Şu an ilişkide bulunduğum kişi toxic biri. Bana vurdu kaç kere, tehdit ediyor, küfür ediyor ben her hatasında yanından kalkıp gitmek istedim ama beni bırakmadı da ve zaten ayrı şehirlerde yaşıyoruz onun evinde kalıyorum geldiğimde. Bilmediğim bi şehir olduğu için de çok kafama göre hareket edemiyordum. Yani bi sekilde beni yanında kalmaya ikna edip iliskimizi yürütüyor. Şimdi kendi şehrimdeyim yine kavga ettik ben artık soğudum ondan ayrılmak istediğimi söyledim beni tehdit etti. İstemiyorum seninle olmak diyorum istiyeceksin illa annene babana mı yazayım fotoğraflarımızı mı atayım senin yediğin haltları mı anlatayım dedi. Böyle devam et ne kadar doğru karar verdiğimi biliyordum dedim. Gitmiş anneme yazmış bana ss attı şaka mı sanıyosun sen dedi. Sil annemi engelle dedim. Konusucam annenle dedi. Sen adam değilsin böyle yaparak daha soğuyorum senden Çok kötüsün yemin ederim dedim. Senin gibi k4sar beni böyle yapıyor bekle adamlığı göstercem sana dedi. Ka4sr mı oldum şimdi hala aynısın yürümüyor ilişkimiz dedim. Bu damarıma basma basarsan kendimi de seni de düşünmem şimdi defol git bakalım ne olacak benimle oynama dedi. Seninle oynamıyorum devam etmek istemiyorum sadece dedim. İstiyeceksin istemiyorsan ailenin gözünde düşersin dedi. İnsan gibi ayrılalım diyorum. Ya benimlesin ya da ait olduğun yere şutlarım seni anladın mı dedi. Biraz zaman ver bana uzak kalmak istiyorum dedim. Beni aradı, söyle buradan ne diyeceksen yazarak konusma dedi. Bana zaman ver ara verelim en azından uzak kalmak istiyorum dedim yok öyle bi dünya dedi. Ya istemiyorum seninle olmak istemiyorum dedim. Bak beni çıldırtma dedi annen interneti açmamış daha açınca mesajları okur dedi. Sonra dedim ki tamam devam edelim dedim. Tamam şimdi benden özür dile güzel bi şekilde dedi. Ya ben ne yaptım niye özür diliyorum dedim. Benimle konusurken kediyi seviyorsun bana istediğin zaman yol veremezsin sen ayrıca dedi. Ne olmuş sevdiysem kediyi iyi misin sen dedim. Beni affeder misin lütfen dedirtti. Sonra dedi ki affederim bebeğim. Ama yapamıyorum onunla olmuyor. Olmuyor diyorum yarın biletini alıcam geliceksin diyor. Gelemem sınavlarım var diyorum geliceksin gara sonra tekrar binip gideceksin diyor. Ya benimle böyle konusamazsın bana böyle davranamazsın dedim. O zaman benim sinirlerimi bozma diyor. Ya ben ne yapacağım. Onu istemiyorum.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ayy bu nasıl bir insan okurken sinirlerim bozuldu siz iliskiye mi girdiniz çocuğun elinde seni tehdit edeceği ne var
Ya ben okumak için geldim başka şehire. Şimdi ben onun şehrine gittim kaç kere onda kaldım. Fotoğraflarımız var. Açık seçik olmasa bile onunla o evde olmam bile sorun teşkil ediyor. Babam beni öldürür. Okuldan alır. Ayrıca hakkımda birkaç şey biliyor söylemek istemiyorum burada ama gerçekten bir anne babanın duyduğunda kötü olacağı şeyler. Yani onları anlatmasa bile ikimizin fotoğraflarını atması durumunda hadi annem bi sey demez ama babam beni gebertir. Ya bir de annem çok gururlu bi kadın biri beni şikayet eder gibi konustuğunda annem çok hassasiyet duyar bu konuda yani üzmek istemem onu.
Anladım çok zor bir durum gerçekten çok vicdansız biriymiş sevgilin ama bu karakterde bir insan bence yarın bir gün sana şiddette uygulayabilir acaba annenle babana bir hata yaptım diye anlatsan mi ki hep böyle tehdit ederek duramazsın bu cocukla
Ya vuruyor zaten bana. Geçen hafta yanına gittiğimde bana çok sert tokatlar attı. Daha önce de bir iki kere yaptı bunu. Soğutuyor beni. Babama anlatamam. Zaten onda babamı görüyorum yemin ederim aynısı. Tamam babam anneme asla şiddet, tehdit vs yapan biri değil ama bana hep sert tavır takınan, çoğu zaman şakasına da olsa küçümseyici sözler söyleyen, sinirlendiğinde küfür eden ve hatta vuran biri. Ve babamla meslekleri bile aynı ya. O kadar benziyorlar ki. Babam da anlayışsız beni çok yargılar. Babam çok otoriter bi yapıya sahip ve çoğu şey ona göre etik değil. Bunları duysa biterim söyleyemem. O da bunu kullanıyor. Ya daha iğrenç şeylerle beni yanında tutmaya bile çalıştı ama çok girmek istemiyorum detaya. Şu sınavlarım bitsin eve dönüp ailemin telefonundan engelleyip ondan ayrılıcam.
Iliskiye mi girmek istedi?
Yok iliski ye girmek istemedi biz iliski ye girdik hatta ilk ilişkim onunla oldu. Bi gün kavga ettik evde bende eşyalarımı toplayıp gitmek istedim bana dedi ki beni arayacaksın ama ulaşamayacaksın dedi neden dedim çünkü sen ileride hamile olduğunu öğreneceksin dedi. Sonra ben çok kötü oldum hesabını sordum kötü olduğumu görünce şaka yaptığını söyledi ama ben ona güvenemiyorum. Adet günümü bekliyorum umarım gerçekten şaka yapmıştır. Ya sinirlerim bozuldu. Bir de diyor ki beni annenle tanıstıracaksın diyor. İstemiyorum onu tanıstırmak. Midemi bulandırıyor.
Icine bosaldi mi?
Bosaldığını hissetmedim. Ama bana bossldığını söyledi çok az bosaldım dedi. Bilmediğim için çok korktum ama korunmadan yaptık. Korun dediğimde ben sevmiyorum öyle rahat olamıyorum diyor Kaldı ki zevk suyundan dahi kalınıyor. E bende bekliyorum adet günümü. Şu adet günüm bi gelsin rahat bi sekilde uyucam artık.
O zaman maalesef ki hamile kalma ihtimalin var eger hamile kalırsan kurtaj ol ben oldum
Ciddi misin. Ya inşallah olmam. Geçen ay emin olmasam da 13 ünde olmustum diye hatırlıyorum. Şimdi sivilcem felan da çıkıyor aslında regl sivilcesi olabilir diye düşünüyorum. Bakalım. Peki maliyeti ne kadar. Ne zaman oldun ve acıdı mı. Para bulmakta zorluk da çekerim kesin.
Aynı şeyleri bende yaşadım sevgilim yumurtalık dönemi dışında hamile kalınmaz dedi icime bosaldi adetim 2 hafta gecikince test yaptım pozitif cikti kurtaj oldum 4000 bin lira tuttu
Oha ya. Çok korkunç. E peki ne zaman oldun kürtaj bu sene mi. Peki parayı nasıl buldun. Ya ben napıcam çok korkuyorum. İçime bosalmadığını söylüyor ama korkuyorum her şeyi bekliyorum ondan.
Parayı sevgilim yollamıştı 1 ay önce oldum ama inşallah sen hamile degilsindir her bulusmanizda yapıyor musunuz
Evet yapıyoruz her bulustuğumuzda. Ya ben hamile kalırsam bana para atar mı bilmiyorum atmaz kesin. Çünkü bi kere bana sormuştu hamile kalsan ne yapardın diye dedim ki aldırırım ne yapıcam dedim. Katil mi olacaksın yani dedi. Bunu bi cinayet olarak görüyor ve asla yardım etmez.
Peki evlenmek istiyor mu seninle?
İstiyor. Ama ben kesinlikle istemiyorum onunla evlenmek. Zaten dedim ki aldırmayıp ne yapacağım ki dedim evleniriz demişti. Ne evlenmesi daha okulum var demiştim. Hatta şu korkutma olayında da sorguladı. Ne olacak hamile olsan ne olabilir dedi. Babam öldürür beni dedim. Hiçbir şey olmaz ben senin yanında olurum seni bırakmam dedi. Olmaz hayal kırıklığı yaşar ailem demiştim.
Vay böyle şeyler demesi güzel bende evlenmek istemedi kurtaj ol dedi
Yaa bu çok kırıcı tabii. Ama senin ilişkin ve benimki kıyas edilmez. Sen demek ki onunla mutlusun seni anlıyor yargılamıyor seni iyi hissettiriyor ve evlenme düşüncesi olusmus. Ama benim böyle değil. Ben kötü hissediyorum, mutsuzum, değersiz hissediyorum, aşağılık hissediyorum ve dolayısı ile bana böyle hissettiren bi insanla ömür geçiremem. İlk başlarda düşündüm ama bu davranışlarından sonra ciddi düşünemedim. E hamile kalırsam da evlenmek istemem asla. Zaten ailem şaşırır yani. Çünkü ben evlilik düşünen bi insan değildim aileme derdim ben evlenmem diye. Hep üni okuma peşindeydim hep kariyerime odaklandım şimdi okurken böyle bi karar alırsam şaşırırlar
Peki nasil tanıştınız bu çocukla?
Fake bi instagramın varsa oradan konusabiliriz.
elinde yüzün görünür nude resmin varsa her türlü ibnliği yapar
Öyle şeyler yok. Normal ikimizin resim ve videoları var onlardan bahsediyor. Onları atması bile kafi. Babam beni gebertir okulumdan alır
savcılığa şikayette bulunurum öyle bi halt etsen desen korkar yapmaz
Biliyor yapamayacağımı ya beni çok iyi tanıyor. Gerçekten de yapamam. Çünkü savcılığa gitsem eve bildirim gelecek dava bildirimi vs. O zaman yine ailem öğrenecek her şekilde ailemle yüz göz olucam biliyor. Neyse ben şu aile evine bi gideyim onu ailemden engelleyeyim sonra ayrılıcam
sevgili yaparken hemen aile ile tanıştırma saçma ortada foy yok yumurta yok
Ya evet. Tanıstırmak istemiyorum zaten. Hele bu davranışlarından sonra asla ciddi düşünmüyorum onunla
umarım
Hangi şehirde bu şerefsiz
Bu bilgileri paylaşamam. Ay şu an bi şekilde bu paylaşımı görür diye korkuyorum. İnşallah görmez etmez. Ben okumak için ailemden ayrı bi sehirde yaşıyorum. Sınavlar bitince eve dönüp ailemden engelleyeceğim onu sonra da hayatımdan çıkarıcam tabii bu kadar basit değil onunla bitirmem biliyorum eminim bi haltlar yapar yine.
Ben icabına bakardım onun
Teşekkür ederim gerçekten ama öyle korkuyorum ki ondan. Biri ona bi sey yapsa ertesi günü beni bulup hesabını soracak gibi hissediyorum o yüzden bela etmeden bitirmeye çalışıcam
Ver hesabini lincleyelim
Anında ailemle konusur yapamam. En yakın arkadaşım da diyor dövdürtelim ama cesaret edemiyorum