Belalı sevgiliden nasıl ayrılınır?

2 aylık bir ilişkim var kendisi baya evlilik falan düşünüyor seviyorum diyor aşığım falan.. ama ben hep gecistirdim tanıma aşaması diye , pek umut vermedim kendine kendine planlar yapıp duruyor.. ve belalı bir tip , şehirdeki herkesin tanıdığı biri , karanlık da bir geçmişi var hapis kumar Allah ne verdiyse.. hoşlandığım için hemen reddetmedim çünkü birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz.. hareketlerinden De çok hoşlanıyorum, yakışıklı da.. ama işsiz şu an o beni çok düşündürüyor yani kariyerinin olmaması maddi durumunun pek olmaması gibi.. bugün Bi sebeple tartıştık, bitti dedim... aradı bitemez yok oyle bisey falan diye baya ağır konuştu.. çirkinleşir diye neyse dedim kırıldım ondan öyle dedim dedim ona.. ama gercrjten ben onu istemeyince cirkinlesiyor kabalaşiyor. napicam ben ya dün de şey demişti ben aşık olduysam olay bitmiştir benimsin nokta dedi :(

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldım.. bugün buluştuk iki gündür soğuktum ve bugün ayrıldım kızdı falan ama bidaha yazmam dedi en azından.. engellesem ayıp olur mu takipten falan da cikmiuor
Belalı sevgiliden nasıl ayrılınır?