Emniyete git. Karakolda bir foto çek ''şu an seni şikayet ediyorum'' diye gönder ona. Sonrasını o düşünsün. Özellikle son dönemde bu kadına yönelik tehdit, şantaj gibi durumlarda hassasiyet çok arttı. Çok daha güzel muamele gösteriyorlar artık.
121 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bire bir aynısı başıma geldi, hatta zamanla ölümle tehdit etmeye başladı. Aynı sizin gibi asla taviz vermedim. En ufak bir kabulleniş ile daha çok üstünüze gelecektir, çok da tahrik etmeden dik durmaya devam. Eğer imkanınız varsa kulağını çekecek birileri araya girsin. Bu polise gitmekten daha caydırıcı. Ama yoksa 2. çare dediğiniz gibi polis. şu an kadın cinayetleri hat safhada olduğu için şikayetler daha hassas değerlendiriliyor. O yüzden savcılıktan uzaklaştırma kararı çıkarması daha kolay olacaktır sanıyorum.
12 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Bence zaman kaybetmeden mutlaka emniyet güçlerinden destek isteyin, her yerden engelleyin. Ayrıca yakın arkadaşlarınıza durumunuzdan bahsedin, gerekirse arkadaşlarınız eski sevgilinizin vidalarını sıkarlar. Son olarak haddim olmayarak bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Lütfen kışkırtıcı dil kullanmayın. Hadi yap, hünerlerini görelim gibi bu onu daha çok öfkelendirebilir. Sizin sağlığınız herşeyden daha önemli bunu unutmayın lütfen.65 Yorumla- +1 yıl
Niyetinizi anlıyorum ama şunu merak ediyorum böyle tipler güzellikle söylediğinizde de anlamıyor aksine tehdidine boyun egiyor sanıyor, susunca konuşmaya devam ediyor kışkırtıcı cümle kullanmayın demişsiniz ama başka bir dil de böylelerine yaramaz zaten. Kiskirtici olması bende aksine korkmadığını hissini uyandırmak gibi oldu
- +1 yıl
Altına da biri dik konuşmussun medeni olabilirdin falan yazmış medeniyetten anlayacak biri olsa zaten tehdit etmez , diyaloğa girme hiç diyenleri de görüyorum ama böyle takik insanlar cevap vermedin bana diye bu sefer daha da kudurup evine gelmeye çalışıyor. Boyle tiplerle konuşmanim düzgün bir yolu yok bence
- +1 yıl
@goktendusenucelma daha önceden hiçbir şekilde cevap vermedim, takmadım, attığı istekleri silme zahmetinde bile bulunmadım ama faydası olmadı. demek ki bu dilden anlıyorlar bu arkadaşlar. karşı taraftan yanıt alamadıkları sürece daha da hırslanıyorlar. polise gidip dilekçe yazdıracağım bakalım sonrasında ne yapacak.
- +1 yıl
@goktendusenucelma evet, sizde haklısınız ben şunu tam olarak hesaba katmadan konuşmuşum: her insan bir değil, birine diklenirsin darp eder, birine diklenirsin hemen sus pus kesilir. Ben aralarındaki ilişkiyi bilmediğim için ve sevgili fenomenimiz nilayaz'ın sevgilisini tanımadığım için böyle bir yorum yaptım. Nilayaz zaten nasıl konuşması gerektiğini benden daha iyi bilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. şikayet etsen nolcak tacizciyi bile salıyorlar..
şöyle adam akıllı dayak attır..32 Yorumla- +1 yıl
senin yaptığın suça giriyor yalnız
+1 yılAllah'ın Cezası Herif a*k PE*zevnk birde Zorla sen benimsin zorla Şans İstiyor Adi Pislik herif Birde Üstüne Tehdit de Ediyor şunu yaparım bunu yaparım diye Nah yapar Ben o iti bulsam benden kaçacak yer arar ulan bi bitmediniz a*k itleri şeref yoksunlari Ne İstiyorsunuz Kız madem seni istemiyor Sende ayrıl Seviyorsan Kızi tehdit etmezsin Peki dersin gerekirse aşkın için üzüntü çekersin seni sevmediği belli oluyor Bence Uzak dur ondan sakın onunla buluşma ne yapacağı belli bile olmaz bu ruh hastasının Engelle olabildiği kadar şikayet etmek istersen Et Bir bulsam o itin g*t kan alırım kan İt herif Allah onu bildiği gibi yapsın PE*zevnk şeref yoksunu üzme kendini korkma canım Allah büyüktür Seni korur İnşallah Allah koruyunca hiçbir kimse bir şey yapamaz emin ol
30 YorumlaBu tarz konuşanlar genelde tehdidle kendi isteklerini yaptırmaya çalışanlar gururları pek yok, kalsın da gerisi önemsiz diyen korkunç insanlardır. Ve genelde bu tipler bişey yapamaz. şu an kendi bile ne yapacağını bilmiyor. Gidip emniyete şikayet etmelisin, bir dava bile yeter. Hiç onemsemezler deme benim davamla çok güzel ilgilenildi. Tavrın çok güzel, korkak olma veya korkma derim ben bu durumlarda olanlara, genede kendkni güvene al ve konum vs paylaşma. Hayatına bakar gibi yap, bir zaman sonra pes edecektir.
20 YorumlaMerhaba!
Bildiğim kadarıyla, bu tarz lafta kalan ve icraate dökülmeyen konular için güvenlik güçleri herhangi bir işlem yapmıyor. Ama bu mesajların ekran görüntüsü ile suç duyurusunda bulunabilirsiniz elbette. Anayasamıza göre bireylerin huzur ve sükununu bozmak suçtur. Dilekçe verirseniz ifade alma konusu savcının insitafiyinde. Bence bu laflarını icraate dökerse polise gitmek daha mantıklı..10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cidden anlamak çok zor, belli ki ruh hali yerinde değil, belli ki hasta zihniyetli birisi, neden üsteleyip daha da kışkırtıyorsun, sınıyorsun? Mantığı ne bunun. Neden yeterince hasta zihniyetli birini daha da kışkırtıyosun ben anlayamıyorum gerçekten. Seninle muhattap olmasına izin verme, konuşma, irtibat kurmasına olanak sağlama. Neden cevap veriyosun hala, ne kazandıracak bu sana. Yanlış birisini hayatına almışsın zamanında bi hata etmişsin, herkes yapabilir bi suçun yok, ama böyle bi “hasta” zihniyetli biriyle hala beden muhattap oluyosun. Üstelik konuşma tarzın gereksiz tahrik edici. Yapmayacağı varsa da yapacak sapık herif. Canını yolda mı buldum kendine mi çok güveniyosun anlamıyorum ben.
10 YorumlaPolise git ss leri göster. Olmadı bunun gözünü korkutalım ergene bak nasıl tehdit ediyor velet :D
61 YorumlaNerde piskopat varsa bizi bulur zaten 🤦🏻♀️ Manyak bunlar laftan anlamaz ancak dayaktan anlar sanırım, yok mu çevrenden biri bunun gözünü korkuta bilen 🙄
Hayır madem bir halt yiyorsun barı sonuçlarına da katlan, neymiş başkasına yar etmem 🤣🤣🤣🤣 sen aldatırken düşünecektin manyak herif!
Bunlardan bi 💩 olmaz, korkma, ve bence daha fazla delil toplamak icin daha fazla konuştur onu sonra görür aynayı Konya’yı 😈21 YorumlaPolise falan gitme direk savcının karşısına çık şikayet dilekçesi yazarak. Ss leri fotokopi olarak çıkar gerekirse telefondan da göster. Ne demek sen benimsin falan çok korkunç Bu erkekleri böyle yetiştiriyorlar sonra gencecik kızların hayatını elinden alıyor böyleleri
30 YorumlaAşko benimde eski sevgilim mal mal tehtid ediyordu aşiri sinirlendim seni sikayet edicem dedim edemezsin hicbisi olmaz bana dedi gittim yazdiklarinin ciktisini aldim polise verdim ifademi verdim sikayetci oldum ailesi evden kovdu eve dilekce gelince yalvardi saatlerce sikayeyimi cekmem icin. 3-4 gün önce yine sms atmiş (engelli her yerden) bunun gibi zibidiler ancak boyle akillanır kokrkut şunu kimsenin bizi rahateiz etme hakkı yok
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılbu hata senin ! insanları tanıması öğrenin. karakterli insanlarla paylaşın hayatınızı. iki dakika mutlu oldum diye insanları hayatınıza almayın. şikayetçi ol ! etrafındaysa yakınsa sana tek dışarıya çıkma ! kalbalık yerlerde dolaş çıkmanda gerekiyorsa ! offf offfff !
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. -Tehdit sebebi ile suç duyurusunda bulun.
-Can güvenliği sebebi ile koruma kararı talep et.
-Üzerinde o utanç baskısını yaratmak için, imkanın var ise ailesini haberdar et.
Ama bunları yapmak için birşeyler olmasını bekleme. Daha fazla da kapışmaya girme. Şimdi yap.20 Yorumla
+1 yılSende birazcık dik konuşuyorsun daha medeni konuşamaz mısınız? Bana soracak olursan önce konuşma üslubunu değiş eminim onunki de değişecektir. Sonra lütfen bu baskıları devam ederse savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyle 🙏🏼
24 Yorumla- +1 yıl
:( özür dilerim o halde sadece gördüğüm kadarını yorumladım
Merhaba, mesajları ss alıp, en yakın polis karakoluna gidip şikayette bulunun, koruma talebi aldırın kendinize ve daha sonra durumu savcılığa doğru taşıyın, bu topraklarda kimse kimseyi tehdit etme hakkına sahip değil, şikayet et en ağır cezayı alsın !
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. Egm ne yapcakki en fazla evinden alıp bir gece nezarethanede tutup salar sonra bu sefer kapına dayanır sağlam bir dosya hazırla kendine ss lerini al aradiğında tehdit seslerini kaydet sonra sağlam bir avukat bul ve şikayet davası aç
11 Yorumla
+1 yılMerhaba polise şikayet etmeniz gerekiyor. Dava haline gelecektir muhtemelen o noktadan sonra da iyi bir avukatla anlaşıp yaptırımlar uygulamanız en doğrusu olacaktır. Sizden vazgeçse bile başka birine aynı saplantı ile yaklaşıp sonucu ölümle bile bitebilir maalesef. Mümkün olduğunca düzgün konuşmaya çalışın bu süreçte aynı şeyler devam ederse ki aleyhinize kullanılmasın.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHola,
Polise gittiğin an IP tespit ediliyor.
Madde 123- (1) Sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla bir kimseye ısrarla; telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulması halinde, mağdurun şikâyeti üzerine faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir.20 Yorumla
+1 yılYani buraya atıp soruyu sorana kadar savcılığına elindeki kanıtlarla suç duyurusunda bulunabilirdin. Tek kurtuluşun bu, başka seçeneğin yok zaten
11 Yorumla
+1 yılBöyle insanları nasıl sevdiniz? Rahatsızlığa drvam durumu olursa polis tek çare. Çünkü karşınızda hastalıklı bir insan var.
12 Yorumla- +1 yıl
Genel de klavye delikanlısı olur bu tipler. Korkutmaya çalışır sadece. Ama şu dönemde bu kadar cinayet, şiddet varken dikkatli olun.
Ayrıldıkdan sonra böyle oluyor kabullenmesi zor oluyor zamanla atlatır oda merak etme engelle her yerden
14 Yorumla
+1 yılbu cesit insanları gazlayacak seyler söylememek lazım belli ki sorunlu biri görmezden gelmek zorundasın her seyi yapabilir. numaranı degistir kimseye de verme. sosyal medya hesaplarını kapat ev adresini bilmiyodur umarım
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Boş yapmış bu vitaminsiz gerzek bakırköye de gitme sakın
22 Yorumla
+1 yılZamanı falan bekleme güzel kardeşim. Sende arkadaş demişsin artık adına belli ki bu arkadaşı paparalıyacak kimse de yok etrafında. En temizi elinde kanıtta varken polise gitmek.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSaygısız insanlardan nefreet ediyorumm, bitince de beraberken gösterilen saygı gösterilmeliii..
Çok hadsizz biriisine benziyor kesinlikle şikayet etmek gereklii..
Geçmiş olsunn 🌺 dikkat edin kendinize..10 Yorumla Benim eski sozlum tehdit ve şantaj yapiyodu karakola gittim dava açıldı on aydan fazla hapis cezası verildi. Daha önce sabıkası olmadığı için beş yıl içinde ikinci bı suç işlerse aktiflesicek şimdilik askıda hapis kararı ama olsun.
10 Yorumla
+1 yılSS leri Polise gönderiyor ve suç duyurusunda bulunuyorsun.
VE ACİLEN, Kades uygulamasını indir. Olağan değil ama evine falan gelirse şiddet uygulamak için, henüz kapıdayken kades uygulamasından düğmeye basarsın, ve en yakın polis ekibi gelir.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılSen de adam seni öldürsün gebertsin istiyorsun herhalde icraat yok falan daha da sinirlendirmişsin cinayetlerin çoğu bu sebepten herkes her şeyi yapabilir hafife almayın 😏
Ama oğlanın yaptığı yanlış tabi şikayet et10 Yorumla
+1 yılHiç vakit kaybetmeden şikayet edin, kızı var sanırım bu şahısın onları düşünmeyin. Herkes hayatına adapte olur. Siz sadece kendinizi ve öldürülme riskinizin çok büyük olduğunu canavarşlaştığunda ne yapabileceğini düşünün
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSakat mı bu aw ayy burdan kriz geçirdim. Kesinlikle ailene anlat ve karakola başvurun.
Ne bu ya benimsin ya kara toprağın kafası
Ben senden istiyorsam ikinci şansı vereceksin"" hadi yaa 😏10 Yorumla Korkma. Savcılığa git durumu anlat, ailemin bilmesini de istemiyorum de, aslında en kolayı telini değiştirmek. Ama korkma havlayan köpek ısırmaz. Sen korkarsan üzerine gelir. Kimseler değil en mantıklısı savcı çözer bu olayı.
10 Yorumla
+1 yılArkadaşın zihinsel ciddi bir sorunları var galiba köle gibi mağdur kalırsın diyor :D Yakalarsam bu çocuğu fena benzetirim ha Nilay demedi demeyin 😂 Polise git direkt hiç uğraşma
20 Yorumla
+1 yılPolise git yardım iste polis arasın konussun bisa arama bu numarayi rahatsiz etme diye bence polise git veya tanidin bi erkek varsa onlar arasin konusun sen de zaten sorusturma actiricam sana de sikayet edicem de annen veya baban yakinlarindan iliskiyi bilen varsa onlara soyle arasin eski sevgilimi ha bide ona deki haneye tecavuz olur diyo evinize felan hicbiyere gelemez yiyosa yapsin bebe ayni sekilde soyle ona ve hatta az bile demissin ona
20 YorumlaBunu benim elime vercekler, sabahtan akşama kadar ıslak odunla döverim
50 Yorumla
+1 yılŞans vermek zorundasın ne ya ne kadar aptal bir kişilik kızlar ağzınıza sıçanı seviyorsunuz da ne oluyor al bu sende korkma havlayan köpek ısırmaz konuşmalarından da tehditkar biri icraatçi biri değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKiskirtma bence cevap verme hattını değiştir cevap vermenin anlamı yok emniyet son ihtimal önüne felan cevirirse verirsin ama cevap vererek uzatiyorsun bence
10 Yorumla
+1 yılsağlam bir dayak yemesi lazım..
kapanma bitince ben buluşayım mı senin yerine :)21 Yorumlaayy yok artık adam takıntı haline getirmiş kızım okumuyor musun 3. sayfa haberlerini? kadın cinayetlerini?
sana tavsiyem kararsızlık yaşama direk emniyete git uzaklaştırma çıkarsınlar10 YorumlaHavlayan köpek ısırmaz yapacak olsa bunları yazmaz korkutmak istiyor sen her ihtimale karşı polise git şikayet et uzak dursun yazarsa ararsa direkt engelle cevap verme
10 Yorumla
+1 yılEmniyet hiç birşey yapmaz savcılığa vermen gerekiyor. Savcı da ahlaki ve fiziki bir tehdit görmedim diyerekten dava açmayacaktır büyük ihtimal. Şiddet ve ahlaki içerikli şeyler söylerse tehdit sayılır
10 YorumlaPolise gideceksin bunları delil olarak sunacaksn ve onada emniyetten foto atıp polisler seni alınca görüşürüz diyeceksin ki U dönüşü yapsın ancak havlar ısırmaz bu itler😃
10 YorumlaDikkat et kendine , polise git , yetmezse bizi çağır buluşma yeri ayarla çağır bizi gelelim güzelce haddini bildirelim , arkadaşı yar etmeyelim başkalarına 🤬
10 Yorumla
+1 yılTehditleri devam edeceği sürece savcılığa gideceğini şöyle ondan önce Instagram'da bir sayfa var omerrizms mi neydi mesajlarını ona at o bı sekilde napıyor ediyor hallediyor
10 Yorumla
+1 yılSen ona güzelce bir tuzak kur bulus ve tut bir iki eskiye bak bakalim ozaman ne oluyor ha olmadimi böyle gel birlikte yatakim ikiskiye girelim diye orda kayıt et onu sonra arkadan saldirsinkar bu arkadaslarin alsin o zaman babayi...
Ne manyak millet varmış.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. İşte serseri erkekler, o tabiri caizse "badboy" erkek isteğinizi bir kez daha düşünürsünüz umarım. Neyse polise git bir faydası olacağını zannetmiyorum da yapacak bir şey yok
11 YorumlaAilene haber ver onlara da bulaşabilir. Tanıyorsan onun ailesinden birine durumu bildir olay savcılığa intikal edecek vs gibi sen tehdit et ya da bir aile büyüğü onların ailesinden birini arasın
10 Yorumla
+1 yılen iyisi sende onu tehdit et, tehditleride sadece lafta kalıcakmış gibi görünüyor zaten snsndnd
20 Yorumla
+1 yılBeni de tehdit eden bi eski sevgilim olmuştu dedim bekliyorum hadi yer mi alayına kurşuna dizdirtirim
10 YorumlaNeyse.. Bir şey diyemiyorum. Maço erkek bağımlılığı öldürür. (kamu spotu)
Bu arada korkma, güçlü dur.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılTam bir ergen bu arada, savcılığa git direkt polis ile falan uğraşma bile direkt savcılığa git suç duyursunda bulun adam olmayı öğretirler ona
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Direkt polise git bu konuşmaları da silme ve kanıt olarak sunabilirsin.. Zaten onlar gerekeni yapacaktır..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılBu delil yeterli pise gidip herseyi anlat ve hayatim tehlikede dersen en azindan bilgilendirirsin yibe pesini birakmiyacaktir tek caresi senin yakınlarinin onu korkutmasi yani kısasa kısas
10 Yorumla Bundan bir cacık olmaz kardeşim korkmana gerek yok yapacak adam böyle mesaj atmaz 😀 geçmiş olsun
20 YorumlaPolise git veya ailene söyle daha fazla ilerlemeden çaresini bulmalısın
20 YorumlaÇok aradın mı bu arkadaşı bilmiyorum ama takıntılı görünüyor şikayet et bence
20 Yorumla
+1 yılinsanca konuş bak sonra daha çok sarıyo inatlaşıyo sen asileşince (numaranıı değiş)
10 Yorumla
+1 yılEkran görüntüsü alarak beni tehdit ediyor diye suç duyurusunda bulunabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılönce ailenle paylaş çözüm bulamazsan şikayetçi ol hiç bekleme yani
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAy şimdi mi erkek olduğu aklına gelmiş bas tekmeyi gitsin halt yiyemez
10 Yorumla
+1 yılPolise git söyle. İnsanda biraz gurur olur istenilmeyen yerde gölgemin bile işi olmaz uzatmam.
10 YorumlaEvini falan biliyorsa yalnz kalma savcılığa git vakit kaybetme..
Bnde de vardı bu tip zorba10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılEmniyete git. Polise şikayet ettiğine dair dilekçe resmini çek yapıştır mesajı. Daha etrafında bile dolaşamaz.
10 Yorumla - Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat