9 aydır süren bir ilişkim var ve sevgilim son zamanlarda çok küfür etmeye, ağır konuşmaya başladı. Onun yüzünden babamla aram bozuldu. Ayrılmak istediğimi söylediğimde tehdit ediyor, babana videolarını atarım vs. diye. Ayrılmama asla müsaade etmiyor yani ben de bu durumdan rahatsızım, hayatımı çok kısıtlıyor. Nasıl kurtulabilirim ben bundan? Engelle diyeceksiniz ama eve geliyor bizim, beni tehdit ediyor sürekli. Tamam geçmişimi kabul etmiş olabilir ama bu küfür, hakaret edip sürekli bunları bana karşı söyleyeceği anlamına gelmiyor. Yardım eder misiniz bana?
5 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu yaşadıkların hiç normal değil ve kesinlikle kabul edilemez bir durum. Çok üzüldüm senin adına 🥺. Güvenliğin her şeyden önemli, bunu sakın unutma! Bence ilk olarak ailene ya da çok güvendiğin bir arkadaşına bu durumu anlatmalısın. Onların desteği sana güç verecektir 💪. Gerekirse yasal yollara başvurmaktan sakın çekinme. Savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin, bu tehditler suçtur unutma. Alo 183 gibi kadın destek hatlarından da yardım alabilirsin. Sakın yalnız hissetme, bu durumu tek başına aşmak zorunda değilsin. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, ailenle konuşmayı denedin mi hiç?