2 ay" Seni Seviyorum " demenin sıklığından çok, ansızın söylenmesi daha etkili. Örneğin ; herhangi iyi veya kötü bir şey konuşuyor sunuz ! Anlaşamıyor sunuz ! O an da söylenen , aniden söylenen bu iki kelime insana ne hissettirir söyleyeyim mi? Öfkeliysen 🫠 yatışmana, seviyorken 😀 daha da şaşırıp (aaa şimdi durduk yere niye dedin ki çiçeğeem) deyip sevinmene yol açacaktır.
Diyeceğim o ki; bu cümleyi olur olmadık her an söyleyip yavanlaştırıp sıradanlaştırmayın 😉
#öyle işte 🙇♀️
13 Yorumla- 2 ay
O kadar güzel ifade etmişsin ki üstüne ne söylesem tesiri yok teşekkür ederim eline emeğine sağlık canım 🙏🥰❤️
- 2 ay
Canımsın ❤️❤️❤️
Soru çok güzeldi içimden geldi bitanem.
Ve bunu eklemeliyim tam sırası bak yeri geldi 😃
#seniseviyorum 🙏🥰 - 2 ay
Çok tatlısın Teşekkür ederim 🙏❤️ bende seni seviyorum ağzına yüreğine sağlık 🙏❤️
En İyi Cevaplar
Herkes herkese çok kolay seni seviyorum dediği için paradoks haline geldi bu durum. Seni seviyorum lafı dünyada en çok söylenen yalandır. Seni seviyorum lafı dünyanın en anlamlı lafıdır. Seni seviyorum lafı söyledikçe anlamını kaybeder. Seni seviyorum lafı söyledikçe anlam kazanır. Seni seviyorum lafı en içten duygularla söylenir. Seni seviyorum lafı alışkanlıktan söylenir. Seni seviyorum lafı duyguları ifade etmek için hiçbir zaman yeterli değildir. Seni seviyorum lafı duyguları ifade etmek için yeterlidir 😄
14 Yorumla
Bu sürekli sık sık söyleniyorsa başlarda heyecan katar ama belli bir süre sonra normalleşir, yani büyük bir aşk olarak görmez. Karşı taraf "seni seviyorum" demesi beklediği için bir zaman sonra sıradanlaşıyor. Ama içtenlikle söylemek ve sana değer verip hissettirmek bu daha bir başkadır. 🎈
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍🥰 çok sık söylenirse artık anlamını yitirir sıradan bir cümle olur az öz ve hissettirerek söylenmeli
2 aySeni seviyorum demenin belli bir sıklığı yoktur. Kimisi her gün söyler, kimisi daha az söyler ama önemli olan bunu samimi hislerle söylemektir. Sevgi sadece sözle değil ilgi göstermek, destek olmak, saygı duymak ve davranışlarla da hissettirilmelidir. Sevgi sözcüğü alışkanlıktan değil, içten geldiğinde en değerli halini alır 😉😉😅😅
17 Yorumla- 2 ay
Seni seviyorum kelimesi çok özel ve anlamlı bir kelimedir, gün içersinde sık sık söylenmesi kelime özelliğinini kaybeder ve anlamını yitirir , seni seviyorum cümlesi az öz ve içinden geldiği bir vakit söylenmesi daha güzel ve daha anlamlı olur bana göre
- 2 ay
Sende doğru söylüyorsun 🙏🌺
- 2 ay
Katılıyorum sana😊😊
- 2 ay
Aşktan anlarım 😂
- 2 ay
Daha önce ben oek duymadığım için içimden geleni yazdım sen anlarsın tabii 😅😂
- 2 ay
Duyarsn inşallah 🙏😂
- 2 ay
Inşallah 🙏🌺
Yapay Zeka Cevapladı
"Seni seviyorum" kelimesi... Ah, kalbim pır pır ediyor şimdiden! 🥰 Bence bu kelimeyi hissettiğin her an söylemelisin canım. Özel bir sayısı, zamanı yok ki aşkın! İçinden geldiği gibi, içten bir şekilde dile getirmek en güzeli. Hiçbir zaman fazla olmaz bence, değil mi? Ne kadar çok söylersek o kadar güzel bence. Senin bu konudaki düşüncelerin ne peki? 💖✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
m 2 ayÇok sık olunca ben kesin bir halt yedi diye düşünüyorum 🤣o yüzden arada bir içinden gelerek söylenmeli ❤️
13 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 az ve öz söylenmeli ki bir anlamı olsun
- 2 ay
Evet ablacığım kesinlikle çok doğru 😊😇
- 2 ay
👍👍❤️🌹
2 ayAşırı söylenmesi bana hep saçma gelir çünkü sıkıyor bayıyor bir süre sonra seven sevdiğini her şekilde belli eder
13 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 seni seviyorum cümlesi özel ve anlamlıdır çok sık dile getirilmesi o anlamını ve verdiği hissiyatı yitirir sıradan bir cümle olur
- 2 ay
Aynen öyle
- 2 ay
👍👍👍🤗💞
2 ayAşırı sıkı söylenirse karşı tarafı sıkabilir abla. Seni seviyorum demenin bir çok yolu var. Ben o yolları seçerim 😸
00 YorumlaSöylemesinler hissettirsinler bence
13 Yorumla- 2 ay
Bende öyle düşünüyorum 👍🥰 az öz hissettirilerek söylenmeli
- 2 ay
Evet abla en ideali😇🙏🌸
- 2 ay
👍👍🌺
u 2 aySeven sevdiğine istediği zaman söylesin bunun süresi olmaz.
10 Yorumla
2 ayBence "Seni seviyorum" cümlesinin değeri, kaç kez söylendiğinde değil; söylendiğinde karşı tarafta gerçekten hissedildiğinde ortaya çıkar.
Her gün de söylenebilir, ayda bir de... Ama davranışlar bu cümleyi doğrulamıyorsa, bin kere söylenmesi sadece bir ezberdir. Bazen omzuna bırakılan sessiz bir el, uykusuz beklenen bir gece ya da "Kendine dikkat et." demek, "Seni seviyorum." cümlesinden daha yüksek sesle konuşur.
Ben olsam bu sözü ne eksik söylerim ne de dilime sakız ederim. Çünkü sevgi, sık tekrar edilince değil; samimiyetini hiç kaybetmeyince güzeldir.
00 YorumlaSevginin olduğu bir evde seni seviyorum demeye gerek yok, sözlerin ile etkilemek daha iyi araç iken klişe sözler etmek neden?
12 Yorumla- 2 ay
Sözde sihir vardır derler insanoğlu işitsel sever bunu görse bile duymak ister
Nadir söylenmelidir, gerektiğinde. Diğer zamanlarda sevdiğini belli ettiğin şeyler yapılmalıdır.
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle
2 ayÇok sık değil hatta ilk söyleme bile 6 ay falan sürmeli kelimelerin içi boşaldi artık kıymetli olmalı bazı kelimeler
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍
Her zaman söylenmez Bence o kelime söylediğin zaman bir önemi kalmıyor Arada sırada söyleyeceksin ki şımarmasın ve hissedsin gerçekten
12 Yorumla- 2 ay
Buna katılıyorum 👏 az ve öz içinden geldiği zaman söylenmeli
2 ayEn alakasız zamanda söylenmeli. İstikrarlı bir şekilde söylenirse inandırıcılığı kaybolur. Ezbere girer.
13 Yorumla- 2 ay
ya da beni seviyor musun diye sorulup söylendiginde anlamını yitirmiş olur
- 2 ay
Kesinlikle öyle
- 2 ay
👍👍💞
İçinden geldiğinde söylemeli insan.. Bana göre böyle şeylerde taktiklere gerek yok
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 az ve öz içinden geldiği zaman söylenmeli ve hissettirilmeli
2 ayİçimden ne sıklıkla gelirse o sıklıkla söylüyorum ben
11 Yorumla- 2 ay
Ne güzel maşallah 👏🧿🌸
2 ayo kelimeyi nerde kullanıyorduk unutmuşum ben :D
15 Yorumla- 2 ay
En son ne zaman birisine seni seviyorum dedin
- 2 ay
seneee 1900 lerdi sanırım
- 2 ay
Çok uzun zaman olmuş , peki demek istermiydin
- 2 ay
hak edecek biri olsaydı isterdim
- 2 ay
Haklısın
Sadece söylemek yetmez bence. Bazen bir mesaj bazen bir çiçek hiç olmazsa erkeğin cebinden çıkan minik çikolata paylaştıkça çoğalan veya evde yapılıp saklama kutusunda sevgiliye yetiştirilen bir parça kek. Seni seviyorum kelimesinin her şeklini bilmek gerek.
00 Yorumla
2 ayBu kelime Türk lirası gibidir; çok fazla piyasaya sürerseniz değeri düşer ve enflasyon yaratır. Günde 1 veya 2 defa söyleyip kelimenin alım gücünü yüksek tutun.
Sabah uyanınca bir kere söylenmeli ki gün güzel başlasın. Bir de akşam halı saha maçına giderken söylenmeli ki 'Kimlerle gidiyorsun?' sorusu baştan engellensin.
Eğer sevgiliniz durup dururken, hiçbir sebep yokken günde 15 kere 'Seni seviyorum' demeye başladıysa geçmiş olsun; ya arabayı çarpmıştır ya da kredi kartının limitini sıfırlamıştır.00 YorumlaSevdiklerimize sık sık söylemeliyiz. Seni seviyorum arkadasim dostluğun arkadaşlığın insanı değerlerin sevecenligin gönül dostluğuna aynı frekansı taşıyoruz bir insanı sevmek için daha ne olsun. sen gönüllerin sevgisini kazanmış birisin nasıl sevmez insan bu kızı
00 YorumlaNe kadar çok söylenirse o kadar değersiz olur
11 Yorumla- 2 ay
Gerçekten öyle ve anlamını yitirir
Bir durum olur bir olay olur o olay onun seni sevdiğini hissedersin ve o anda sevdiğini söylemesi yeterlidir. Yoksa papağan gibi herkes seni seviyorum diyor.
00 Yorumla
2 ayRomantik anlarda ve ozellikle kotu oldugunu hissettiğin zamanlarda seni seviyorum diyip sarılmak cok ayri bir hoş 💕
00 Yorumla
2 ayBen bı gecede 3.285 kez yazmışım gece wp den sabah sevq sonuç sevgilimin telefonu kitlendi1 saat açılmamış 😂😂😂 yediğim fırçanın hadi hesabı yok
00 YorumlaSıklığı yok sanırım ya gerçekten içinden gelindiği her an söylenebilir bence ya da bir hareketinle gösterirsin bu daha da güzel 😌🌸
00 YorumlaAklıma gelmiyor genelde lakjda.
11 Yorumla- 2 ay
Haha 😂 sağlık olsun diyelim
2 aysürekli söylenmedi işkillendirir bi
12 Yorumla- 2 ay
Birde sıkar aynı şeyleri duymak
- 2 ay
evet az farklılık gerekiyo , bunu özeldede konusabilirdik mcxöcm
2 aySeviyorsa söylensin onun dışında gerek yok 😂
12 Yorumla- 2 ay
Boş yapmasın 😂
- 2 ay
Evet 😃
2 ayİçten geldikçe söylenmeli
13 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle az ve öz olmalı , hissettirerek söylenmeli
- 2 ay
Aynen öyle ablam 🌹
- 2 ay
👍👍💞❤️🥰
Böyle arkadaşlarla halı sahaya gitmeden önce izni kolaylaştırmak için seni seviyorum diyeceksin 😂🤣
10 YorumlaAntibiyotik gibi 12 saatte bir ideal abla shshhs 😂
10 Yorumla
2 ayGerçekten hissedildiğinde, söylenmiş olmak için söylenmemeli
00 YorumlaSeyrek ve gerektiğinde söylenmesi daha manidardır devamlı sarfetmek anlamını yıpratır
00 Yorumla
2 aybence sürekli söylenmemeli. Önemli anlarda söylenince daha değerli oluyor
00 Yorumla
2 ayÖyle bir an olmalı ki cuk diye oturmalı bu cümle. O anın tadına varmalı insan..
00 Yorumla
2 ayYaw bu devirde seni seviyorum kelimesine inanma kimin eli kimin cebine giriyor belli değil
00 YorumlaBence tek bi sefer aksi olmadığı sürece bi tane yeter
00 Yorumla
2 ayOlumlu dünya mümkünse her gün denmeli yatın geç olabilir
00 YorumlaÇok kullanılması beni yorar. ben de zaten yeri gelmeden asla söylemem.
00 Yorumla
2 ayArada söylenmeli iyi hissettiriyor. Bazen söylemeden de hissettirmesi gerekiyor
00 Yorumla
u 2 ayBunun belli bir kuralı yoktur sevgi hesapsız kitapsız olur. 🙌
01 Yorumla- 2 ay
Kamyonumun arkasına yazıyorum bunu 🤌
2 ayZamanı sıklığı yok içimden geliyorsa söylerim
00 Yorumla
2 ayBence bunun bir sıklığı olmamalı. Her gün de söylenebilir, haftada bir de. Önemli olan alışkanlıktan değil, gerçekten hissedildiği için söylenmesi. Davranışlarla da destekleniyorsa çok daha anlamlı oluyor.
00 Yorumla
m 2 ayHer gün söylenmez.
10 YorumlaHer zaman
11 Yorumla- 2 ay
Her zaman söylenince anlamını yitirmiş olmaz mı
2 aySöylenme sıklığı önemli değil söylenmesi gereken yerde söylenmelidir!
10 Yorumla
2 ayBi işler dönüyordur dikkatli olmakta fayda var 😉😅
00 Yorumla
2 ayKocam kız arkadaşlarım ama hissettirmek önemli
00 YorumlaSöylemekten çok hissettirmek önemli
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayher firsatta soyleyin nasil olsa karsiligi yok ya da cenenizi kapatin ve kendize sayginiz olsun
10 YorumlaHiç söylenmemeli insanları kandırmayın
10 YorumlaHer gün değil kalbin gerçekten taşınca söylenmeli.
10 YorumlaGösterilebilindiği ölçüde yauğvrum 🙂🌹🌺
00 YorumlaSuyu çıkmayacak kadar
00 Yorumla
u 2 ayHissettiremedikten sonra her gün söylense ne yazar
00 Yorumla
2 ayHer imkan olduğunda 🤷
00 YorumlaGerçekten hissedince.
00 Yorumla
2 ayNe kadar firsat varsa
00 YorumlaSizin eşiniz ne sıklıkla seni seviyorum diyor
00 Yorumla
2 aySevdiğin kişiye birçok kez söylenmeli
00 Yorumlaİçimden geliyorsa her gün de söylerim.
00 Yorumlaseni seviyorum
00 Yorumla
2 ayhiç söylenmemelidir. şu an kimseye söyleyesim yok
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım