Eski sevgilim peşim birakmiyor ve tehdit ediyor beni ve geri barışmak istiyor ben bundan nasil kurtulacam?

İlk başlarda çok iyidi birisydi sonra kafayı yedi çok kıskanç oldu devamli küfurler ediyordu kavgalar ediyorduk bir bakınca ne bakıyorsun diye kavga çıkarıyordu ayrılmaya çalıştığım da ise yalvarıyordu neyse bir arkadaşimla konuştum normal konuşma beni aldatin diye kavga çıkardı en son dayanamayip biraktim heryerden engelledim onla gittiğimiz yerler gitmedim sabah beni gördü arkadaşlarımlariydim bana hakaret eti şişman dedi baya kavga etik olay kolumdan tutu geleceksin dedi kavga çıkmasın diye ne istiyorsun dedim ben seni istiyorum özledim felan filan dedi bende istemiyorum dedim çabuk o engel kaldiracaksin geri barişcaz dedi sen benimsin dedi bende hayir dedim neyse kavga etik sen piskopat ruh hastasısin dedim neyse baya kavga etik fake hesabim verdim dediki ben kanserim yanimda ol dedi inanamadim dedi yarin yazacam sana dedi beni korkutuyor beni tehdit ediyorsun dedim hayir dedi etmedim dedi ve beni öpmeye kalkti giderken tokat atim güldu gitti ne yapacam bunla?
Eski sevgilim peşim birakmiyor ve tehdit ediyor beni ve geri barışmak istiyor ben bundan nasil kurtulacam?