Sevgilinize/Eşinize ne sıklıkla seni seviyorum kelimesini söylersiniz?

Sevgilinize/Eşinize ne sıklıkla seni seviyorum kelimesini söylersiniz?

Eğer karşıdski kişi ilgi görünce sıkılan o... pu.. larsan değilse. Sıksık söylenmeli günde iki üç kez. Sadece düz seni seviyorum değil. Çok güzelsin/yakışıklısın, gözlerine bakmayı çok seviyorum, kokuna bayılıyorum, evimden çok yanında huzurlu hissediyorum, bugüne kadar gözlerimin gördüğü, gönlümün bildiği, ruhumun şahit olduğu en güzel manzarasını. Odun olmayın yumuşak olun teşekkür
Çesitli sekillerde icinden geldikce söylenmeli. Kadinlara bir miktar belirlemeye gerek yok. Partnerinden/ kocasindan tiksinmemisse nefret etmemisse hala seviyorsa, kadin zaten söylüyor genelde. Ama nedense erkeklerin evlendikten sonra pek icinden gelmiyor... onlara bi iltifat planı hazirlanmali. Mesela en odun erkegin kategorisinden hesaplarsak haftada 1 defa dan baslamak üzere karşımızdaki herife göre 2 günde bire kadar yükseltilebilir. Söylemezse de ceza yemeli. Ya söylemediği gün karşılığında bir esler arasi belirlenecek miktar para verecek koca ya da bir takim zevklerden mahrum birakilacak. Sevgililer genelde söylüyor söylemeyen azdir. Ama evlenince elde ediyorlar ya... hemen sönüyor ne hikmetse kalp yangınları...
Cevap
7Cevap
Ben içimden geldiği zaman derim.
İçten geldiği zaman daha güzel oluyor. O samimiyeti karşı tarafa daha derin hissettiriyorsun
Sevildiğini hissettiğin sürece bazı anlarda içinden geldiği için sebepsiz söylenmeli
Yataktan yatağa
Gün içinde anlamını kaybediyor çünkü
İçinden geldiği zaman
içinden geldikçe denir işte
Her gün onu sevdiğimi hatırlatıyorum dünyanın ne muhteşem insanı
içinden geldiği zaman
Çok söylense anlamsız olur
Ayda 3-4 kere kâfi.
herr zaman söylenmeli
onu diyebileceğim biri yok
Sadece içinizde hissettiğinizde.
Arada
Seviyorsan demeli
Her gün iki defa
İçinden geldiğince söylenmeli.
Her zaman söylenmemeli ki anlamını kaybetmesin.
Demeyın HISSETTIRIN
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?