selam, bu tarz durumlarda çoğu kişi objektif olmayı tercih edebilir. bence dışarıya karşı sevgilinin/eşinin yanında olmak çok önemli. haksızlığı sonra baş başa konuşarak da çözülebilir ama o an bir destek gerekiyor gibi. bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ve iyi geceler 💖🌸🪽🧚🏻✨
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
evet eşimi sonuna kadar savunurum her zaman.
valla benim sevgilim olsa ve ona biri sataşsa yerim onu bulunduğu yeri ona mezar yaparım ama erkek arkadaşımda kendini korumayı bilmeli haksız bile olsa kimsenin yanında aşağı yermem yalnızken konuşurum hiçbir zaman erkek arkadaşınızın eşinizin gururunu başkalarının yanında incitmeyin kzılar
Haksız konuda insanlarla tartışmaya giren birini hayatımda tutma sürem fazla uzamaz, önce haklı olan tarafı tutar, peşinden hayatımdakini sepetler gönderirim
Hayatını paylaştığın kişiye tüm dünya karşı olsa da yanında olmalı insan. İlişkinin en temel kurallarından biridir "Sırtını yaslayacağın ve asla seni yarı yolda bırakmayıp sana destek olacak insan"
Kesinlikle savunurum araya girerim eşime laf söyletmem ama yalnız kaldığımda da ona biraz daha dikkatli olması gerektiğini ifade ederim
Şimdi başka başka durumlar var her konuda olmasada genel olarak destek olur
Evet ama bunun sonrasında tekrarının olmaması gerektiğini anlatırdım
Tabi sevgilimi koşulsuz şartsız savunurum ve benim sevgilim haksız olmaz
Her zaman arkasında dururum karşısında ki kişi ailem bile olsa
Haksızsa savunmam, bu ne şımarıklık der geri planda dururum. Kendini eğitememiş adam, yanlışına kör insan çekilir kahır değil.
Kiminle tartıştığına ve konuya bağlı
Haksızsa savunmam adalet önemli
Tabi ki de eşim her zaman haklıdır ahshahd
Ortam içinde savunurum savunmalıyız bence
Evet savunurum evde perişan ederim
Hayır
Haksız ise susturur uzaklaştırırım
Tabiki de olurum
Sevgilimi döverim