Sevgilimle ayrılmak istiyorum ama beni tehdit ediyor?

Şu an ilişkide bulunduğum kişi toxic biri. Bana vurdu kaç kere, tehdit ediyor, küfür ediyor ben her hatasında yanından kalkıp gitmek istedim ama beni bırakmadı da ve zaten ayrı şehirlerde yaşıyoruz onun evinde kalıyorum geldiğimde. Bilmediğim bi şehir olduğu için de çok kafama göre hareket edemiyordum. Yani bi sekilde beni yanında kalmaya ikna edip iliskimizi yürütüyor. Şimdi kendi şehrimdeyim yine kavga ettik ben artık soğudum ondan ayrılmak istediğimi söyledim beni tehdit etti. İstemiyorum seninle olmak diyorum istiyeceksin illa annene babana mı yazayım fotoğraflarımızı mı atayım senin yediğin haltları mı anlatayım dedi. Böyle devam et ne kadar doğru karar verdiğimi biliyordum dedim. Gitmiş anneme yazmış bana ss attı şaka mı sanıyosun sen dedi. Sil annemi engelle dedim. Konusucam annenle dedi. Sen adam değilsin böyle yaparak daha soğuyorum senden Çok kötüsün yemin ederim dedim. Senin gibi k4sar beni böyle yapıyor bekle adamlığı göstercem sana dedi. Ka4sr mı oldum şimdi hala aynısın yürümüyor ilişkimiz dedim. Bu damarıma basma basarsan kendimi de seni de düşünmem şimdi defol git bakalım ne olacak benimle oynama dedi. Seninle oynamıyorum devam etmek istemiyorum sadece dedim. İstiyeceksin istemiyorsan ailenin gözünde düşersin dedi. İnsan gibi ayrılalım diyorum. Ya benimlesin ya da ait olduğun yere şutlarım seni anladın mı dedi. Biraz zaman ver bana uzak kalmak istiyorum dedim. Beni aradı, söyle buradan ne diyeceksen yazarak konusma dedi. Bana zaman ver ara verelim en azından uzak kalmak istiyorum dedim yok öyle bi dünya dedi. Ya istemiyorum seninle olmak istemiyorum dedim. Bak beni çıldırtma dedi annen interneti açmamış daha açınca mesajları okur dedi. Sonra dedim ki tamam devam edelim dedim. Tamam şimdi benden özür dile güzel bi şekilde dedi. Ya ben ne yaptım niye özür diliyorum dedim. Benimle konusurken kediyi seviyorsun bana istediğin zaman yol veremezsin sen ayrıca dedi. Ne olmuş sevdiysem kediyi iyi misin sen dedim. Beni affeder misin lütfen dedirtti. Sonra dedi ki affederim bebeğim. Ama yapamıyorum onunla olmuyor. Olmuyor diyorum yarın biletini alıcam geliceksin diyor. Gelemem sınavlarım var diyorum geliceksin gara sonra tekrar binip gideceksin diyor. Ya benimle böyle konusamazsın bana böyle davranamazsın dedim. O zaman benim sinirlerimi bozma diyor. Ya ben ne yapacağım. Onu istemiyorum.

Sevgilimle ayrılmak istiyorum ama beni tehdit ediyor?