Aslında iş konuşuyoruz bir süredir benim için, kendisi eski patronum şöyle ki altı sene önce onun işletmesinde çok kısa çalışmıştım çünkü, öyle tanışmıştık ve sanırım şu an bana yürüyor geçen gün yüz yüze görüşmüştün hatta dün beni aradı iş konuştuk yine ve dedi ki ben ayarlarım zaten. Ben seni çok seviyorum hep yanımda olmanı isterim yani senin mutlu olman hoşuna gider dedi. Ve bu kişi evli üstelik bir bebeği de var… otuzlu yaşlarında zengin tipi de düzgün neden ben etraf piyasa kızı kaynarken? Hem de düzgün bir kız olduğumu biliyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
O uuzdeb senniste dürüst temiz kolay ikna okursun diye
Ne alaka
Masum kızlar daha kolay ikna efilirvyatak ta
Yav he aw he. Hiçbir şey yaşamamış kadın sence zekasız olduğu için mi yaşamamıştır. İkna etmeye ihtiyacı yok piyasada metres olmaya dünden razı tipler var
Metres olacak kadın zaten cesur olur onları seçmez erkrk
Nasıl yani?
Bi tane de sen gibisi olsun koleksiyonunda tadına bakmadığı çeşit kalmasın
Senden hoşlanıyor sanırım
Bana sa öyle geldi çünkü buluştuğumuzda her şeye mahçup oldu. Çok dağınıktı her yer kusura bakma. İşte spora da başlasam süper olacak vs her konuda mahçup gibiydi
Göz teması cokmu yaptı el temasında cekindimi
Gözlerime bakarak sohbet etti sadece. Hiçbir yerime bakmadı gözü bile kaymadı. Sadece bi giderken kapıyı kapattıktan sonra bi an arkasını döndü kolunu omzuma attı sahiplenici bit tavırla ben de beşine attım sonra ben çektim ama. Ve tekrar görüşmek istiyor ertesi gün mangala çağırmıştı ama serumlıj oldu. Bana diyor ki aslında iyiyim ama korkuyorum bulaşıcı bir şeydir sana bulaşır diye
Senin duygun nasıl ne hissediyor sun
Hoşuma gidiyor ama onu anlamaya çalışıyorum
Bir iki kere daha buluş çok kalabalık olmayan yer olsun bakalim açılımı nasıl tavrı nasıl olacak sana
Evet kendisi buluşmak istiyor zaten, buluşucaz
Sende biraz yakın davran nabzını ölç neler olacak bakalim
Niyeti boyle anlasilmiyor
Şüpheleniyorsan uzak dur
Takilmalik kendine dost arıyor
Dikkat et
Yav takılmalıl arasa piyasa kızı mı yok da bana gelsin herkesi kendiniz gibi yoklukta sanmayın. Adam zengin genç tipi de düzgün
Yav kendi kendine madem bu kadar emin konuşuyon sonra da yorum yapınca, nevrin dönüyor. Herkesin hayatını çevrendeki abazalar gibi zannetme. Senden daha iyi tanıyorum kadınları ve erkekleri
Belli
Belli 🤙
Bununla iletişimini kes
Napayım diye sormadım. Ayrıca kötü bir tavrı yok belki sadece vakit geçirmek istiyor ve cidden arkadaşça seviye olamaz m
Olamaz
Bana hoilanıyor gibi geldi çünkü buluştuğumuzda her şeye mahçup oldu. Çok dağınıktı her yer kusura bakma. İşte spora da başlasam süper olacak vs her konuda mahçup gibiydi
Spor neden
e evet bunu sorman bile saçma
Saçma değil kötü bir tavrı yok belki sadece vakit geçirmek istiyor ve cidden arkadaşça seviye olamaz m
yok olamaz saf olma
Bana hoilanıyor gibi geldi çünkü buluştuğumuzda her şeye mahçup oldu. Çok dağınıktı her yer kusura bakma. İşte spora da başlasam süper olacak vs her konuda mahçup gibiydi
iyi nasıl biliyorsan öyle yap