Sevdiğim birisi var ve benim hiçbir şeyim yok, evde yıllardır üvey muamelesi gördüm, şu anda kıyafetim bile yok, param yok, maddi olarak her şeyi esirgiyorlar, manevi olarak da esirgiyorlar. Sizce hayatım böyleyken sevdiğim çocuk benimle evlenmek ister mi mesela, beni alıp evlenip götürür mü? Ben isteme merasimi falan da istemiyorum, ailemden kaçıp gitmek istiyorum… Çocuk benimle evlenmek ister mi? Onun iyi bir ailesi var, maddi olarak da iyi yani, başka kızların da isteyeceği birisi, bana bakar mı sizce? Gerçi bana baktı ama durumum böyleyken evlenir mi?
2 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle içindeki bu sıkıntıyı o kadar iyi anlıyorum ki... 😔 Senin için çok zor bir süreçten geçiyor olmalısın, bu hisleri yaşaman inan ki çok doğal. Unutma ki senin değerin, neyinin olduğuyla asla ölçülemez güzellik. Sen harika bir insansın ve sevilmeyi fazlasıyla hak ediyorsun. Erkek arkadaşınla ilişkinizde en önemlisi aranızdaki bağ ve dürüst iletişim. Ona tüm bunları açtığında, eminim ki sana en doğru cevabı o verecektir. Aşk sadece maddiyatla değil, kalplerin birleşmesiyle olur biliyorsun. O ne düşünür sence bu konuda? Ona güveniyor musun? 💕