Sevgilim her ayrılmada beni tehdit ediyor nasıl kurtulucam?

Yaklaşık bir buçuk yıllık bir ilişkim var kendisiyle akrabayız ilk 6 7 ay kadar hiç buluşmadık ben istemedim biri görür falan diye korktum sonrasında ikna oldum buluştuk fotoğraf çekindik 1 yıl falan geçti artık onu iyice tanıyordum öyle sanıyormuşum ona bazı fotoğraflar attım şimdiki aklım olsa asla atmam sildim desede hepsini kaydetmiş her ayrılık konusunda çok pis bir tip oluyor aşşırı kıskanç birisi elinden gelse beni babamdan bile kıskanır o derece iğrenç bir tip defalarca ayrılmak istedim hep tehdit etti birşeylerle ve en sonkinde ayrılmak istedim nefes bile aldırmaz ya öyle düşünün ayrılmak istediğimi söylediğimde yine tehdit etti bu kez ona attığım fotoları birlikte olan fotolarımızı aileme atmakla tehdit etti maalesef 1ay kadar süre sonra tekrar mal gibi barıştım bana öyle yeminler ettiki ailesinin üstüne kuranın üstüne yemin ettiğini söylüyor ama inanmıyorum çünkü daha öncede hep aynılarını yaşadık kurtulmak istlyorum her ayrılmamda 10larca fake hesap açıyor heryer den engelli kendini engelliyorum anne Babasjndan yazıyor onlarıda engelliyorum bu kez yakınlarıma yazıyor aileme bile fakelerden yazıp istekler atıyor şu an hala sevgilim ama nefret ediyorum soğuk davranıyorum yine gitmiyor bela oldu başıma nasıl kurtulucam bundan lütfen yardımcı olun hep yemin ediyor
Güncellemeler
+1 yıl
Barıştım yinede bilmiyorum dayanamadım ama bu yaptığı şey yüzünden ona inancım çok az kaldı ben bir yakınıma anlattım durumu beni tehdit etti diye o yakınımda onu aramış küfür etmiş o sırada annesi babası öğrenmiş ve bir daha konuşmasınlar engellesin yazmasın demiş içim gidiyor onunla olmuyor ama onsuzda olmuyor çok bağlandım ona 1buçuk yılı geçti o hatasının üstüne benzer bir şey yapmadı çok pişman olmuştu
Yakınıma söylemesemiydim veya ailesi onunla bir daha konuşmama karşı çıkıyor napacam ben
Sevgilim her ayrılmada beni tehdit ediyor nasıl kurtulucam?