Sevgilim beni sizce kullanmak mı istiyor?

Belkit arkadaşımla üç yıla yakın ilişkim vardı İki gün önce bitti ikimizde TikTokta yayın açıyoruz herhangi bir edepsizlik veya saçma sapan hareketler yapmıyoruz fakat onun yayınına gelen kızlar benim hakkımda çok kötü konuşuyor o kızdan ayrıl çok çirkin falan diyor onları engellemek yerine okuyup gülüp geçiyor ve beni susturuyor beni yayından atıyor onlara sataş mıyım diye ama kendisi de uyarmıyor kız arkadaşıma bu şekilde konuşmayın diye öyle yapınca ben de sinirlendim başka biriyle yayın yaptım sonrasında ben bundan sonra ilişkimi gelmek istemiyorum devam edersek bile fotoğrafları silicem öyle devam edeceğiz falan dedi numaramı sildi Instagram‘dan fotoğraflarımızı sildi beni her yerden çıkarmış ve erkek arkadaşı var çocuk çok sıkıntılı biri sürekli onun aklına geliyor onun evine gidip yayın yapıyorlar sabaha kadar yayında kızlarla konuşuyorlar beni sevdiğine inanıyorum ama sırf ben acı çekeyim diye böyle şeyler yapıyor ne yapabilirim yayınında yenge nerede nasıl diyenleri engelliyormuş Çok fazla üzerine düştü ama gerçekten şımartın ne yapabilirim bilmiyorum fotoğrafları silip bir ilişkiye böyle devam etmek istiyor resmen arayışta davranacak beni delirtmeye çalışacak ne yapabilirim çok yoruldum çok büyük strese girdim

Sevgilim beni sizce kullanmak mı istiyor?