Reis öyle bir şey yok kafandan atmışsın, boyum 1.65-66 falan filan, kızlar bakmaz fakat eğer sen kendince bakımlı oluyorsan ve bir kalıbın var ise vücut olarak kendini ortamlarda belli edersin ve ilgi çekersin, diye düşünüyorum.
Boya bakarak kıskanmam dedim. Ama yanımda çocuk gibi birisini gezdirmem diye de belirttim. Amacım kimseyi ezmek değil. O ego yapmasaydı bu kadar münaşakaya gerek kalmazdı.
Ne saçma insanlar var ya sırf kısa boylu erkekler haksız çıksın diye kitab roman bile yazarlar. Kardeşim benim boyum 1.71 uzun boylu erkeklerden daha sağlıklı daha sportiv ve sakallıyım sevgilimde var 1.57 boyunda. Bu kadar
Gençler ne bu öfke? Ben sadece bilimsel açıklamayı attim size. Bu demek değil ki kısa boylu erkek tercih edilmez çirkindir. Böyle bir şey söylemiyorum. Kadınlar ciddi birlikteliklerinde güçlü görünen uzun boylu erkeklerden daha çok etkilenir. Evrim ağacı Turkiye de bulunan en bilimsel verileri paylaşan bir oluşumdur. Bu sizi rahatsız etmiş olabilir ama açıklamak istediğim söylediklerimi.😅 ayrıca her 190 adam muhteşem genlere sahiptir diyemeyiz. 170 olan adam çok düzgün bir insandır yakışıklıdır, zekidir kadın ondan daha çok etkilenir. Ama evrimsel sürecimizden bahsetmek gerekirse durum 🤭
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yaa kızların neyine yetmiyormuş 1.63? Sıkma canını sen.
Reis öyle bir şey yok kafandan atmışsın, boyum 1.65-66 falan filan, kızlar bakmaz fakat eğer sen kendince bakımlı oluyorsan ve bir kalıbın var ise vücut olarak kendini ortamlarda belli edersin ve ilgi çekersin, diye düşünüyorum.
Manyak mısın olm ashgdhksaud kızların senle ne alıp veremediği olabilir
hissediyorum 1,50lik tarla fareleri gelip sana cüce diyecek
Ben hayatımda hiç 1.50 insan görmedim.
Gördüğüm en kısa insan aynadaki bendim.
Erkekler 173-183 civari
Kızlar 160-170 civariydı hep
Çekici olduğunu kim söylediyse kandırmış seni
Sen hayırdır?
Çekici
Buraya gelip boş ego yapma bence. Boyun kısa net.
Kısa olduğu için çekici zaten
Yanımızda çocuk gibi birisini gezdirecek değiliz. Çekici değilsiniz.
şu an kıskanıyorsun
Kıskanılacak bir boyunun olmadığını biri buna kanıtlasın a*k
Hangi boyda erkeği kıskanırsın?
Boya bakmam sadece aşık olduğum adamı kıskanırım nokta
Boya bakmıyorsun da adamı niye eziklemeye çalışıyorsun?
Senin haddin midir adamın boyu üzerinden böyle konuşmak?
Boya bakarak kıskanmam dedim. Ama yanımda çocuk gibi birisini gezdirmem diye de belirttim. Amacım kimseyi ezmek değil. O ego yapmasaydı bu kadar münaşakaya gerek kalmazdı.
+bu sorular cevap verilmesi için konuyor. İstediğim cevabı veririm istediğim şekilde konuşurum bu kimseyi ilgilendirmez
1.80 üstü erkek daha çekicidir. Kusura bakma kardeşim ama kızların sesi olmaya geldim🤭
Ben neyim öyleyse?
Çekici olmak zorunda değilsin 😂
Yani kısa boy erkeği çekici yapmaz mı?
Profil foton sevgilinden ayrıldığın sabahın kahvaltisinda annene babana bisey belli etmeden yemek yiyen ben degilmi ya
Evet ben de çok sevdiğim için her yere koydum djhdhdhdhhdhd bu aralar tam olarak öyleyim
Yuh mk yuh şimdi Ali Ağaoğlunun müthiş ceo genlerimi yoksa sidikli kafasız uzun boylu sümüklü sülo mu daha iyi gen aktarır.
Yuh yuh yuh yuh be Albert Einstein 1.69 boyunda
@1m63cm_erkek haklısın dostum ne geniymiş?
Bunca babası 1.90 olan insanlar var sanki onlar uzaya çıkmış
@Spiderlord vallaha bizim orda bir adam vardı babası 1.95 dedesi 1.98 boyunda ama adamın kafası yok
Kaynak:Evrim Ağacı 😊
Okumadım bile.
Şimdi sen ne diyorsun kısa boylu erkek olmaz mı diyorsun?
Kısa boylu erkek genetiği bozuk mu diyorsun?
Gec bunları yav.
Ne saçma insanlar var ya sırf kısa boylu erkekler haksız çıksın diye kitab roman bile yazarlar.
Kardeşim benim boyum 1.71 uzun boylu erkeklerden daha sağlıklı daha sportiv ve sakallıyım sevgilimde var 1.57 boyunda.
Bu kadar
Gençler ne bu öfke? Ben sadece bilimsel açıklamayı attim size. Bu demek değil ki kısa boylu erkek tercih edilmez çirkindir. Böyle bir şey söylemiyorum. Kadınlar ciddi birlikteliklerinde güçlü görünen uzun boylu erkeklerden daha çok etkilenir. Evrim ağacı Turkiye de bulunan en bilimsel verileri paylaşan bir oluşumdur. Bu sizi rahatsız etmiş olabilir ama açıklamak istediğim söylediklerimi.😅 ayrıca her 190 adam muhteşem genlere sahiptir diyemeyiz. 170 olan adam çok düzgün bir insandır yakışıklıdır, zekidir kadın ondan daha çok etkilenir. Ama evrimsel sürecimizden bahsetmek gerekirse durum 🤭
@Spiderlord yırtık dondan çıkar gibi cikiyosun kısa boylu erkek denince mk
İsme bak soruya bak 😂
Ben hayatımda hiç 1.50 insan görmedim.
Gördüğüm en kısa insan aynadaki bendim.
Erkekler 173-183 civari
Kızlar 160-170 civariydı hep
Takma bu kadar boyu boydan önemli şeyler var
Haklısın var öyle birşey
Kim diyor mk kızlar uzun boy sever
1.63 işte daha nolsun?
Çekici mii kime göre neye goree
Kudur
şu an nasil kudurdum bilemezsinnn
Belli
Knk ben 160 sen 163 sun ya kıskandıiim seniii
1.63 boy çekici yani itiraf ettin
Aynen eveett skskssk
O halde takip atalım sana
At bakalim bebekimm
He attım çekici bir erkek olarak
Omeygattt cekici erkekimm teşekkür ederiiimmm
Çekici değil itici
Neyine yetmiyor 1.63?
Şuna bak sanki ağaca çıkıcak
Kudur sen kudur
Benim boyum da 163 aynı boyda mı olacağız yani kendinizi kandırmayın
Neden kudurayım
Tabi tabi önce kendini sorgula neden benimle aynı boydasın
😂😂😂😂 ne içirdiler size
Haydaa 🤤🤤😅
Top musun?
ALLAH korusun
Öyle Bir sormuşsun ki, sanki kısa boylu erkeklerden hoşlanıyorum manası çıkmış 🤣
Çekici?
Noldu biryerine bir şey mi kaçtı
Ben 175 im bacim ne cekicisi
Şimdi senin boyun uzunsa ben napayım?
Zorla mı sana bu soruyu cevaplattım?
Madem boyun uzun git az ötede havla bırak kısa boylu kızlar gelsin
Kudurerr hehehe
Yuh be kadın beni görsen korkudan delik ararsın
Seninkine girerim
Yuh 🤬 ne biçim karısın?
Öyle bir şey yok...
Kudur