Ellerini sıvazlayan sinek gibi oturdum cevapları merak ediyorum 🤣🤣🤣
Güncellemeler
1 ay
Kişi o an bir destek görmek ister, karşıyı savunmak ona kendini yalnız hissettirirdi o yüzden ben onu desteklerdim tek olunca haksız olduğunu anlatırdım.
Başkasıyla bir tartışmasında haksız olduğu halde sevgilinizi mi savunursunuz yoksa doğruyu mu?
Öncelikle olarak konunun ne olduğuna bakarım. Burada önemli olan sevgilimin ne yapmış olabileceği. Eğer gerçekten bana ihtiyacı varsa sonuna kadar onu savunurum. Fakat elimden geldiği kadar yine de doğrunun yanında olmak isterim.
Ben sevgilimi savunurdum tabi ki. yani sevgilim zaten haksız olduğu halde haklıyım diyecek birisi olmazdı. ama sevgilim haksızsa yanında olur yine de durumu kontrol altına almaya çalışırdım. karşı taraftan özür de dilerdim ama sevgilimi ezdirmem hiç bir şekilde
Taraflara ya da konuya bakmam. Haklı olan kimse onu savunurum. Gerekirse düşmanım haklı, sevdiğim insan haksız olsun fark etmez. Sırf sevdiğim için yanlış olduğunu bildiğim bir fikri savunmam. Sadece daha fazla uzamaması için tartışmayı bitiririm. Çünkü sevdiğimin karşısına geçersem dediğin gibi yalnız hissedecek kendini ¢
Haksız olsa da hatun benim hatunum insan içinde haksızlığını yüzüne vuracak halim yok. Eve gidince söylerim haksızdın diye. Ama kurda kuşa topluma yem etmem
Yaratıcıya inanıyorum ama inanan insanlara saygımdan iniallah maşallah derim ben. Sonucta ben dün iman işlerine inanmasam bile karşımda ki insan inandıgı için saygısızlık yapmamıs olurum. Emojı koymadım bak ciddi olsun diye
Tm işte açıklama dediğim de buydu zaten link atma filan 😂 aşırı kötü o anı keşke geriye sarabilsek analttıktan sonra da şey bakışları var yaa "ee bu muydu m*l" sdhashdhahdh bu bi dramdır 🤣🤣
tehlike onların göbek adı 😂 bina kapısına pusuya yatmış kapıyı açtım üzerime sıçradı merdivenden o an silik acaba kedimiydi diyorum bazen 🤣 sınava gidicem yolda peşimden koşuyor ben koşuyorum jsdjsajd geç kalmışım bırakmadı onu sevecek mişim haspama bak 🤣
Allah’ın uzaylıları ya. Seversin tıslar cırmık atar sevmezsin cırmık atar 😂😂 kadınların bakıp ermesi neyse ama erkeklerın son yıllarda kedi beslemesi bana biraz show gibi geliyor ya 😂 paylasıyorlar falan ‘aaaa kızlar bakın ben de kedi var ‘ kafası falan 😂 düşüyor mu acaba öyle 😂
yok ya ekmek çıkmaz öyle 🤣 kedi değilde köpek bakan erkekler fena 🤣 ben kedi köpek görünce bakıyorum çünkü tatlılar çocuk kendi ilgi çektiğini sanıyorsa onun sorunu🤣Köpeğin gördüğü kıymeti o görmüyor neyin şovu 🤣
Ooo köpek sevilir bak. Sokakta kopeklere camaşır ipi baglayıp uuuuu kıssss kıssss kıssss reytiti kont diye bagırıyorum 😂😂 Ben de baktım kopek ama goren karsı kaldırıma geçiyordu 😂😂 ne ben ne kopek ilgi görmedik 😂
Sokak kopegı yok denecek kadar az. 2 tane var zararsız onlar gelir kuyruk sallar seversin giderler o tip kopekler 😂 bende ki kopek ufaktı ya dur varsa atayım fotosunu 🤔
sorma yaa, öküz gibi bi tanesi ama çok masum insanların yanına sev diye gidiyor millet kaçıyor 🤣🤣 insanlarda tuhaf, fobisi olanı anlıyorumda sırf sevmediği için mekandan çıkaranlar var 😒
Asıl hayvan onlar işte. Cok denk geldım ben. Akşam parka , yürüyüş yoluna cıkarıyordum ‘ bu beslenir mi , beni ısırsa ne olacak , siz serserisiniz ‘ falan gibi cumleler kuruyorlar 🤦🏽
Köpek ile ilgili değil ki o kişinin kendiyle ilgili, her şeyden şikayetçi memnuniyetsiz depresif insanımsıların klasik hareketleri 😂hayatta her şeyi eleştirir kulp bulur köpek denk gelmiştir onu da es geçmez onuda eleştirir 😂 kendini bilmeyen insan ne dediğini ne bilsin
bişi demedim ki 😂 derdimde diyemedim 😂 şiddet aynı etkiyi vermiyor, böyle gülerek gözüne baka baka aşağılayıp yerin dibine sokucaksın o en etkilisi keşke küfretseydin der hiç bişi yapamaz cümlede kuramıyor öyle kalıyor ahahahhaha 🤣🤣
Açıklama tam olarak benim düşünce yapım 😂 sen bensin yani sevgilim kişisine doğrusunu yanlışını baş başayken anlatmak daha tercih edebileceğim bi şeydir
Güncellemene ve görüşlerde "haksız da olsa sevgilimi savunurum" diyenlere cevap olsun bu yorumum. Sevgilinizi düşünüp ona destek olmak isterken, kendinizi haklı olmasına rağmen ona karşı gelen çiftle mücadele etmeye çalışan kişinin yerine koymayı da ihmal etmeyin. Siz de çocuk değilsiniz sevgiliniz de çocuk değil. Haklı olduğunuz bir tartışmada birden anlayışsız birinin gelip haksızın tarafında yer alması zorunuza gitmez mi 🤔
Bizim toplumda suç atmadan savunma yapılamıyor maalesef haklısın ama sevgilimi savunmayı karşı tarafı suçlamadan da yapabilirim. Karşıyı suçlamak da ahlaki değil misal; böyle şeyler olabilir, böyle bir şey yaşandı evet üzgünüz ama uzatmaya gerek yok gibi yuvarlak cümlelerle sevgilinin yanında olursun. Karşıyı yerin dibine sok demiyoruz : ))
Bak işte bu dediğin benim dediğime geliyor. Savunmak değil karışmamak bu. Tatlıya bağlamak. Haklı olan yakınımız olan kişiyse savunulur tabi. Ama haksız olan kişiyse olaya karışmadan kucakladığın gibi sevdiceğini alıp götürmek en mantıklı hareket olur. 😂
Kızların hepsi de sevgilimi savunurum yazmış. Erkeklerin hepsi haksızı savunmam yazmış. Bak erkekler ne kadar adil 😂 kadınlar illa cıngar koparacak illa 😂
Cesaret demeyelim biz ona 😂 Sevgililerinizi öyle alıştırmayın. Yarın bir gün ailede bir tartışma olur bu sefer yine yanında olmanızı beklerler 😂 o yüzden en başından haklıyken yanında, haksızken ne yanında ne karşısında olun 😂
Anladım 🤔 Seni daha çok şaşırtacağım öyleyse 😈 Artık şaşırmaya alışıp şaşırmamaya başladığında eskisi gibi görüşler yapıp tekrar şaşırtacağım 😈 Bundan sonra benim tarafımdan hep şaşırtulacaksın 😎 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Öncelikle olarak konunun ne olduğuna bakarım. Burada önemli olan sevgilimin ne yapmış olabileceği. Eğer gerçekten bana ihtiyacı varsa sonuna kadar onu savunurum. Fakat elimden geldiği kadar yine de doğrunun yanında olmak isterim.
Ben sevgilimi savunurdum tabi ki. yani sevgilim zaten haksız olduğu halde haklıyım diyecek birisi olmazdı. ama sevgilim haksızsa yanında olur yine de durumu kontrol altına almaya çalışırdım. karşı taraftan özür de dilerdim ama sevgilimi ezdirmem hiç bir şekilde
Yaaa sen kral 😍
😍👸
Taraflara ya da konuya bakmam. Haklı olan kimse onu savunurum. Gerekirse düşmanım haklı, sevdiğim insan haksız olsun fark etmez. Sırf sevdiğim için yanlış olduğunu bildiğim bir fikri savunmam. Sadece daha fazla uzamaması için tartışmayı bitiririm. Çünkü sevdiğimin karşısına geçersem dediğin gibi yalnız hissedecek kendini ¢
Haksız olsa da hatun benim hatunum insan içinde haksızlığını yüzüne vuracak halim yok. Eve gidince söylerim haksızdın diye. Ama kurda kuşa topluma yem etmem
Konuş yaa😅 işte bu😃
Sevgilimi savunurum ama sonrasında haksız olduğunu söyleyince muhtemelen trip yerim ayrılırız. Anlayışlı insanı kim kaybetmiş biz bulalım.
belki buluruz bulamasakta o kaybetmiştir boş ver 🤣 avun 🤣
Bulamayııııız
Sevgilim yanımda tartısırsa ben dalarım. Haklı haksız ayırt etmem
Sonunda savunan biri 😂 Erkekler haksızı savunmam cart curt diyor tamam dal demiyorum ama kızı da savunursun yaaa
Elin itini mi savunacam 😂 ölse umrumda olmaz. Konu manitaysa kesin haklıdır.
Bildiğimiz KS üyecanları , maşallah peygamber gibiler 😂
ahahaha aradığım yorum 😂 hareket budur örnek olarak eig seçicem ibret alsınlar 🤣🤣
Asla iflah olmazlar asla 😂😂
Kızlar hepsi savunurum diyor üstelik 🤣 rolleri çoktan değişmişiz haberimiz yok
Bosuna oje sürmüyoruz 😂
ahahahhashas 😂😂biz bıyık bırakmasakta olur ama 😂🤣
Allahınız kitabınız varsa bırakmazsınız hadi bakalım 😂 bir de sıcakta terler o bıyıklar offf ya kadınlar kapatılsın
ahahaha 🤣biz ojenize bir şey diyoz mu 😂
Keşke deseniz 🥺 örgütlenip desenize hadi be torti aslansın yaparsın 😂
ne diyelim? çok yakışmış?😂
Bak ya örgüt işi iptal torti 🥺
benim kurduğum örgütten hayır gelmez jdsajdjasd herkes iyi bildiği işi yapsın ojeyi biz sürelim bıyıklar sizin olsun 😂
Aşırı mantıklı bak 😂 köse arkadaşlara kucak dolusu selamlar 😂
oda onların sorunu 😂
Oooo şok şok şok torti köselik büyük sorun , ben olsam dısarı cıkamam dedi ooooo 😂😂
Utanıp eve kapanacaklar şimdi 🤣
İnkar falan etmemen beni daha çok şaşırttı 😂
yok yaa kel de severiz Jason Statham gibi kel gördük de biz mi sevmedik
🤣🤣
Jason mı 😂 onu sevmeyen kendınden şüphe etsin 😂
ahahaha dimi yaaa 😂 ben erkek olsam isyan ederdim benim hakkımı alıp ona vermişsiniz diye 🤣🤣
Abart abart demek istiyorum 😂😂
neyse sizde adamın hakkını yemişsiniz zaten kıl tüy almışsınız ödeşmiş oldunuz 😂🤣
Jason abinin hakkını yemek , haddimize mi buyursun o yesin 😂 o nasıl uygun görürse ben okeyim 😂
yaaa 😂😂 valla öyle 😄
Sen neden yemin ettin ki 😂
ahahahahha hakikaten niye öyle bişi yaptım ki 😂😂 zaten tescilli bişi bu yemin edip kanıtlamaya çalışıyorum jdjsajd Kafam iyi değilse demek jdsjd
Şey yapsana bir ara torbacının numarasını versene 😂
en fazla oje veya aseton kokluyorum ben 😂
Yarın başlayacam. Oje renk kodu fark ediyor mu 😂
yaaa nasılda biliyor 🤣🤣 farkediyor kodu atarım ben sana 😂
Eee oje sürüyoruz dedim ya 😂 allah razı olsun ya 😂
inanıyor musun inanmıyor musun bi karar ver 🤣🤣🤣
İnanıyorum kadınların genel kafa yapma yöntemi ama bagısıklık kazanmıs olabılırsınız diye düşündüm 😂
yaaa öyle değil 🤣😂 sen bunu nasıl anlamadın yaa djjsajdjsajd uykun gelmiş senin
allah razı olsun dedin ya ona dedim inanıyor musun inanmıyormusun karar ver diye😂
Yaratıcıya inanıyorum ama inanan insanlara saygımdan iniallah maşallah derim ben. Sonucta ben dün iman işlerine inanmasam bile karşımda ki insan inandıgı için saygısızlık yapmamıs olurum.
Emojı koymadım bak ciddi olsun diye
yaaa kral 😂 teşekkür ederiz saygın ve nazikliğin için. emoji koymadan yorum yapmak çok zor olmuştur tm eski haline geri dönebilirsin sjdjsjd
Harbiden zor oluyor ya. Hele suratıma su çarpayım ben 😂 ederiz derken kaç kişisiniz tam olarak 😂
tüm camia toplandık sana tenks etmek için düşün 🤣🤣
Böyle bir şeyi düşünürsem pis gülerim ben 😂
ahahahah niye olmasın 🤣🤣 gökhan hoca hazretleri filan ajjsjajdjasdj oalbilir djsadj
Yalnız bak baya yakıstı. Dur hele dur bu hesabı kapatıp
Hz. gokhanefendihazretleri diye hesap acıp geliyorum 😂
ahahahah takip edince umarım çarpılmayız 🤣🤣🤣
Odanıza ışık hüzmesi düşecek panik yapmayın nur o nur 😂
😂😂😂
gokhanefendihazretleri. com her tık bir sevap 🤣🤣 köşeyi dönersin sen düşün bence bunu
Ekmek yedirir bak. Malum ülkemizde din iman iyi satıyor. Neyse girmeyelim bu konuya 😂😂
ne diyorduk ki😱 bir şey mi diyorduk 😱
Şey diyorduk şey oje falan 😂
yok o olmaz o kafa yapıyor sonra saçmalıyorum jdjasjd
Mantıklı konuşmak için tek bir neden söyle desem torti 🤔
öyle bir neden yokki 😱 hiç aramadım o yüzden zahmet edemem kdsadjjasd
Tc kızı yine yanıltmadı 😂😂
ahahahha şaşırtmak istemem şok şok şok olursunuz falan yazık 🤣
Yazık mı 😂 kendi halimize üzüldüm şu an
bak bende üzüldüm şimdi sana 😢😢😢
Siyaset ve dine geri dönüyoruz , hem de hemen. Var mısın? Ben yokum 😂
ben hiç yokum 😂 beni atıp kaçıyor 😱
Kaçmak yok atıp bakıyorum 😂
sen küçükken her şeyi yapıp kaçan o çocuktun suç hep benim gibi masumalara kalırdı 😢😢 azarı biz yerdik 😢 püü sana
Neden teyzem gibi konustun ki şimdi 😂
Yalnız ağlama emojısı cok emanet duruyor be torti 😂
yazarken dedim ki şimdi kesin yer 🤣🤣🤣 sen benim umutlarımı niye öldürüyorsun ki 😢
Bak ya hala 😂 çünkü öldürebiliyorum 😂
Çünkü öldürebiliyorum mu😱 daha nedeni bile yok püü sana 🤧
Var ya işte 🤔 çünkü bunu yapabiliyor olmam bence yeterli sebep 😂
siren sesi duyarsan kara dumanlar görürsen korkma beynim yanıyor da bişi yok 🤣🤣
O nasıl beyin yanması öyle 😂 semti yaktın sen şu an 😂
ah nerde o günler keşke yaaa 🤣🤣🤣
Neden semtin yansın istiyorsun ki 🥺
niye istemiyim ki? manyakmıyım ben 😂
Cumle nasıl başladı nasıl bitti 😂 usta dumanlar iki olsun 😂
ahahahahah yahu söylesem toplu amin töreni yaparsın 🤣🤣🤣
Kesinlikle tek eylem yapmıyordu hep bir topluluk hep bir örgüt 😂
yaa sen in misin cin misin farkettiği şeye bak jdsadjasd hakikaten ama niye öyle yapıyorum ki 😂😂
Sen kimsin lan gibi oldu bak bu 😂 harbi neden yapıyorsun? Yapmasana öyle 😂
yok öyle olmadı ama sana öyle oldu gibi oldu 😂 yoo yapicam 😂yalnız eylem sıkılırım ki ben kalabalık daha eğlenceli 😂
Tam bir çete lideri 😂 kalabalık yok ya çok yorucu 🤔
Mangal yapcaz 8 kişi herkese iş verdim bana dönüp sen napcaksın dediler en zor iş benim görev dağıtıorum dedim hiç bişi yapmadım 😂😂
Bu takımın beyni benim bakın duman cıkıyor falan deseydin 😂
Böyük dağın dumanı böyük olur çalışın deseydin 😂
beynimi gökhan yaktı diyemedim kibar kızım çünkü 🤣🤣🤣
Kibarlık ; burada ben ne alaka 😂
koca semt yandı senin yüzünden ne alaka diyor 🤣
Yaşanması gerekıyormuş der geçeriz ya 😂
şaşırt ya tc erkeği bi kerede şaşırtsın 😂 şey sorcam bi de bu kafaya nasıl sahip oluyoruz? bende istiyorum 🤣
Çok kolay olamıyorsunuz 😂
taktik ver kestirmesi filan vardır de yapcam aynısını 🤣
Doktor bana incinmişsin dedi 😂😂
okumuş adam tabi ahahahahhaha 🤣🤣🤣
Vaayyy olayı bilmen peki 😂 aşırı iyi olay bu bak 😂
aynen 😂 ben ne neden diye sorcaktım sen espriyi açıklayacaktın ve espri hiç olacaktı 🤣🤣
Sence açıklama yapar mıyım 😂
tabiki evet 🤣🤣
Youtube / incinmişsin / enter
Tam olarak bunu yazardım 😂
Espri açıklamak cok kotu degıl mı ya 🥺
Tm işte açıklama dediğim de buydu zaten link atma filan 😂 aşırı kötü o anı keşke geriye sarabilsek analttıktan sonra da şey bakışları var yaa "ee bu muydu m*l" sdhashdhahdh bu bi dramdır 🤣🤣
Yaslı adam esprisi ve esnaf şakaları bıle daha iyi bu durumdan 😂 bir tık üstü devamlı kedi videosu atan arkadaş 😂
aynen öyle 😂 ben arada atıyorum 🥺 çünkü çok şapşikler yaa niye atmyıım ki görsün yani bana ne🥺
Arada dediğin 5 yılda 1 kere falansa normal 😂
ayda 3-5 🥺 napim bir kedim bile yok ki 🥺 avunmayayım mı ben hııı? 😢
Ayda 3-5 mi 🤔 ayda 5 tane canlı kedi görmeyen ben 😂
Yooo avunma 😂
nerde yaşıyorsun fanusta mı 😂 sokağa çıkınca bi kedi var yolumu kesiyor 🤣🤣🤣
https://ibb.co/vLbN1Yp
Kedi yok ki dogru düzgün 🤔 yavru kediyi gören alıp eve götürüyor 😂
Bu arkadaşa benziyor mu 😂
Bizim burada dolu ya her yerde ve çok tehlikeliler 😂
Yaaa aha bu işte 😱 yolumu kesen bu😂
Tehlikeli mi kediden bahsettiğimize emin miyiz 😂😂
Vay sülo vay demek tek benim önümü kesmiyor 😂
tehlike onların göbek adı 😂 bina kapısına pusuya yatmış kapıyı açtım üzerime sıçradı merdivenden o an silik acaba kedimiydi diyorum bazen 🤣 sınava gidicem yolda peşimden koşuyor ben koşuyorum jsdjsajd geç kalmışım bırakmadı onu sevecek mişim haspama bak 🤣
Allah’ın uzaylıları ya. Seversin tıslar cırmık atar sevmezsin cırmık atar 😂😂 kadınların bakıp ermesi neyse ama erkeklerın son yıllarda kedi beslemesi bana biraz show gibi geliyor ya 😂 paylasıyorlar falan ‘aaaa kızlar bakın ben de kedi var ‘ kafası falan 😂 düşüyor mu acaba öyle 😂
yok ya ekmek çıkmaz öyle 🤣 kedi değilde köpek bakan erkekler fena 🤣 ben kedi köpek görünce bakıyorum çünkü tatlılar çocuk kendi ilgi çektiğini sanıyorsa onun sorunu🤣Köpeğin gördüğü kıymeti o görmüyor neyin şovu 🤣
Ooo köpek sevilir bak. Sokakta kopeklere camaşır ipi baglayıp uuuuu kıssss kıssss kıssss reytiti kont diye bagırıyorum 😂😂
Ben de baktım kopek ama goren karsı kaldırıma geçiyordu 😂😂 ne ben ne kopek ilgi görmedik 😂
yaaa ahahhsha haykırdım gece gece 🤣 allah seni yaa delimisin 🤣sen şey yap sen köpek sevme 🤣🤣🤣🤣
Bir de şey yapıyorum elimi boynuna atıp tututu diye ileri itiyorum kopegı 😂 kopeklere hastayım ben ya 🥲
hasta olduğunu çok net anladık evet çok net belli😂 sizin orada kediler köpekler niye azaldı onu da anlamış olduk 😱
Sokak kopegı yok denecek kadar az. 2 tane var zararsız onlar gelir kuyruk sallar seversin giderler o tip kopekler 😂 bende ki kopek ufaktı ya dur varsa atayım fotosunu 🤔
haa sen ciddisin yani 😱😱 yaptın öyle şeyler 😱
Yok kız yapmadım tabi ki 😂 benim kopek anlamaz ki uuu kıs kıs falan.
Pascal hani oglum diyordum tribe giriyordu zaten 😂
yaaaa 😂 çünkü o beyefendi naif bir köpek 😊 trip atmayan zaten bizden değildir 🤣
https://ibb.co/F5GcWSf
Tabi canım baksana nasıl naif nasıl naif. Tam bir kanka ya 😂
Uuuff 😂yahuşukluya bak artiz gibi 🤣 bununla bizim burada geziceksin 😂 1 km çevresi tertemiz in cin yok🤣🤣
Öyle oluyordu ki zaten 😂 zararsızdı ama görsel kötü olunca korkuyordu insanlar 🥺
sorma yaa, öküz gibi bi tanesi ama çok masum insanların yanına sev diye gidiyor millet kaçıyor 🤣🤣 insanlarda tuhaf, fobisi olanı anlıyorumda sırf sevmediği için mekandan çıkaranlar var 😒
Asıl hayvan onlar işte. Cok denk geldım ben.
Akşam parka , yürüyüş yoluna cıkarıyordum ‘ bu beslenir mi , beni ısırsa ne olacak , siz serserisiniz ‘ falan gibi cumleler kuruyorlar 🤦🏽
Köpek ile ilgili değil ki o kişinin kendiyle ilgili, her şeyden şikayetçi memnuniyetsiz depresif insanımsıların klasik hareketleri 😂hayatta her şeyi eleştirir kulp bulur köpek denk gelmiştir onu da es geçmez onuda eleştirir 😂 kendini bilmeyen insan ne dediğini ne bilsin
Bi dövcem var ya 😂 ne biçim aşağıladın ya 🤤
bişi demedim ki 😂 derdimde diyemedim 😂 şiddet aynı etkiyi vermiyor, böyle gülerek gözüne baka baka aşağılayıp yerin dibine sokucaksın o en etkilisi keşke küfretseydin der hiç bişi yapamaz cümlede kuramıyor öyle kalıyor ahahahhaha 🤣🤣
İnsan psikolojisini çökertip özgüveni nasıl ayaklar altında paspas edersiniz , işte böyle 😂
Joker abinin kadın versiyonunu yapmıslar 😂
ahahahshshsha keşke yaaa 😂😂 daha çok alıştırma yapmam lazım o seviye için 🤣🤣
Baya baya kuruldu ya 😂😂 var var o potansiyel var sende 😂
yalvarıyorlar ama ben napim 🤣🤣🤣
Yapacagını yapmışsın ya da planı kurmuşsun zaten 😂😂
Plan yok anlık o 😂 ki hakedene de yaparım pişman da değilim 😂
Pişmanlık ne ki 🤔 ben bilmem o kelimeyi nece o 😂
o şey " tüh keşke şunu da deseydim" varya o, o işte 😂😂
Heee tamam tamam o bende yok işte 😂 hiç yok bana kadar bile yok 😂
daha o seviyeye gelemedim ben yaaa 😂 nasıl gelindiğini sormicam ama biliyorum 🤣🤣
Keşke sorsaydın ya 😂😂
bak hiç oldu şimdi 🤣🤣 dur soruyorum unut 😂
daha o seviyeye gelemedim ben yaaa 😂nasıl geliyoruz? söylesene 🤣
Harbiden olmadı ya söyleyesim gitti 🥺 yok yapamam bunu 🥲
Booo saat sabah 5 olmus ya torti 🤔
yalan söyleme 04,56 😂
Nasıl yalancam ama en ufak konuda bile efsane konuşuyorum 😂😂
Fevkaladenin fevki😂 daha iyisini tanımadım 🤣 5 olduna göre artık çekilebiliriz 😂 iyi geceler✌️
İyi geceler mi kız sabah ettik alooo 😂
Kendine kendin için iyi bak
ajajjsjasj iyi sabahlar o zaman 😂 teşekkür ederim öyle yapıyorum, sende öyle yapıyorsundur eminim o yüzden demiyorum 🤣
Yoo yapmıyom 😂😂 sag ol sanada
Sevgilimi savunurum 😂 iyi günde kötü günde sevdiklerime toz konduramıyorum napıyım
Ahh sen ben❤️ aynen öyle 😂
Bizim adalet bambaşka 😂
Her şeyi her zaman çok doğru mu yapıyoruz sanki bi hatamız da bu olsun yahu 😂
Açıklama tam olarak benim düşünce yapım 😂 sen bensin yani sevgilim kişisine doğrusunu yanlışını baş başayken anlatmak daha tercih edebileceğim bi şeydir
ruh eşi diyorlar ya acaba benim ki sen misin 😱 kız ben onu manitim olacak bey olur diye düşünmüştüm jdasjdjasjd
Ruh eşi sadece karşı cins manit olmuyormuş bunu biliyor muydun 😂
yooo 😱😱😱
duygularımla kim oynadı benim? 😱😢😭
Yazıklar olsun onlara 😂
Hayvan ya da hemcins ya da karşı cinste oluyormuş
demekki ruh eşimi yanlış yerde aradığım için bulamamışım 😂😂
Muhtelemen 😂
Kaeışmazdım öyle bir durumda. Hem suçlu hem güçlü durumu olmasın. Sadece suçlu olsun 😂
Bir kerede şaşırt yahu 🤣🤣
Bir sonraki sorunda seni şaşırtacağım 😂 unutmazsam tabi 🤔
işine gelirse unutmazsın 🤪😂
İnşallah unutmam 😂
Şaşırtacapım seni 😎
youtube.com/shorts/jrA9-tPSQMM?feature=share
ahahahahah yapma öyle şeyler tamam sen şaşırtmasan daha iyi olucak gibi 🤣🤣
Güncellemene ve görüşlerde "haksız da olsa sevgilimi savunurum" diyenlere cevap olsun bu yorumum.
Sevgilinizi düşünüp ona destek olmak isterken, kendinizi haklı olmasına rağmen ona karşı gelen çiftle mücadele etmeye çalışan kişinin yerine koymayı da ihmal etmeyin. Siz de çocuk değilsiniz sevgiliniz de çocuk değil. Haklı olduğunuz bir tartışmada birden anlayışsız birinin gelip haksızın tarafında yer alması zorunuza gitmez mi 🤔
Nasıl şaşırdın mı hiç 😁😎😂
Bizim toplumda suç atmadan savunma yapılamıyor maalesef haklısın ama sevgilimi savunmayı karşı tarafı suçlamadan da yapabilirim. Karşıyı suçlamak da ahlaki değil misal; böyle şeyler olabilir, böyle bir şey yaşandı evet üzgünüz ama uzatmaya gerek yok gibi yuvarlak cümlelerle sevgilinin yanında olursun. Karşıyı yerin dibine sok demiyoruz : ))
Bak işte bu dediğin benim dediğime geliyor. Savunmak değil karışmamak bu. Tatlıya bağlamak.
Haklı olan yakınımız olan kişiyse savunulur tabi. Ama haksız olan kişiyse olaya karışmadan kucakladığın gibi sevdiceğini alıp götürmek en mantıklı hareket olur. 😂
Kızların hepsi de sevgilimi savunurum yazmış. Erkeklerin hepsi haksızı savunmam yazmış. Bak erkekler ne kadar adil 😂 kadınlar illa cıngar koparacak illa 😂
ahahahahha harbi öyle 😂 bekledim ki erkekler savunurum filan desin yok 😂 kızlar her zaman ki gibi cesur ❤️😍😂
Cesaret demeyelim biz ona 😂
Sevgililerinizi öyle alıştırmayın. Yarın bir gün ailede bir tartışma olur bu sefer yine yanında olmanızı beklerler 😂 o yüzden en başından haklıyken yanında, haksızken ne yanında ne karşısında olun 😂
engin tavsiyelerinle aydınlandık aka teşekkürler 😂
Şaşırdın mı hiç 👀 şaşırtabildim mi 👀
Ne yaparsam şaşırırsın ki 😂
ahahahaah mantıklı bir yorumdu şaşırdım. 😂
Anladım 🤔
Seni daha çok şaşırtacağım öyleyse 😈 Artık şaşırmaya alışıp şaşırmamaya başladığında eskisi gibi görüşler yapıp tekrar şaşırtacağım 😈
Bundan sonra benim tarafımdan hep şaşırtulacaksın 😎
😂😂
ahahahahah teşekkürler bayım ama uğraşmasanız da olurdu zahmet vermeyelim😂😂
Ne zahmeti efendim. Sizi şaşırtabilirsek ne mutlu bize 😂
😂😂
Doğruyu savunurdum ya😂 yani çok da emin bir şekilde yazmadım ama öyle yapardım diye düşünüyorum 🙊
Savunmak değilde yanında olduğumu hissettiririm
Her zaman hak ve hakikatten yanayım. Kim olursa olsun, değişmez.
Manitayı ezdirmem sonradan gereken uyarı yaparım kendisine
Başkalarının yanında sevgilimi desteklerim yalnız kalınca da derim sen haksızdın diye😄
Haksız olanın yanında olmam
Her zaman doğrular konuşulmalı
Tabi ki bu önemli
Doğruyu
Tarafsız olup ayırmaya çalışırdım
Ben doğruyu savunurum kimse kusura bakmasın
Doğruyu Tabikide
Sevgilimi savunurum