Evet. İnsan olan bize denk gelmemişken. Kader denilen şey bir başkasının iki dudağı arasında bırakılmışken , Birini tanımak , bilmek , öğrenmek uzaktan bakılarak karar verilmesi doğru olduğu benimsenmişken , Hep aynı yanlışlar , hep aynı sonuçlar vuku buluyor. Bazı şeyleri zorlamamak gerekir. Kendi hayatı için kararları başkalarıyla beraber alanlara denk geldiğim için kendimi yormak istemiyorum. Doğru insan doğru zaman diye ısrar edenlerin neleri ve kimleri tercih ettiğini görüyoruz. Niyeti olmayanlar , cesareti olmayanlar yanlış yapmakta çekinmeyenlerdir , her daim.
Evet bekarım. Ama benim bunun için bekmekten başka bir düşüncem yok. Etrafımda bayanlar çok, herkes kendi dünyasında yaşıyor. Onlarla da reel hayatta bir araya gelip konuşuyorum..
Evlenenler kadar boşananlar da var. O yüzden madalyonun 2 yüzü de var. Doğru düzgün bir insan olacaksa evlilik hayatın en güzel şeyi. Ama bazen de en büyük sınavın. Bazen yalnızlık ödüldür. ✨
Sen yine hobi olarak kullanda ortamda dert sahibi olursun, çatır çatır evlenmek haaa çok güldüm, neyse Allah sanada en çatır çatırindan evlilik nasip eder inşallah
Yoooo duramam sende çatır çatır evleneceksin herkes için dilediğini yaşayacaksın 😃😃 kız tarafının fotoğrafı olursa paylaş ama yüzlerinin halini merak ediyorum