Sen yine hobi olarak kullanda ortamda dert sahibi olursun, çatır çatır evlenmek haaa çok güldüm, neyse Allah sanada en çatır çatırindan evlilik nasip eder inşallah
Yoooo duramam sende çatır çatır evleneceksin herkes için dilediğini yaşayacaksın 😃😃 kız tarafının fotoğrafı olursa paylaş ama yüzlerinin halini merak ediyorum
Evlenenler kadar boşananlar da var. O yüzden madalyonun 2 yüzü de var. Doğru düzgün bir insan olacaksa evlilik hayatın en güzel şeyi. Ama bazen de en büyük sınavın. Bazen yalnızlık ödüldür. ✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hayalim üç kelime o da şöylee "bekar, yalnız ve mutlu" 😅🎶
Bekarım , hayırlısı çıkana kadar 😃
O nasıl evlilik tanımı gözümde nikah masasına yatırılmış gelin canlandı, ortalık karışmış kız tarafı intikam istiyor
😆😆
Çatır çatır nereden geldi aklına senin arkadaş çevren erkek mi genelde
Değil. Ben severek kullanıyorum genelde 🙃
Sen yine hobi olarak kullanda ortamda dert sahibi olursun, çatır çatır evlenmek haaa çok güldüm, neyse Allah sanada en çatır çatırindan evlilik nasip eder inşallah
Dur bi bismillahirrahmanirrahim 😆
Yoooo duramam sende çatır çatır evleneceksin herkes için dilediğini yaşayacaksın 😃😃 kız tarafının fotoğrafı olursa paylaş ama yüzlerinin halini merak ediyorum
Hele yarabbim 😅
Peki ben evlenmek istesem kütür kütür evlenmek istiyorum bu mümkün mi yoksa ssdece çatır çatır mi olmak zorunda
Evlenmek isteyene her türlüsü mübahtır efem
Ohhh rahatladım korktum bir ana çatır çatır evleneceğim sandım. Teşekkürler anlayışınız için
☺☺☺☺
Evet.
Dün kuzeni everdik, herkes sıra sende deyip başımın etini yediler.. Dedim ben sıramı savdım, yarışmacı arkadaşlara şimdiden başarılar :))
#Vesselam
Evlenenler kadar boşananlar da var. O yüzden madalyonun 2 yüzü de var. Doğru düzgün bir insan olacaksa evlilik hayatın en güzel şeyi. Ama bazen de en büyük sınavın. Bazen yalnızlık ödüldür. ✨
Evet evlenenlerin cocugu oldu. Cocuksuz bekar arkadas bulmak da zor belirli yasta
Evett bekarım ve bu işin sonu nereye gider bilmiyorum 🤣
benimde evlenmem için çatır cutur baskidalar sjsjjs
Hata yapmamak daha iyi
Hayatı daha yeni başladım ne evliliğü dkdk
Evliliği*
O sırada 18'ine yeni basan kuzenimin sözünden yeni gelmiş olmamız 😅
Jsjsjs
Evet bekarım ancak bekar kalmak kendi tercihim
Bekarım
Sadık , karakterli biri olsun evlenirdim
Tur bindirdiğim için evet
ne yapayım çocuğum olmuyor