Benimle bir seyler yapmak istiyor?

Bir erkekle çok iyi anlaşan kankaydik sonra benden hoşlandığını söyledi başta olmaz dedim sonra deneyelim dedim ama yapamadık ve onun unutamadığı birisi olduğunu ve ne olursa olsun o kendisine dön dese herkesi karşısına alıp ona gideceğini söyledi, benimle denemesinin sebebi de belki unuturum diye düşünmüş ama biz yapamayınca zaten mümkün olmadı.

(3 - 4 gün sürdü sevgililik, tanışalı 2 hafta oldu.)

Bizde arkadaş kalmaya karar verdik lakin bizimki argolu yılışık bir ilişki her telden konuşuyoruz, kendisi benimle sevgiliyken kıxçıxmı çok beğendiğini söylerdi ama işin garip kısmı şu an arkadasken de buna devam ediyor. Biz arkadasken hotel tarzı ya da bungalov tarzı tatil yerlerine gidip 1 2 gün kalalım diye plan yapmıştık, lakin noldu bilmiyorum ama ısrarla benimle uyumak istediğini ve benimle işi pişirmek istediğini söylüyor.

Bende ona acikca daha önce olmadığımı ve sevdiğim insanla olmak istediğimi söyledim, o umursamadı ve benimle işi pişirmekte ısrarcı, ama şöyle bir durum var çevresindeki bütün kız arkadaşlarıyla ve sevgilileriyle birlikte mercimeği firina vermişler. O yüzden normal gibi anlatıyor, bana da biz o tatil yerine gittiğimizde sarhoş olsak da olmasak da ben seninle mercimeği pişirmek ol... mak istiyorum dedi tabi ikimiz de şakayla karışık cevap verdik istemedigimi de ama kendisi ısrarcı gerekirse ön kaputu perte çıkarmadan bagajdan yaparım falan dedi. Siz buna ne diyorsunuz sizce ona güvenmeli miyim benimle böyle düşünen birisi beni arkadaşlarına da anlatırmı yani günlük kadın gibi görüp kanka mercimek çok iyiydi sende bir dene mi der yoksa bu karı sadece zar zor benimle mercimek verdi diğerleri de ister ben paylaşmak istemiyorum sevgili olmasak da kız sadece benimle mercimeği firina verdi diyip arkadaşlarından o konuda kıskanır mı sevgili olmasak bile

Benimle bir seyler yapmak istiyor?