Sürekli tehdit eden eski sevgilimden nasıl kurtulurum?

2 ay önce Instagram'da biriyle tanıştım ve yalnızca 2 hafta konuşup ayrıldım sürekli aklı fikri yatakta olduğu için. ayrıldığım gibi bana tehditler hareketler küfürler saydırdı beni rezil etmekle suçladı. Sürekli beni rahatsız ediyor aileme de anlatamıyorum çünkü anlayışlı bir ailem yok. Bana yaşı hakkında da yalan söyledi ben 17 yaşındayım meğerse o 26 yaşındaymış belki o bile doğru değildir. Bazen beni öldüreceğini bile söylüyor sonra da sinirle söylüyorum içimden gelerek değil yapıyor. Yalnızca kurtulmak istiyorum laftan anlamıyor huyuna gidiyorum olmuyor aynı onun gibi davranıp karşılık veriyorum daha beter oluyor. Evime geleceksin yanıma geleceksin diye emrivaki yapıyor babamın iş yerine gidip beni rezil etmekle suçluyor evime gelecegini beni o binada oturtmayacağını söylüyor. Ben hiçbir rezillik yapmadım sürekli yatak konuşan o ben kapatmak için şekilden şekile girerken o bana erkek organ fotoğrafını bile attı üstelik hiç haberim olmadan zorla bakacaksın diye. Lütfen bana yardım edin bir akıl verin ne yapayım nasıl kurtulayim?
Sürekli tehdit eden eski sevgilimden nasıl kurtulurum?