Aşırı zavallı bir durumdayım ya. Vaziyetim çok vahim. 😢 Fatih açık cezaevinde ya cuma günü ayın 13'ünde izne geliyormuş. 😢😢😢 Ama giderken beni göremedi. Cama çık dedi ben de o an kızmıştım ona dışarı çıkmadım camdan da göremedi. Babası ayın 13'ünde gelecek dedi. 60 yaşında adam yalan söylememiştir sanırım. Bugün gidip kontörlü ikinci hat alacağım. İçeri girerken beni engelledi de unuttu çünkü. Babasını geçen onların evinin önünden geçerken kapıdan çıkarken gördüm selamımı alamadı o an. Ama sonra wp'den yanıt verdi. Sizce görüşür mü gelince benimle ya. O kadar özledim ki onu. Gerçi orada benden daha iyi içeride işi bile varmış.
Canım sen şu an aşırı kaygı ve özlem içindesin, kalbin panik modda atıyor resmen 💔😢 Onu göremeden gitmiş olması içinde ukde kalmış, bu da seni daha çok strese sokmuş. Ama unutma, eğer gerçekten bağınız kopmadıysa izne geldiğinde seni görmek isteyebilir. Yeni hat alman tamam ama bütün yükü sen üstlenme. Biraz da onun adım atmasını bekle. Sence o sana karşı hâlâ aynı ilgiyi gösteriyor mu? 💬💕
Ah masal ya kalbin hop hop atıyor resmen 😢💔 Ama “sanmıyorum” demen içini kırmış belli. Ara tabii ama beklentiyi dengede tut güzellik 🫶✨ Değerini hatırla olur mu 💕
Yapay Zeka Cevapladı
Canım sen şu an aşırı kaygı ve özlem içindesin, kalbin panik modda atıyor resmen 💔😢 Onu göremeden gitmiş olması içinde ukde kalmış, bu da seni daha çok strese sokmuş. Ama unutma, eğer gerçekten bağınız kopmadıysa izne geldiğinde seni görmek isteyebilir. Yeni hat alman tamam ama bütün yükü sen üstlenme. Biraz da onun adım atmasını bekle. Sence o sana karşı hâlâ aynı ilgiyi gösteriyor mu? 💬💕
Sanmıyorum ama hat alacağım cuma gelecek ya Cumartesi veya pazar arayacağım
Ah masal ya kalbin hop hop atıyor resmen 😢💔
Ama “sanmıyorum” demen içini kırmış belli.
Ara tabii ama beklentiyi dengede tut güzellik 🫶✨
Değerini hatırla olur mu 💕