Güncellemeler
1 yıl
sevilir niye sevilmesin diyen kız 1.73 sevgilisini terk edip 1.90 la olmuş ayrıldıkları halde de hala o 1.90 ı seviyorum diyor :d olayın özeti bu işte
Hem kısa boylu kızlar hem uzunlar tarafından tercih edilmemesi adilmi sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
1.80 altı erkek kendini geliştirsin boş beleş ağzı laf yapmayan bi tipse tabi bakmaz kızlar
Sana hiçbir kız gelip sevgili olak demez senin girişken olman gerekir
1.80 üstüler neden kendini geliştirmeden en güzel kızlarla oluyor?
1.81’im ve istediğim kızları hep yoğun çaba sonucu elde ettim oda babamlar falan zengin ve içinde bulunduğum ortamın da katkısı oldu
Hadi uzun kızlar yanında iri hissetmemek için tərcih etmiyor da, kısaları hiç anlamıyorum.
Amaç gösteriş benim sevgilim en uzunu demek için
Saçma buluyorum. Boyum 1.68 ve bacak boyum uzun olduğu için maalesef 180 altında erkeklerin yanında biraz göstərişli duruyorum. Aslında çok uzun değilim ama həm bacak boyu uzun olması həm 5 cm bilə olsa topuklu ayakkabı giyməyi sevdiğim için biraz yan yana hoş görüntü olmuyor. Ama etrafta da gördüğüm 155 160 olup 190 altı erkeklerle muhatap olmayan kızları görünce tuhafsıyorum. Yakın arkadaşımın ablası da 155 ve 194 adamla evləndi. Trajikomik.😬
Napsın peki 1.80 altı erkekler
155 165 boyla evlənsinler.
yakın arkadaşımın ablası da 155 ve 194 adamla evləndi demedin mi az önce :d nasıl evlenecekler acaba
Şimdi düşündüm de haklısın.😸
seviliyor aslında bazı kadınlar boya takıntılı diye öyle düşünüyorsun
Sevilmiyor 1.70 1.75 ler hep sap geziyor üniversitede
sevilir niye sevilmesin
Hangi kıza sorsam sevgilisi1.80 üstü
benim eski sevgilim 173tü ben 176ydım cnjsncs
ama severek ayrıldığım ve aileler anlasamdığı için ayrıldığımız bir çocuk vardı o 190
Hep eski sevgili zaten bu 170 ler birinizin de şimdiki sevgilisi o boyda değil :d Şimdiki sevgilileriniz de 185 altına düşmüyor
yok ben görmeden aşık olmuştum benimkine 190 çıktı şansıma ncdsmncdjs şu an görüşmesek de seviyorum onu
Aynen kesin şansa :d hepiniz mi aynısını be hangi kız bu konuya karşı çıksa sevgilisi 1.90 çıkıyor 1.73 ü de terk ettin herhalde bu 1.90 için belli oldu
görmeden aşık oldum (boyunu duyup aşık oldum) 1.73 ü de terk ettim. kısa erkekler neden sevilmesin argümanına kanıtsın resmen
1.90 sevgililerinize duyduğunuz sevginin 0.000001 ini bile 1.70 lerde olan sevgilerinize duymuyorsunuz anca lisedeyken ya da duygusal boşluktayken 2 3 ay çıkıyorsunuz 1.70 lerle onu da lütuf gibi anlatıyorsunuz siz insan değilsiniz
sne kendi kafanda kurmussun ya dkdncjwkscjwkcnjwj. hayır sosyal medyadan tanıstık asık oldum foto attı bpyunu soyledi derken oyle tanıstık biz. ayrıca eski sevgilim yani 173 olan eski sevgilim beni aldattı ben de bıraktım çünkğ değer verilcek bir insan değildi hayvanın tekiydi. annemden babamdan daha çok değer gördüm daha çok sevildim 190 olan sevgilim tarafından. hayatımda gördüğüm en şefkatli en sevgi dolu insan o. insan olmayan hayvan muamelesi görmesi gereken kişiler de 173 boyundaki eski sevgilim gibilerdir. 180den uzun olan erkeklere de kin besleyeni ilk defa görüyorum kurban ol sen benim sevdigime
bir de güncelleme yapmışsın ben o 173le ayrıldıktan 2 sene sonra tanıştım sevgilimle cjdsncjdsncdj bu kadar ön yargılı olma kişiliğine çok fena zarar verir
Madem o 190 çok iyiydi onla niye ayrısın :d hepinizde aynı yalanlar aynı palavralar asıl sen kurban ol o iftira attığın 180 altı erkeklere... 173 sevgilisi aldatmışmış yalana bak :d eminim öyledir jjssjsjk kesinlikle o 190 la tanışıp 173 ü postalamanla ilgisi yoktur hayvan muamelesi görmesi gereken tam olarak sensin
Kişilikten bahsedecek en son kişi de senin gibilerdir bu arada. Sürekli yalan iftira manipülasyon var sen ve senin gibilerde :d zaten yaşın da büyük durmuyor o 173 lisedeyken olmuştur o da sayılmıyor
seni çok fena benzetirim çocuk. olayın aslını astarını bilmeden yorum yapıyosun gelmiş beni aldatan 173 olan beyin yoksunu insanı savunuyosun. sevgilimle aileler anlaşamadığı için ayrıldık yakın zamanda iletişimde oluruz. mal mal savunma bana burada aldatan 173leri seni inandırmak zorundaymışım gibi de konuşturtma embesil
Yakın zamanda iletişimde oluruz diyor bak nasılda yapışmış 190 a bırakmıyor :d 173 olsa çoktan unuturdun onu da ama 190 ya bırakamıyor :d
sayılmıyor mu cjwsnjdksndjkwsmcd allah aşkına git ötede oyna ne dememi bekliyosun 180 altında olan erkekler çok ateşli çok değer verilmeli falan mı hak etmiyosunuz siz sevgiyi
sen boyunu asırı takıntı yapmıssın tedavi gormeni oneririm canım benim bir an once iyilesmene bak
Siz sanki çok hakediyorsunuz da :d sevgi falan da hikaye boyunu beğenip sevgili oluyorsunuz. Evet lisede olan sayılmıyor önemli olan liseden sonraki çünkü lisede yetişkin değilsin kimsenin karakteri henüz oturmuş olmuyor lise ilişkilerinde ciddiyet yok o yüzden lise sayılmıyor
benden büyüktü 173 olan kişi ne anlatıyosun sen hala allahını muhammedini seversen git tedavine bak geçmiş olsun
Önce siz iyileşin aklınız fikriniz uzunlarla sevgili olmak. bu arada
Gaslighting, bir psikolojik manipülasyon ve taciz yöntemidir. Bireyi kendi hafıza, algı ve akıl sağlığını sorgulayıp irdelemeye iten bir çeşit kötü yönlendirmedir. Bireyde veya seçilen grupta şüphe uyandırma, kalıcı inkâr, çelişki ve yalan yoluyla peyderpey dikte edilir ve fark edilmesi kimi zaman güçtür. senin yaptığında tam olarak bu
Gaslighting, bir psikolojik manipülasyon ve taciz yöntemidir. Bireyi kendi hafıza, algı ve akıl sağlığını sorgulayıp irdelemeye iten bir çeşit kötü yönlendirmedir. Bireyde veya seçilen grupta şüphe uyandırma, kalıcı inkâr, çelişki ve yalan yoluyla peyderpey dikte edilir ve fark edilmesi kimi zaman güçtür.
Ama sen o sırada liseli bir velettin liseli veletkenki ilişkinin bir önemi yok önemli olan lise sonrası ağlayabilirsin. Liseli biri seçimde oy kullanamıyor düşün yani devlet yönetiminde fikirleri bile sorulmuyor liseli veletken yaşanan ilişkinin ne değeri olsun
aynen kankam geçmiş olsun tekrardan inşallah bir an önce iyileşip bu takıntından kurtulursun
Gaslighting nedir:Gaslighting, bir psikolojik manipülasyon ve taciz yöntemidir. Bireyi kendi hafıza, algı ve akıl sağlığını sorgulayıp irdelemeye iten bir çeşit kötü yönlendirmedir. Bireyde veya seçilen grupta şüphe uyandırma, kalıcı inkâr, çelişki ve yalan yoluyla peyderpey dikte edilir ve fark edilmesi kimi zaman güçtür.
Boyla ilgisi yok paran var mı?
Kim diyor