etti 1 hafta peşinden köpekler gibi koştum kapısında yattım dualar namzlar kıldım hesabına bir şekilde girdim ve o çocukla sevgili olmuş yemedim içmedim attığı triplere bir şekilde katlandım hayaller kurduk sözler verdik ve o çocukla yazışmalarında 2 gündür çok iyi geliyorsun eşyalarımı çıkarmadan uyuyacağım kokun üstüme sinmiş yazıyordu benim aldığım etekle fotoğraf atmıştı üstünden ayrılığın üstünden 2 hafta geçmişti oysaki :) midesizligin en kötü hali arkadaşlar beni bitirdi onca fedakarlık boşa gitti

2.5 yıllık ilişkim bir anda bitti?