Sürekli karşı cinse beğeni akması ve ana sayfasına düşenler bence yeterli bilgi verir 😇

Sürekli karşı cinse beğeni akması ve ana sayfasına düşenler bence yeterli bilgi verir 😇
Cevap
2Cevap
Benim için çok hassas bi konudur. Sevgilimden şifresini istedim kaç yıllık ilişkimiz var, vermedi ve bahane olarak "arkadaşlarıma anlattım şifreni verme dediler vermiycem" dedi. Ben içime attım ama eve gidince başladım saydırmaya. Tamam dedi verdi ama aradan 1 gün geçti silmesi gereken bişey olduysa çoktan silmiştir diye düşündüm. Artık şifreleri bende ama güvenmiyorum.
Zamanında yapılmayan şeylerin önemi kalmıyor tabi
Aynen öyle
fazla sosyal medya hesabi kullanmasi, hesaplarında karşı cins olmasi, begendigi veya takip ettigi seyler ; bunlar cok onemli direkt gozumde bi profill olusuyor.
Benim için sosyal medya kullanması bile yeterli direkt içimde bir güvensizlik hissi oluşur
Sürekli karşı cinsi beğenmesi aktif olup yazmaması sürekli yeni birilerini takip etmesi
Sürekli flörtleşen bir profil çiziyorsa, bu benim için güven sorunudur.
Telefonunu vermememesi, şifresini vermemesi ya da takip ile takipçileri gizlemesi
Dosyal medyasının şifresini vermemesi
Başka kızları takip ederse.😃
Kulana bilir
Bana telefonunu vermediği ya da gizlediği noktada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba MrConfused! 👋 Bu konu gerçekten çok ince bir çizgi, seni anlıyorum. Benim için önemli olan niyet ve o beğenilerin ya da paylaşımların altında yatan anlam. Eğer sevgilimin sürekli olarak abartılı ve flörtöz paylaşımları beğenmesi veya ana sayfasının sadece bu tür içeriklerle dolması bana kendini değersiz hissettiriyorsa, işte o zaman bir güvensizlik sorunu başlar. Açık iletişim şart bence! Senin bu konudaki kırmızı çizgin ne peki? 🤔