2,5 yıllık ilişkim bitti?

Kendisini gerçekten çok seviyorum hiç bir şekilde bir ihanet söz konusu değil hala onu istiyorum ama onunla da olmuyor, kendisini son zamanlar anlamamaya başladım sanki ne istediğini bilmiyormuş gibi davranıyor seviyor gibi sevmiyor gibi umursuyor gibi umursamıyor gibi bir gün kaç gün harika bir ilişkim varken ardından sanki benimle zorla berabermiş gibi davranıyor en sonunda artık çocuk gibi sabah mesaj atmasına bile seviniyordum oysaki önceden gerekirse günlerce yazmasın içim rahat olurdu işi vardır derdim çünkü az konuşsakta öz konuşurduk bana kaygı yerine güven verirdi artık bana yaptığı şakalar bile aşırı saçma gurur ve güven kırıcı neden böyle davranıyorsun dediğim zaman zaten sen şakadan anlamıyorsun abartma vs gibi şeyler oysaki karşı cins ile şakaları elbet ben de yaparım güleriz de ama kendisi öyle değil hep bi güven kırıcı şüphe duyduracak şeyleri şakaya bağlıyor bir iyi bir kötü oluyor ben de ne kadar sevsem de kendisine dün arayıp durumu anlattığım gibi ona da dedim biraz düşün bu ilişkiyi istiyor musun istemiyor musun geri dönüş yap dedim sen düşün sen yazarsın dedi en sonunda kavga edip kapattık başka bir şey olmadı.. ne düşünmeliyim ne yapmalıyım sizce?
2,5 yıllık ilişkim bitti?