Seni seviyorum sihirli bir kelimedir söylenmesi ve duyulması insanin hoşuna gider.
sözü çok söylemek anlamını kaybettirir az söylemek sevdigini kaybettirir.
Peki ne sıklıkla seni seviyorum demek lazımdır sevdiklerimize?

Bazıları "Seni seviyorum" cümlesini duymaktn da korkar... Ne çok söyleyip değerini düşürürüm ne de az söyleyip yüreğini yakarım sevdiğimin... Korkan insanın korkularıyla da yüzleştirmem.. Söylemeyi ne kadar çok istesem de varsın yüreği yansın, yokluğuyla kavrulsun sözün...
Seni seviyorum demekten utanıyorum nedense. Çok az kişiye çok nadiren söylüyorum. O söylediklerimde genelde telefonda yazışırken oluyor, gerçek hayatta asla ciddi ciddi seni seviyorum diyemem kimseye. Ya yüzümü görmeyecek sarılcam ya da gülerek şakasına dicem
Sevdiğim insana sevgimi her halükarda göstermeye çalışırım hocam. Seni seviyorum kelimesini her zaman kullanmak yerine gerçekten onu sevdiğimi gösteririm yeri geldiğinde de elbette söylerim. Bazen o iki kelime sihirli sözcükler insanın ruhunu okşayabiliyor. :)
onun kalbınızı ruhunuzu ne zaman hos tutarsa guzel bı sıırden sonra veya guzel bı anı yasandıgında eger ıkı tarafta tebessum edıyorsa bırbırının gözlerıne bakarak o anlarda
Cevap
4Cevap
Her zaman için söylenmelidir bence insana pozitif bir enerji veriyo ama soylenmesinin bile bir şekli olup seni Allah için çok seviyorum öyle güzel kelimedirki 😊
Seven sevdiğini, sevdiğine söylesin.
Hz. Muhammed (s. a. v)
Peygamberimizin hadisine uymak gerek :)
Belli bir zamanı yok aslında. Sadece söylemiş olmak için söylememek, içimizden söylemek geldiğinde de kendimizi tutmamak lazım.
Bugün sevdiğim kişinin yarın sövdüğüm kişi olacağını bildiğimden, cehennem olsunlar.
Pek kullanmam, hareketlerimle belli ederim. Karşımdakini sinir ediyorsam, onunla konuşmaya çalışıyorsam seviyorumdur. Yanında saçmalayabiliyorsam seviyorumdur.
Cok nadir kullaniyorum oda bebeklere. Sevgimi söylemeyerek göstermeyi bilirim😊
Genelde sk kullanirim ben yaa :)
Kullanmıyorum. Zaten biliyorlar hdghrs
Haftada 5 defa sabah ve akşam tok karnına 😕
maalesef demiyorum hiç.. :(
Sevdiğime sevdiğimi söylerim ben.
Genellikle her telefonla konustugumda
Sadece abime her zaman seni seviyorum derim
Seviyorum derim sevdiklerime sık sık
Benim kadar çok kullanan yoktur herhâlde. :)
Kolay, kolay sevgimi belli eden bir insan değilim.
ben sadece fısıldıyorum !!!
Her fırsatta söylüyorum
o kelimeyi kullanmayalı bayaa oldu
Hergun her dakika söylüyorum
Her zaman için söylenmelidir.
Her gün
İçimden geldikçe
Hiç söylemem
Nadir kullanıyorum
nadirenn
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?