"Haksıza haddini biIdirme, öksüze kaftan giydirmekten yeğdir."
"Ziya Paşa"

"Haksıza haddini biIdirme, öksüze kaftan giydirmekten yeğdir."
"Ziya Paşa"

Karşı tarafı rencide ettiyse, hakkını yediyse veya haksızlık ettiyse, iftira attıysa yani yüzde yüz suçluysa; sadece hakaret edilmesine izin vermem ama sevdiğime sen gerçekten büyük bir hata yapmışsın eğer bunları bilerek yaptıysan seni hiç tanımayamamışım derim.
Her zaman haklıdan yana durur, haksıza karşı çıkardım. Henüz tam olarak kabul edebilmiş değilim bunu ama insanlar menfaatlerine göre hareket ediyor. Haksız birini nasıl savunabiliyorsunuz? Nasıl onunla hiçbir şey olmamış gibi muhabbet ediyorsunuz anlamıyorum:)
(Soruyu sorana değil genele isyan ediyorum)
Parantez açtığın için teşekkürler☺️ bazı sorular cevaplar soranın şahsi sorunu gibi algılanıyor😂
Ahahah aynen öyle😅
:)))
Haksız ise herkesin içinde rencide etmem ama özelde içinden geçerim. He tabi ama toplum içinde bana haksızlık etmeye kalkarsa da onu oraya gömerim.
Benimde dilimin ayarı olmaz bu tip durumda😅
Teşekkür ederim ✨🤟
Rica ederim🩵
Yanında olur, çözme sürecinde destek olurum ama savunmam. Haksızlığı kimse savunmamalı.
Cevap
28Cevap
Ben savunurum evet.. haksız da olsa sevdiğim kadının her zaman yanında olurum. onu da hiç bir şekilde hiç bir zaman bırakmam.
Haksızlığa hiç gelemem, sevdiğim insanda olsa savunmam...
O an onu savunurum tabi ama tenha zamanda ben veririm cezasini
Hayır, haksız birini seviyorum diye savunmam. Haksızlığa gelemem hiç.
Aynen öyle bende hiç💙
Mutlaka savunurum haksız bile olsa sevdiğim erkeğin her zaman yanında olup onu herkesten korurum ve desteklerim her zaman. Sevdiğim erkeğin yanında olmaktan hiçbir zaman vazgeçmem. Gerçek ve hakiki aşk, güven, sadâkat böylece anlaşılır bana göre. İnsan zaten sevgilisinden önce bekârken ben tek siz hepiniz modunda yaşar sevdiği insanla beraberken tüm dünyaya hatta evrene karşı iki kişi olurlar.
Savunmam..
Yaninda olmak her zaman savunmak anlamına gelmez. Yeri geldiğinde karşısında olmzyida gerektirir
Başkalarının yanında kırıp dökmem elbette ama haksızsa bunu direk söylerim boş bir vakitte :)
Süper✅💫
İnsanoğlu genel olarak bunu yapmıyor mu zaten psikolog hanım? Herkes taraf tuttuğu için doğruyu ve yanlışı bu yüzden ayırt edemiyoruz. Herkesin tarafı, kendisine göre her zaman haklı oluyor...
Sevdiklerimize bunu yapma sebebi zaaflar kıramamak gibi kaygılardan oluyor. Dengede kalmak gerek diyelim🙂
Herkes yanlış olduğunu savunur ama herkeste yapar : ))
Evet istemeden de olsa😄😄😄
En çok koyan da bu oluyor 😂
Bana yanlış gelen bir durumsa mümkün değil savunmam fakat masumane bir olay ve işin içinden çıkamamıştır , haksız duruma düşmüşse tabi ki de savunurum.
🍀🍀
Sevdiğim insanı başkalarının yanında kalbini kıracak şekilde aşağılamak ya da haksız görmek istemem ama en baş başa kaldığımızda yaptığının doğru olmadığını söylerim ve başkalarının yanında insanların rencide edilmesini doğru bulmam.
sen nasıl bir afet- öhöm.. yok haksızsa haksızdır anam babam olsa desteklemem
Su iç su😅
Bravo haksızlıklar karşısında duruşuna✅👍🏻
bir kız arkadaşımla otobüsteydik bir defasında, çok kalabalık olduğu için otobüs fren yapınca bir adam yanlışlıkla değdi kız arkadaşıma, istemeden yaptı sonra uzaklaştı zaten. benim kız da sanki adam sapıklık yapmış gibi tribe girdi, benim tepki vermemi bekledi. otobüsten inince adam yanlışlıkla yaptı suçsuz adama sapık muamelesi yapmaya utanmıyor musun diye manitaya yükseldim. biz de böyle bi delikanlıyız kdkdjd
✅✅
Başkalarının yanında evet, başbaşa kalınca neyse o söylenir ama başkalarının yanında asla. Dürüstlük abidesi kesiliyor bazıları milletin hatasını vurup kendi hatalarını göz ardı edip dürüst kesilirler.
Ara bulurum diyelim haksızı savunmak sevdiğin bile olsa doğru bir davranış değil
Aynen öyle🌺
Karşı tarafı uzatmaması gerektiğini, diyaloğun bitmesi gerektiğini söylerim. Kesinlikle ona saygısızlık yapılmasına izin vermem, onu oradan uzaklaştırmak için ikna etmeye çalışırım ve baş başayken neden haksız olduğunu açıklarım.
Sevdiğim insan olsa bile bir haksızlık yapmışsa eğer en başta ben karşısında dururum
👏🏻👏🏻💯
Hayır bu benim karakterime ters bi durum. İnsanların arasında gömmem elbette konuyu kapatmaya çalışırım ya da onun açısından bakıp olayı toparlamaya çalışırım ama yalnız kalınca haksızsın derim
Hayır haksız olsa savunmam ve haksız yönlerini de anlatırım, genelde bu yüzden itici bulurlar
Başkalarınln yanında yargılayıp küçük düşürmem asla.. ama yalnızken uygun bir dille anlatırım yanlış yaptığını
Ortam içindeysek üstüne gelenlere karşı savunurum. Baş başa kaldığımızda ona hatasını anlatırım.
Ben haksızı savunmam, gerekirse tek başımıza olduğumuzda izah ederim, ediyorum da zaten.
Hayır savunmam haksız olan birinin arkasından durmam asla bu kişi annem babam bile olsa asla.
Evet her zaman savunurum birebirde söylerim ama sevdiğim insanın haklı ya da haksız yanında dururum
Haksız olsa savunmam ama ezilmesine de izin vermem🙂
Evet savunurum ben.. ne yani haksız diye ezilmesine izin mi verelim
Hayır savunmam. Konu haksızlık ise sevdiğim insanı bile tanımam.
Haksız olan annem, babam bile olsa haksızdır. Kaldı ki sevgilim….
dogru. gelecekteki oksuzlarin hakkini korumak lazim
Yoo kim olursa olsun hakssizsa sustururum affetmem kısacası
Evet. Savunurdum Özelike eski sevgilim ama artık. Bunu yapmam çünkü haketmedi. Bazı. Erkekler. Çok pasif. Senin. Delikanlının zerre haketmiyor. O noktada biraz dikkatli olmak Fayda var
Aynen gözü kapalı iyimser bakmamak gerek fakat sevgi zaaflar mantığı gölgeliyorsa zor😌
🍀🌹🌹🌹🌹
🌺🌺🍀🍀🍀
Başkalarının yanında destek olurum ama baş başa kalınca uyarırım..
Hayır yanında olmam
disariya karsi her zaman savunurum ama kendisine hatasini soylerim
Haksız olsa ona haksız olduğunu söylerim aslında bu yüzden de pek sevilmem
Haksız bir insanı kim olursa olsun savunmam.
Aynen öyle💫
Hiç bir zaman haksızın yanında yer almam.
Başka bir ortamdaysan laf söyletmem kesinlikle
Hayır hatasını yüzüne söylerim.
Haksızsa babam olsa savunmam
Haksiz birini savunamam bana ters seyler
hayır savunmam
bu kendi karakterime ters
Ona saygısızlık yapılmasına izin vermem.
O an savunurum ama sonrasında uyaririm
Ben sadece haklıyı savunurum
Haksızı savunmam. Haklıya ihanet olur bu.
Sevdiğim kişi ise savunurum
Haklı olan tarafı savunurum sadece
Her zaman savunurum sevdiğim kadını
Hayir haksizsa haksızdır savunmam
Haksızlığa karşıyım savunmam haksızsa uyarırım
Kolay kolay savunmam
Olması gereken👏🏻
Çünkü savunursam ilerde karşıma ne çıkacağını bilmiyorum
Savunmam.
Hayir
Hayır savunamam
Savunmam