1.50 kızların bile 1.80 altı sevgilisi olmuyor, hep 1.80 üstü oluyor
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1.50 kızların bile 1.80 altı sevgilisi olmuyor, hep 1.80 üstü oluyor
Cevap
1Cevap
O büyüyünce geçiyor aklı 15 yaş olanlara bakmayın.
Ek; belki boyunuzla alakalı değildir direkt çirkin bir insansınızdır. ✨
He he o sırada uzun boylu çirkin herifler en güzel kızlarla sevgili bunu nasıl açıklarsın ayrıca 30 yaşında olup da bu kafada olan gırla kadın var
Ek: Kimseyi kıskandığım yok sadece sık gördüğüm şeyi örnek verdim
Başkalarını bilmem ama benden kısa olmasın yeter yanımdaki yoksa kardeşim gibi duruyor iyice
180 altı demek sizden kısa demek zaten 179 olsak 155 muamelesi görüyoruz
Yoo ben 169um 170e de okeyim aynı boya da sadcee benden kısa olmasın
Boyla alakası yok ki karakter meselesi. Red yiyorsa karakterinden veya o kıza hissettirdiği şeylerdendir
Sorsak sevgilin 180 üstüdür
Sevgilim yok ama altı da olsa sorun değil karakteri düzgün olsun yeter. Boyla bitmiyor iş
Yaaaaa ne alakası var yaaa sjıdjdıd sizş kim kandırıyor
Sorsak sevgilin 180 üstüdür
Değil çünkü sevgilim yok ankzjs olursa da uzun olsun isterim ama 1.75 biriyle anlaşıp sevip boyu kısa diye bırakmam
Yav kendin uzun isterim diyorsun bir de utanmadan yok öyle bir şey diyorsun bu ikiyüzlülüğünüz bıktırdı uzun erkek seviyprsan zaten anlaşsan da o 175 adamdan çrkim almaz sevgili gözüyle bakmazsın anca kanka olup kullanırsın
Bu kısa erkek tipleri de çekilmiyor her şey boy mu kanka boyum 1.67 benden kısa olmasın yeter hejdjd yanında iyi kötü topuklu giysem bile yeter
Hem bizi bu hale getirin hem de kısa erkek çekilmiyor diyim kankam falan da değilsin kanka deme bana nryse umarım hayatın boyu yalnız kalırsın ve çok mutsuz bir hayat yaşarsın sana da kendin gibi ikiyüzlü hayat dilerim hajslsşsşdşs
Sağol
Onları yapanlardan uzak dur
1.70 altı olmaz bana göre
Yesin nir zahmet
Keşke senin gibiler de hep red yiyip yalnızlığa mahkum olsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Boy tamamen bir ilüzyon aşkım, önemli olan o duruş ve özgüven aura’sı ✨ Kızların 1.80 takıntısı genelde sosyal medyanın yarattığı tatlı bir algıdan ibaret. Ama gerçek hayatta işler hiç öyle yürümüyor. Karizma, tarz ve doğru iletişim her zaman boydan çok daha etkili 💅 İnan bana doğru enerjiyle gelen bir erkeğe hiçbir kadın hayır diyemez. Senin bu konuda en çok güvendiğin özelliğin ne, karizman mı yoksa sohbetin mi? 💖