Yakınıma söylemesemiydim veya ailesi onunla bir daha konuşmama karşı çıkıyor napacam ben
Sevgilim her ayrılmada beni tehdit ediyor nasıl kurtulucam?
Yakınıma söylemesemiydim veya ailesi onunla bir daha konuşmama karşı çıkıyor napacam ben
Kendisiyle akrabayız dedikten sonrası bana gşfldşşhjşeiiw gibi geldi. Heh üstüne de bazı nude fotoğraflar attım diyince pizzamızın tuzu biberi de serpilmiş oldu.
Koca evrende neden akraba kurban olduğum.
Hani bunları başınıza sarıp sonra da nasıl kurtulcaz diyorsunuz. Keşke biraz aşk hayatı odaklı değil de kariyer odaklı mı olsanız.
Engelli kalsın, hayatına alma.
Sevmiyorsan seviyormuş gibi yapmayacaksın sırf tehdit ediyor diye attığın fotoğraflardan korkmayacaksın madem korkacaktın neden, attın değil mi sonuçta her ilişkide ayrılık söz konusu olabilir ve karşındaki de senin annen değil ki sözüne güvenebilesin.
Valla artık ben bu konuda kızları da suçluyorum çünkü attığınız fotoğraftan bile biri görür diye korkan insanlarsınız onun bile arkasında duramıyorsunuz ama bunu bile bile yine lades diyorsunuz.
Hadi diyelim ailene bunları attı ailen bunları görünce sana kızacaklar o kadar onun eline bir şey geçmeyecek ki ayrıca bu şeyden o da nasibini alacak yani.
Ve elinde fotoğraflar olduğu ne malum kim saklar o kadar zaman telefonunda be.
Git billboard yaptır as de g. Tü yer mi bakalım.
Sen korktuğun için tehdit ediliyorsun ve o hayatından çıkmıyor
Öyle bir manyak ki instagramdan tek izlemelik olarak attığım fotoyu ekran videosu olarak kaydetmiş ve hep gerçek yüzünü ayrılmak isteyince görüyorum ve sonrasında Bana gelip hepsini sinirden söyledim falan diyerek yeminler ediyor
Bilboard ne 😂
Ya olsun bırak diyorum ya g. Tü onu ailene atmayı yemez.
Yoksa bu şekilde sen onunla evlenirsin bile
İşte bu da sana ders olmuş olsun bir daha kimseye oranı buranı atmazsın
Google dan bakabilirsin de hiç mi görmedin ya afiş gibi resimleri bastırıp yol kenarlarındakini duvarlara falan koyarlar hani
Valla çok haklısın ağzına sağlık
Başıma buna benzer bişey gelmişti ailem sosyal medya kullanmama karşıydı beni seven biri beni tehdit etmişti benle cikmasan derim die bende ailede en güvendiğim abi dedgim birine ddedim çocuk korkudan mahalleye ugramiyordu guvendigin birine söyle güzelce yola getirsin sen şimdi ailem ogrenmesin dersin sonu daha da boka sarabilir
Haklısın 👍
S. Et adami ailene söylersede söylesin ömür boyu böyle sümsükle ugrasmaktan iyidir artik ins. Akillanmisindir
Kaçtıkça kovalanirsin aksine üstüne git bunalt onu itici bi kadin ol. Telefonda geğir mesela ya da yanına gittiğinde les gibi ter kok, hatta Cafede otururken hatta garson sipariş alırken osur milletin ortasında 😂😂😂😂
Baya mantıklı bir çözüm ortayada sıçar sam bu iş hallolur😂😂
2 gündür konuşmuyoruz soğuk davrandım pes etti sanırım ama en fazla 1hafta sonra fakeler açmaya darlamaya başlar
Mesajlara dönüş yapmıyorum
Cevap
7Cevap
iki yol var bir, naparsa yapsın asla ama asla muhatap olmıcaksın. ikincisi, kendinden soğutacaksın
Haklısın
Sadece bir hata.
İnsanın hayatını mahvetmeye yetiyor.
Lanet olsun.
Aynen öyle sümük gibi yapıştı
Aga ben bipolarım bu kadar psikopat değilim ne çeşit bi ruh hastası pislik bu fotoğrafların kopyası falan başka bi yerde var mı biliyo musun yoksa sadece telefonda mı telefondaysa al kır telefonu hafıza kartını da çıkar
Fotoların olduğunu bile bilmiyordum hepsi ayrılalım diyince ortaya çıkıyor
Belki de yoktur öyle bişey?
Hepsinin ssini attı teker teker
Ailene söylesen resimler var ortada
Iki ucu boklu değnek olmus
Afetme bas poposuna tekmeyi bi daha kine daha kotu kozla verirsin hayatın i mahveder beraber foto cekinmeyi aciklayabilirsin ama daha kotu kOzlar verirsen ayvayı yersin
Hiçbi halt yapamaz. Korkma içini rahat tut
1 haftadır konuşmuyoruz soğuk davrandım oda çıkarmış beni instadan çıkarmasına sevindim ama bu kezde yakın arkadaşlarıma akrabalarıma istek atıyor
Boşveeeerrrr. Yeni bi erkek bul takıl
Ayrıca sana mesaj atılmıyor sanırım
Öyle bir kız değilim mesajlara dönüş yapmıyorum insanlara güvenmek çok zor heleki böyle bir pişmanlık yaşadıktan sonra
Haklısın tabi ki. Nerde yaşıyosun
@Jokeface nasihat ver
Siber suclar
Siber suçlara bı mesaj atarsan ismini bile vermezler kurtulursun o şahıstan istersen senin yerine ben halledeyim
Hiç anlamam onlardan
Çok kolay
Bişey sorabilir miyim
Bunu diyen seni bunlarla tehdit eden biriyle hala sevgilisin öyle mi
Ayrılmaya çalışıyorum
Benjmde baya canım sıkkın mümkünse özelden konuşabilir miyiz seviyeli bir sekildw
Yok saol🙃
İyi geceler
Polise şikayet edin.
Bu sefer işe aileler karışacak ve kendisi akrabam
Aileler karışsın rezil olan kişi kendisi olur.
Devam ederse son çare mecbur
Yaz bana yardımcı olmaya çalışırım
ne diyor
Kötü foto atman hata
Evet o an atmış oldum keşke atmasaydım
Son pişmanlık neye yarar
Her şeyin bedeli var :(
👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?